HjemlighedReparationer

Dekorative akryl gips: beskrivelse, typer, sammensætning, anvendelse, og teknologi anmeldelser

Dekorative puds er en løsning, som anvendes til efterbehandling af de udvendige vægge af huse og offentlige bygninger, såvel som inde kontorer, lejligheder og værelser. Da hovedformålet med de faktiske handlinger øger de æstetiske og dekorative kvaliteter af overfladen. Ganske udbredt nylig modtaget akryl gips bindemiddel som virker polymer med høj molekylvægt, det giver fremragende fleksibilitet af den påførte lag.

struktur

Acrylharpiks er en polymer af samme navn plastre, udover de bestanddele, der kan tilsættes til organiske og uorganiske pigmenter. Takket være sidstnævnte, sammensætningen får den farve nuance. Blandingen indeholder mineralske fyldstoffer, modifikatorer og den vandige dispersion af syntetiske polymerer. Modifikatorer er designet til at forbedre kvaliteten karakteristika af sammensætningen.

Variety og beskrivelse

Akryl gips kan være tekstureret, det har en høj viskositet grubodispersionnuyu struktur excipiens, som rager glimmer, hørfibre, og små sten. Det er anvendelse af et sådant præparat til dekoration af beton, mursten, stuk og træoverflader. Sådanne blandinger er særligt egnede til indvendige og udvendige vægge.

særlige partikler tilsættes i produktionsprocessen, som kan skjule mangler og store defekter. Det er grunden til ansøgningen kan ske på overfladen, som næsten ikke giver nødvendige uddannelse. Er det tilstrækkeligt at producere ren, tør, og fjern eventuelle løse genstande. Efter klæbemidlet påføres eller en speciel opløsning ifølge betonokontakta type.

Anmeldelser af tekstureret gips

Tekstureret akryl gips som hævder brugerne har høj hårdhed og vandafvisende egenskaber. Efter påføring af overtrækket dannet vozduhoprohodimoe der kan simulere naturlige sten, stof, træ og naturlæder. Hvis vi ser på dekorative gips, den mest populære, i henhold til brugere, er det meget tekstur, der adskiller sig i lave omkostninger. Sådan akryl gips kan tones eller farvet, når de påføres efter tørring. Per kvadratmeter vil efterlade 2 kg blanding i gennemsnit. Før du køber skal du huske, at jo større fyldstof bidrager til det store forbrug af sammensætningen. Brugere rådes til ikke at anvende denne gips under regn eller fugtigt vejr, og i tilfælde af, at temperaturen falder til under 7 grader. Indenlandske mestre hævder, at anvendelsen af teksturerede struktur kan udføres uden brug af højt specialiserede værktøjer, blandt andet, er der ingen grund til at inddrage fagfolk.

Underart tekstureret gips

Gips er akrylbaseret tekstureret form opdelt i flere underarter, blandt dem: lam pels, samt barkbillen. Ved fremstillingen af den første art tilsættes til sten i forskellige fraktioner. Efter afslutningen af arbejdet vil være i stand til at opnå en overflade, der er anderledes ensartet kornstørrelse og ruhed. Brugte gips tekstur lag for at skabe en væg, som er udformet som en lav behåring. Akryl gips "bark" - en sammensat struktur, der har en fin sten fyldstof blandt ingredienserne. I processen med at anvende guiden modtager en rillet tekstur, der ligner overfladen, udstenede bugs. Som en særlig tekstureret gips handlinger, relief vises straks.

strukturelle gips

Disse materialer har den tyndfilmsstruktur og er lavet af akryl-baseret. I rollen som strukturdannende væsentlige elementer af kvarts eller marmor chips anvendes. Eksternt strukturen ser heterogene og kornet, og bruges til facader og vægge dekoration indendørs. Hvis ingredienserne tilsættes til den finkornede elementer, vil væggen ser næsten flad, men ved mellemlang udgør overflade efter afslutning af arbejdet vil få en slags lettelse. Tegning kan udføres på spånplade, gipsplader og mineralske overflader, med hvilke den beskrevne blanding har fremragende adhæsion.

