BilerKlassisk

Supra SCR-500: en beskrivelse af de fordele og ulemper ved DVR

DVR kommer ind på livet af enhver bilist. De bidrager til at løse mange problemer, for eksempel i tvister med inspektører eller konfliktsituationer i trafikulykker. de ofte gør det muligt at undgå de ubehagelige konsekvenser af handlinger svindlere. Valg af produkt er så bred, at det er vanskeligt at straks afgøre købet. En af de mest interessante punkter er en Supra SCR-500.

beskrivelse

Modellen adskiller sig ikke fra fremgangsmåden ifølge fastgørelsessystemer modstykker. Det er også placeret i forruden. Strømforsynes fra cigarettænderen, er forbundet med en ledning. Men også at enheden er i stand til at operere uafhængigt af sit eget batteri.

Optager video om natten og om dagen. Ud over billeder, optage lyd serie. Diagonal størrelse er 2 inches, og dimensionerne af DVR - 9,9 x 5,3 x 2,3 cm Udstyret med HDMI-port og AV-output ..

DVR Supra SCR-500 har en intern hukommelse på 32 MB. Det giver støtte SDHS kort.

Optagelsen kan udføres kontinuerligt. Men der er en mulighed for at etablere cyklisk optagelse. Du kan indstille konjunkturfølsomhed på 15, 30 eller 45 minutter. Når kortet er fyldt helt, vil den starte automatisk overskrevet.

Udstyret med en stærk og pålidelig fastgørelse til at dreje.

skydning kvalitet

Det vigtigste kriterium for valg for de fleste bilister er kvaliteten af videoen. DVR er ikke erhverves med henblik på at skyde smukke landskaber, og at fastsætte antallet af biler og brænde ubehagelige situationer, der kan ske på vejen eller på parkeringspladsen. Optagelsen kan tjene som bevis i analysen af ulykken.

Ifølge brugerne, Supra SCR-500 fjerner fint i dagtimerne. Se videoen på din computer kan du være sikker på, at billedet er klare, andre antal biler helt klart. Der er pletter, hvis registratoren er placeret mod solen.

Mere kompliceret og mere tvetydig situation med nat skydning. Mange klager over den meget dårlige kvalitet af videoen, lavet i mørke. I mange tilfælde tallene undlader at erkende. Men billedet er skarpere, når du optager belyste vejstrækninger. Mulig blænding fra lysene i modkørende biler forlygter.

Med sådan et problem står ikke alle ejere af denne model. De, der undgår problemer med dårlig video, filmet om natten, anbefales det at konfigurere den korrekt. Det er dit ansvar at beskæftige sig med knapper og indstille den optimale drift af SCR-500 Supra. Instruktion ikke opfylder de nødvendige oplysninger funktioner, som dårligt sammensat.

funktion

Ganske ofte er der klager over dårlig betjening af enheden. Ifølge kundeanmeldelser, kan det tændes og slukkes når som helst på egen hånd. Det kan hænge, ofte stå tid og dato.

Mange taler om SCR-500 Supra defekt firmware, hvilket fører til mange fiaskoer.

Nogle observerede problemer med arbejde i koldt vejr.

andre ulemper

På trods af den høje kvalitet montage, mange er utilfredse med dens funktioner. Dette skyldes det faktum, at den ikke tillader god nok til at slå optageren i førersiden vindue for at optage kommunikationen med færdselspolitiet. dialog selv hørt godt nok, men at fotografere ansigtet af medarbejderen er næsten umuligt.

Ofte virker det ikke bevægelsessensor, og en anordning skriver uden at stoppe.

Ingen ekstern strømkilde under drift af det interne batteri er lidt over en halv time.

En anden ulempe, som har en DVR Supra SCR-500 - instruktion. Alle kunder har bemærket, at det er dårligt formuleret og efter at have læst det er stadig en masse spørgsmål. Det er meget lettere at forstå de indstillinger og enhedens drift principper selv. I et ekstremt tilfælde, kan du slå til ved hjælp af internettet og se en detaljeret video af modellen og reglerne for dens indstillinger.

Godbidder

På trods af det store antal kommentarer til DVR, efterspørgslen er ganske høj. Dette er på grund af sin lave omkostninger i ganske godt som skydning. Mest sandsynligt, vil det ikke være i stand til at vælge analog i denne prisklasse. Samtidig mange er tilfredse, og billedkvaliteten af den optagede lyd. Selv om nogle brugere har rapporteret, at lyden af knitrende tider.

En praktisk funktion er den indbyggede skærm, der gør det muligt direkte på enheden for at se optagelserne.

En anden fordel er en forholdsvis lang ledning, der tillader at placere Supra SCR-500 under bakspejlet og være sikker på, at det kan være forbundet til cigarettænderen.

Derudover kan DVR fastgøres til forruden i inverteret form,. Men skydning kvalitet kan forringes en smule.

Denne DVR hører til de mest budgetmodeller og forventer af ham den samme funktionalitet og kvalitet typisk for dyrere indstillinger er ikke nødvendig. Næsten alle brugere bekræfter, at den maksimale levetid på et år. Mens for nogle det varer længere uden eventuelle fejl og problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.