Hjem og familieKæledyr

Hvordan at skelne en kat fra en kat i en meget tidlig alder

Der er tidspunkter, hvor du beslutter at vælge et dyr fra gaden. I tilfælde af en hund til at bestemme kønnet på dyret præsenterer ingen særlige problemer: kønsdelene ses med det blotte øje. Men hvordan man skelner en kat fra en kat, fordi "manddom" katten ikke er så slående som for hunden? Især fordi der er kastrater. Bestem køn et voksent dyr vil hjælpe tilstedeværelsen eller fraværet af pungen med testiklerne. Med gladkosherstymi katte ikke opstår særlige problemer: mellem bagbenene, de har set, da det var en taske. Langhårede katte og kastreret bliver nødt til at tage i hånden, for at teste pungen, hvilket ikke altid er synlig på grund af den fluffy uld eller små størrelser.

Der er et par indirekte tegn på, at hjælpe med at bestemme hvem der er foran dig - en kat eller en kat. I voksne katte næsepartiet er meget yndefuld katte i hovedet flere krupnovat. Men der er klipper (britisk blå, for eksempel), hvor repræsentanter for næsepartiet store uanset køn. I nogle tilfælde at bestemme kønnet på katte du kan stole på farven. Aldrig skildpaddeskal katte og absolut røde katte. Hvis før du tricolor killing, det vil højst sandsynligt kat. Hvis ildrøde, så en kat.

Men ganske ofte vi er nødt til at bestemme køn killing i en meget tidlig alder. For eksempel, når din kat læmning, og du ønsker at vide, hvor mange sæler og katte hun fødte. Ønsker du at købe det eller kat kun kat på markedet for fjerkræ. Oftest vil sælgeren fortæller dig og køn af dyret, men hvem ved, folk er mere villige til at tage kattene, så sælgerne ofte give piger til drengene til at sælge en killing hurtigere. Når du vælger et navn på dyret, også er vi styret af dets gulv, og det vil være meget ubehageligt at finde ud af et par måneder, at Vaska - det er en pige, og Xenia - en dreng. Derfor er vi nødt til at vide, hvordan man skelner en kat fra en kat.

Desværre, sex hos unge killinger er sværere end hos voksne. Killinger er født blind, døv, er deres kroppe ikke er fuldt udviklet ved fødslen. Testes i unge mænd udvikler inde i maven, og kun i en alder af 2,5-3 måneder, ned i pungen. Hos kvinder i den samme i de første uger af livet i lysken observerede let hævelse, meget lig pungen, der er forvirrende at bestemme køn. En af de ydre tegn på, hvordan man skelner en kat fra en kat, er formen af urin åbning. Hos katte er det rundt, mens katten - i form af en aflang spalte.

På dyrlæger har en vittighed om, hvordan man skelner en kat fra en kat: katten - det er et udråbstegn, og katten - kolon. Hvad betyder det? Hvis du sætter en lille killing i håndfladen maven ned og løfte halen, så kattene punkt i anus med en lodret opskårne genitale former som et udråbstegn. Vi forsegle penis ligner en punkt derfor sammen med anus danner tyktarmen. spiller også rollen som afstanden fra anus til kønsorganerne: hos katte, denne afstand er ganske lille, kun et par millimeter, mens katten anus af penis deles med omkring en centimeter. Formen af penis, og dens afstand fra anus er vigtige indikatorer for, hvordan man kan skelne fra kat kat.

De vaner og adfærd af unge killinger af begge køn er helt identiske. Forskellen i deres mobilitet, appetit, mod eller fejhed, afhænger af tilstanden af deres helbred, samt på dyret alfa, beta eller gamma. Kønsforskelle i adfærd forekomme hos katte eller andet sted i en alder af seks måneder, når de kommer i puberteten. Under østrus katte kan blive aggressive eller alt for kærlig, de ruller på gulvet og arch ryggen. Hannerne begynder at "markere territorium": vender ryggen til væggen, løft halen og jetfly med en stikkende lugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.