Anmeldelser af den strukturelle akryl gips

Ifølge brugerne strukturelle gips danner et lag, som er forskellig luftpermeabilitet og modstandsdygtighed over for vejrlig og fugt. Præparatet uacceptabel add farvepigmenter, og coating bør foretages med en murske på en ren og tør overflade, som er forbehandlet med en primer dyb indtrængning. Ifølge handyman, det gennemsnitlige forbrug per kvadratmeter er 3 kg. Hvis du er interesseret i strukturel akryl gips facade, anbefales det at anvende den, når vejret er tørt og temperaturen bør ikke falde til under 7 grader. På arbejdspladsen er tilladt at anvende forskellige metoder og instrumenter, nemlig sprøjte, rulle eller flad murske. Erfarne bygherrer sige, at for effekten af bølgerne, skal du bruge en grov puds, som anvendes i en cirkulær bevægelse. Praksis viser, at den oprettede lag er stabil over for mekanisk beskadigelse, stød og tillader våd rengøring under drift.

Anmeldelser af venetiansk gips

Venedig akryl gips til indendørs brug, i udtalelsen fra brugere, er et materiale ret dyrt, men effekten retfærdiggør prisen. Oftest er disse præparater anvendes i lokaler, det indre af som forventes at udsende en klassisk eller antik stil. Ved anvendelse af passende metoder til anvendelse, kan man opnå en blank eller mat overflade. Blandingen er udelukkende beregnet til anvendelse indendørs, hvorfor det kan tones. Overflade pre brug for at rense, justere og tørret. Eksperter anbefaler at styrke væggen, og derefter dække det kit og primet. Købere hævder, at overtrædelsen på overfladen af den teknologi, kan udvikle en revne, hvorfra det vil være meget vanskeligt at slippe af med. Perfekt blanding til små lokaler, som venetiansk gips, akryl kan opnå effekten af mere plads. Med denne struktur er det muligt at modtage baseefterligninger perler. Dette opnås gennem særlige farvepigmenter.

Acryl venetiansk stuk - en flerlagscoating, der udføres ved tilsætning af læsket kalk og marmor chips. Strukturen er temmelig homogen. Klar visuelt ligner overfladen lag af natursten eller onyx. For at opnå positive resultater, når den anvendes, er det nødvendigt at have særlige færdigheder og viden. Ved arbejde ved hjælp fleksibel gummi spatel, hvorved tynde streger i flere lag bliver nødt til at sætte struktur.

mosaik gips

Akryl mosaik gips til formål at skabe en topcoat i regenereringssystemer gips facader. Denne blanding - en lamellar struktur med teksturen, som er repræsenteret ved farvede stenslag. Kornstørrelsen kan variere fra 1,4 til 2 millimeter. Materialet er klar til brug, er resistent over for tilsmudsning og let at rengøre under drift. Du kan bruge det til både udendørs og indendørs applikationer, fås i 38 farver kompositioner.

Kvalitet lag udviser slidstyrke og atmosfæriske stoffer.

Ansøgning kan ske på cement-sand og cement-kalk gips og gips, gips og spånplade. Denne gips er en transparent polymert bindemiddel, der består af kvarts afrundet eller knust marmor chips. Pigmentet tjener som en polymer sammensætning, som giver en blanding af forskellige farver.

Påføringsmetoder

Til alle de ovenstående anbefalinger bør tilføjes, at den akryl gips, hvoraf en del blev beskrevet i artiklen kan anvendes til din egen. Under drift skal den omgivende temperatur ikke overstiger området fra +5 til +25 grader. Ved udførelse af interne arbejde bør ikke starte manipulation, hvis gaden en stærk vind, og luftfugtigheden samtidig mere end 70%. Man skal huske, at hvorvidt en ansøgning teknik vil afhænge af udviklingen i laget. Overfladen skal fremstilles, hvis anvendelsen af termisk isolerende materiale ikke er tilvejebragt. Når man arbejder med en blok eller mur sømmene mellem artiklerne, der skal renses, absorberes af en centimeter. Fra snavs at slippe. Muligt at skære ekspansionsfuger, at øge dybden af penetration af præparatet. Plasteret bør ikke være for flydende ved en tid er ikke nødvendigt at anvende et lag, hvis tykkelse er større end 2 centimeter. Hvis tilstedeværelsen af betonoverfladen, er det nødvendigt at anvende på forhånd kalk gips lag til at være placeret mellem acrylsammensætningen og det endelige overtræk.

konklusion

Injektionsmørtel bør udføres i en cirkulær bevægelse flere timer efter påføring. Begynd dette trin er nødvendigt, når præparatet vil have en ønsket viskositet, tilstrækkelig til at opretholde den ønskede form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.