RelationerBryllup

Hvilke typer af bryllupper er efter år

Brylluppet er ikke for ingenting kaldes den lykkeligste dag i livet af unge mænd og kvinder, hvis de skaber en familie af kærlighed og et oprigtigt ønske om at være sammen for evigt. Derfor er der et flertal af befolkningerne i traditionen med at fejre jubilæer denne højtidelige begivenhed.

År som en gorochki, køre

Lad os huske, hvad er de typer af bryllupper gennem årene. Selvfølgelig, alle kender det sølv, guld, diamant. Men mellem dem går endnu en række datoer - undertiden betydeligt, undertiden lidt humoristisk, men altid betydelig og rørende. Efter alt, de markerer foreningen af to hjerter, bortset fra, at i disse urolige tider meget vanskeligt. Så den dag da den unge gik til registreringsdatabasen kontor, hvor han var den første til bomuld stik champagne råbte "Kys!", Anses for at være en grøn bryllup. Hvorfor tror du, at det er klart for alle: bruden og gommen, er gæster omgivet af et hav af blomster. En symbolsk navn værdi - grøn symboliserer livet, ungdom, positiv, glæde. Og at sige dette er: "give grønt lys, grønt lys", dvs. gratis måde at leve på en ny familie. Og nu mere om de typer data brylluppet.

  1. Først jubilæum - en bomuld (gaze). Chintz - stoffet er tynd, smuk, broget, som regel fordi det sy sommer kjoler. Og forholdet er meget minder om sin familie. Følelser stadig stærk, lidenskabelig, men også skænderier, forekomme ret ofte lidelser. Chintz kan rive, og kan holde i mange år.
  2. Den anden årsdag - papir. Det betyder, at forholdet mere skrøbelige, ustabile, men en slags test af tid overlevede. Papir kan foldes, noget. Og fra mand og kone er nu baseret, vil det rive deres ægteskab eller de er i stand til at tilpasse sig hinanden. Hvis vi betragter de typer af bryllupper gennem årene efter deres betydning, denne periode er meget ansvarlig.
  3. Derefter kommer: triumf læder (fra 3 års ægteskab), hørfrø (silke) - 4 år, boede sammen, og træ. Sidste dato - den første i livet af mand og kone fælles femårsperiode. Det symboliserer styrke, modstandsdygtighed familie, liv stabilitet. På dette tidspunkt parret kan bygge deres rede, for at få de rigtige ting, og endda en bil, og nogle familie og rebonochka fødsel. De slå rødder dybt nok, og familien kan meget vel modstå storme dette liv.
  4. I de efterfølgende fem år ægteskab typer efter år er som følger: 6 år - jern (ville være rart at få disse pander!) 7 Kobber (hofter til marmelade Køb), 8 - bryllup tin (yndefulde kander, karafler vil være ved den måde), og fajance - allerede 9 jubilæum (også give retter eller købe).
  5. Det andet store, alvorlige bryllupsdag data - lyserød, fælles årti. Fejr det som det skal være, glad og triumferende, at kalde familie, venner og svømme i en atmosfære af kærlighed og lykke.
  6. Interessante navne sådanne bryllupper som stål (11 år), nikkel (ufuldstændig data - tolv og en halv), turkis (18), 20 korte år sammen - porcelæn, og 22, for eksempel bronze.
  7. Disse par fortjener særlige tillykke på din bryllupsdag, jubilæumsåret, der overfører til 40. Af den måde, rubin ferie. Men der er ametyst - 48th jubilæum, og jern - 65 og 80 - bryllup eg, og selv 100-års jubilæum, kaldet rød.

Hvad kan jeg ønske for folk at indgå ægteskab? Kun lykke og lange år med fælles liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.