LovOverholdelse om regulering

Lost indtægter eller tabt fortjeneste

Tab af overskud, i virkeligheden, repræsenterer fremtidige forventede afkast, opkrævede på grund af forkert udførelse af de elementer og betingelser i kontrakten af en af de virksomheder af parterne. Dette forhånd indkomst kan udlignes ved den civile retsplejelov for Den Russiske Føderation (basen - artikel 15). Og det er en af de væsentlige forudsætninger for den normale funktion af ethvert økonomisk system, og det vil nødvendigvis omfatte kompensation følgeskader (tab) til fulde, herunder tabt fortjeneste. Alle beviserne er at blive præsenteret af alene sagsøger, der er omhandlet i artikel 65 i Den Russiske Føderation landbrug.

Tab af overskud eller tab af fortjeneste i den borgerlige lovbog er meget kompliceret bevis. Kræver sin kompensation, skal sagsøger vise en årsagssammenhæng mellem de faktiske omstændigheder i uretmæssige handlinger partner (sagsøgte), og skader. Dette i sig selv er meget vanskelig. At indsamle de nødvendige beviser for at holde størrelsen af tab på grundlag af undersøgelsen konkluderede en business aftale og især overtrædelse af forpligtelser, der træffes på det. Erstatning kan påberåbes, hvis retten vil blive leveret alle beviser fuldt ud. Dette er den faktiske tilstand af brud på forpligtelser i henhold til indgået kontrakt, og den specifikke mængde af tab, og konsekvent forholdet mellem dem.

Forventet omsætning, eller tab af fortjeneste - er tab, der ikke kunne opnås af sagsøger under streng overholdelse af alle forpligtelser i henhold til kontrakten. Tab af fortjeneste beregnes på grundlag af de faktiske omkostninger i forbindelse modtagelse af indkomst (overskud). Du kan bruge den eksisterende metode til bestemmelse af størrelsen af tab. For eksempel i tilfælde af tabt fortjeneste nedgang i salget bestemmes på følgende måde: først er forskellen mellem den planlagte enhedspris og salgspris, så resultatet ganges med det samlede antal enheder urealiserede på grund af en overtrædelse af kontrakten. Antallet af usolgte enheder specifikt beregnet afhængigt af situationen. I sådanne tilfælde er det muligt utidig levering, manglende levering eller mangel. Og som et resultat af disse uoverensstemmelser i produktionsforløbet der er tab af fortjeneste.

For at modtage økonomisk kompensation fra sagsøgte i sådanne tilfælde er kun mulig mod forevisning af en begrundet anmodning bakkes op af overbevisende dokumentation. Og da i færd med høringen at fastlægge betingelserne for erstatning for skader er først bestemt gyldigheden af sagsøgers krav, er det først og fremmest betragtes kontraktlige forpligtelser og overtrædelser af punkterne en business aftale. Efter at studere vi muligheden for at opnå yderligere indtægter og deres anvendelse, samt årsagssammenhæng mellem dem og de foranstaltninger, som sagsøger for at forberede.

I dette tilfælde er den tabte fortjeneste dokumenterede-alle de mulige foranstaltninger, der træffes for at forberede sig til modtagelse af indtægter fra sagsøger, herunder foreløbig enighed om indgåelse af en business aftale. Men med en advarsel. Når den ikke er underskrevet disse aftaler i perioden angivet af aftalen, virksomhederne mister deres styrke og kan ikke anvendes i form af begrundede beviser. Derfor bør tabt fortjeneste som en mulighed for kompensation for tab af den civile retsplejelov være økonomisk begrundet og bekræftet af vægtige dokumenter angiver muligheden for økonomisk gevinst i sagen, hvis sagsøgte alle betingelser ville have været opfyldt i overensstemmelse med stk business aftale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.