LovOverholdelse om regulering

Hvad gør udråbstegn

Udråbstegn, overraskelse, glæde - denne forening, ubevidst forårsaget af et udråbstegn. Han er en respektabel tegnsætning. For information om brugen af dets grammatik findes fra det sekstende århundrede. På det tidspunkt, et udråbstegn kaldet overraskende. Ifølge én version, han kommer fra det latinske ord "Io", der angiver glæde. For at forenkle skrivning af brevet senere jeg ligger på o, som i sidste ende gav tegnet "!".

De første regler for dens anvendelse i brevet blev identificeret MV Lomonosov i det attende århundrede.

Overraskende, de 70-erne af det sidste århundrede, var der ingen udråbstegn på almindelige skrivemaskiner. For at vise den på papir, trykt første punkt og først derefter - hævet komma (kaldet apostrof), vender tilbage til forpositionere punkt.

Den vigtigste anvendelse af det russiske sprog

Der er visse stave, der gælder for dette tegn:

  1. Udråbstegnet slutter udråb sætninger.
  2. Anvendes i slutningen af fortællingen, motivere, spørgende sætninger udråbstegn karakter. Hjælper med at vise den følelsesmæssige formel etikette af talen, der angiver hilsen, farvel, håndtering, takket etc.
  3. Placeret i slutningen af "retoriske" sætninger, der indeholder spørgsmål. Disse forslag kan indebære en mere emotionel historie.
  4. Det kan bruges i sætninger i stedet for et komma for følelsesmæssig appel.
  5. Efter ordene "ja" og "nej" udråbstegn bruges til at udtrykke stærke følelser.
  6. Det bruges i situationer, hvor et tilbud på samme tid og exclamatory, spørgende, og at brevet er angivet med to karakterer - ?! (Men ikke omvendt).

En anden anvendelse af et udråbstegn

Vidt tegnsætning bruges i matematik og datalogi. For eksempel er det brugt som en del af tegn til at repræsentere fakulteterne eller subfaktorialov og programmeringssprog tegn "!" Betyder noget af den logiske negation. Meget ofte ser vi det som et højdepunkt på skærmen, mens du arbejder ved computeren.

I 2009 introducerede et nyt tegn for bilister - et gult udråbstegn. Chauffører, hvis erfaring mindre end 2 år, skal være installeret på sin bil ikon med en sort udråbstegn på en gul baggrund. Dette er for at advare andre trafikanter. Det er ikke begrænset til retten til at køre for nybegyndere føreren.

En vigtig rolle spilles af den fantastiske karakter, der tiltrækker sig opmærksomhed, når instrumentpanelet i bilen brændende udråbstegn, signalering en fejl i maskinen.

Årsagen kan være som følger:

- utilstrækkelig bremsevæske ;

- afbrydelse af indikatorkredsen;

- forseglingssvigt i bremseservo;

- Aktivér parkeringsbremsen.

I alle tilfælde, hvor en udråbstegn, føler vi altid den øgede opmærksomhed. Efter alt, denne karakter er virkelig betydningen af, hvad der sker i denne situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.