SundhedPræparater

"Smecta" medicin for barnet. Funktioner af ansøgningen

Det stof er "Smecta" for barnet bruges til at fjerne de fordøjelsessystemet lidelser, i dag er det betragtes som en af de mest effektive af sin slags. Medikamentet indeholder naturlige komponenter, hvilket gør dets anvendelse sikker. Formuleringen indeholder chelatorer. Stoffer gennemtrængende fordøjelsessystemet, neutralisere toksiner, giftstoffer, bakterier og andre negative faktorer, binding til dem. Derefter alle de skadelige forbindelse udskilles naturligt af fæces.

"Smecta" medicin. anmeldelser

Som led i forberedelsen indeholder vanille, og stoffer, der forbedrer smagen. Derfor et middel til "Smecta" for barnet, især i den yngre alder er at foretrække frem for andre sorbenter. Anmeldelser forældre viser, at selv nyfødte patienter tåle medicinen godt. Chelateringsmidler indgår i formuleringen, i det mindste provokere bivirkninger og har næsten ingen kontraindikationer.

vidnesbyrd

"Smecta" medicin for barnet udpeges med henblik på symptomatisk behandling af flatulens, halsbrand, epigastrisk ubehag. At omfatte diarré indikationer i kronisk og akut naturligvis samt diarré af infektiøs karakter. Den ordinerende læge i fødevareallergi og forgiftning, dyspepsi enzymatisk natur. Viste lægemiddel med intestinal influenza, smertesyndrom, colitis i jorden. Anbefalet middel mod løs afføring på grundlag af kosten frustration og fejl i kosten.

Hvordan til at give "Smecta"

Patienter under et år af akut diarré er tildelt 2 breve om dagen i tre dage, og derefter - på posen per dag. Patienter med et år af livet anbefales at bruge de 4 poser per dag de første tre dage, og derefter - på de 2 poser pr dag. Varighed af behandlingen - op til syv dage. Med andre vidnesbyrd betyder "Smecta" for et barn op til et år udpeges af pose per dag, med et til to år - 1-2 poser, med to år - 2-3 breve. Lægemidlet er tilgængeligt som et pulver. Før påføring midler opløses i vand. Fremstillingen udføres umiddelbart før brug. Opbevar ikke færdige lægemiddel, da dette er en kemisk reaktion, som resulterer i en ændret struktur af en række stoffer. Når du modtager en sådan løsning kan modtage brændende fornemmelse.

bivirkninger

Når du modtager stoffet observeret i sjældne tilfælde forstoppelse. Ifølge eksperter, denne bivirkning er ganske svagt og elimineres ved at afslutte applikationen. På grundlag af individuelle intolerance risiko for at udvikle en allergisk reaktion. Især kan det udvikle nældefeber, kløende eller brændende i huden, angioødem.

Kontraindikationer

Lægemidlet er "Smecta" for barnet anbefales ikke til intestinal obstruktion, fruktoseintolerance, overfølsomhed over for dens komponenter, syndromet med svækket glucose-galactose absorberbarhed.

For mere information,

Ved akut diarré er lægemidlet anvendes i kombination med foranstaltninger til rehydrering. Når tildele andre medikamenter af doseringsintervallet må ikke være mindre end 1-2 timer. Den kombinerede anvendelse lægemiddel "Smekta" med en række lægemidler kan reducere deres resorptionshastighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.