BilerKlassisk

Sådan vasker din bil på en self-service bilvask: trin for trin guide

På tværs Rusland og SNG-landene i de seneste år er blevet populære selvbetjening bilvask. Bilister kommer, rakte han en vandstråle, og i sidste ende på kroppen pletter og pletter. Men den lovede maksimal renlighed. Den omstændighed, at anvendelsen af et sådant innovation bør være i stand til. Lad os se, hvordan bilen vask ved vasken selvbetjening, så der i sidste ende at få det rent og funklende. Begyndelsen af sæsonen det beskidte bil, hvilket betyder, at hver chauffør vil gå til bilvask. For dem der kan lide at vaske din bil hurtigt, billigt, men kvaliteten, og der er netop sådanne tjenester. Da de er hurtigt vinder i popularitet hvert år. Ja, det er bilen, hvor ejeren selv betaler for tjenesten, og med sine egne hænder vaske en bil. Hvad er hemmeligheden bag succesen?

Læs vejledningen

Dette er den første, at ejerne siger, som svar på et standard spørgsmål en bilist, der er interesseret i den måde, bilvask ved vasken selvbetjening. Og det er virkelig, næsten hver rengøring sådant udstyr manualer der. Men det er klart, at en erklæring er ikke nok. Lad os se på hvert trin af vask med at få resultater af høj kvalitet.

Næsten alle rengøring af denne type tilbyde kunden mindst fem muligheder - denne forbehandling, hovedvask, skyl, dække kroppen med voks og glans påføring og tørring. Nogle gange er det giver vask af hjul, som vil få 15 sekunder.

Maskine "spiste" pengene, en pistol i hånden, valget af programmet

Så i starten det har en forvask. Den er nødvendig for at gøre blødere snavs og løft den uden at beskadige lakken af kroppen. Typisk hæld hele kroppen. Men for at dette kan fungere effektivt, er det bedst at vaske fra top til bund. Gun hold ikke tættere end 25-30 cm fra kroppen. På dette stadium, er der ingen grund til at vaske alt skidtet helt. Pistol tjente ikke almindeligt vand, og den særlige løsning. Dens aktive ingredienser arbejder med snavs, men ikke vaske det. De fleste dræn tildeler på dette tidspunkt omkring 45 sekunder. Denne gang er tilstrækkeligt til forbehandling personbiler og SUV'er.

Hovedvask Krop

Her er alt fremgår af titlen. Lad os se, hvordan bedre til at vaske din bil på en self-service bilvask på dette punkt. Med ændringer i det fjerne, og pistolen hældningsvinkel skal rengøres grundigt med varmt skum alle beskidte sted på kroppen. Opløsningen tilføres under tryk. På dette stadium er givet ikke mere end 120 sekunder. For at opnå den bedste effekt, påføres opløsningen og vaskes vandret. I dette tilfælde er det nødvendigt at flytte fra bottom-up på siderne af maskinen. Først behandlede side af kroppen. Så - for og bag. Ved afslutningen af processen vasket taget, hætte og krop. Det er, hvad der anbefales til at arbejde med denne enhed.

skyl tilstand

Denne tilstand er tilvejebragt for at fjerne skumlegemet aktive overflade. Ingen grund til at gøre en indsats, fordi det ikke er det sidste trin. Ifølge ejerne af bilvask, at denne procedure en almindelig bil ejer har tilbringe mere end et minut.

voksning

Det tynde lag voks coating hjælper med at beskytte kroppen mod udsættelse for snavs, støv, forskellige kemiske reagenser, der med "appetit" forbruger ikke kun is og sne, men også metal. Belægningsprocessen tager også omkring et minut, afhængigt af den specifikke vask.

Glans og tørring

Denne procedure, da det viser sig, er ikke mindre vigtig for gode resultater. Hvis du vælger denne mulighed, føreren modtager en særlig demineraliseret vand, som fortyndes med en speciel stof. Det fremskynder tørringen. Tør bil er ikke nødvendig. Vi vasker i vaskemaskinen selvbetjening, og der er ingen klude og svampe. Udover den beskyttende funktion, vil det give en belægning glans lakering. På denne procedure tager to minutter.

eksperter anbefaler

Særligt vigtigt i hele processen sidste program - en gurgle. Men med ikke almindeligt vand, men den ene, der er gået gennem osmose. Demineraliseret væske omhyggeligt filtreret. Hvis opholdet på den ordinære skylning pistolen fodret almindeligt vand, som er tilbage efter striber eller pletter på kroppen. Det er den sidstnævnte procedure vil gøre bilen helt ren. Der er yderligere tilføjet, og tørring. Men dette er ikke en enorm hårtørrer og en særlig kemisk som hjælper vandet for at undslippe hurtigere fra kroppen overflade.

Direktør for produktion af skiver virksomheder ved, hvordan man korrekt vaske din bil på en selvbetjening bilvask og glæde delte hemmeligheder med almindelige bilister. Et af de problemer, når bilister klager over den dårlige kvalitet af vasken - manglende bruge alle de medfølgende programmer. Hvis du vælger en vask ved hjælp af kun aktiv skum og vand, uden brug af voks og osmose, vil bilen ikke være ren. Lakeringer hurtigt bliver beskidte og vil tage længere tid at tørre. Ikke alle ved, hvordan at vaske i vaskemaskinen selvbetjening, således at resultatet var det mest spektakulære.

Vask i 10 minutter og være tilfredse

Skaberne af disse komplekser er tænkt på alt, så brugeren helt kan vaske din bil på 10 minutter. For at gøre dette, skal du bruge alle de muligheder.

Men her besøgende sådanne dræn på specialiserede fora, skrive anmeldelser, som ikke er enige med dette. Den vigtigste ting, der kan isoleres fra disse anmeldelser - det er et svagt pres vandforsyning. I stedet er kvaliteten skum af den aktive leverede kun lidt podmylennaya vand. Med en sådan kemi er vanskeligt at opnå renhed. Det er muligt at fjerne støv kun lidt, en lille mudder eller sne. Nogle gange, visse muligheder muligvis ikke. Kemi ikke behage sin styrke. Og da bilen vask ved vasken selvbetjening under sådanne forhold? For kemikalier ansvarlige ejere af bilvask. De regulerer koncentrationsniveauet af kemikalier i en maskine, og kraften fra vandforsyningen tryk. Den ideelle situation - når på de vigtigste rensepistolen holdt med en lille spænding. Svag pres - tjeneste problem, der bør behandles. Meget sjældent vask hvor en bilist selv regulerer mængden af kemikalier og vand tryk. Og der er ingen problemer selv for sådanne opgaver som at vaske bilen i bilvask selvbetjening om vinteren. Hvis alt fungerer som det skal, vil det ikke være nogen problemer, selv i de døde af vinteren.

Sådanne dræn har eksisteret i lang tid, og chaufførerne har lært at tilpasse sig de regimer i disse programmer. Nogen først påføres kroppen aktivt skum og venter på, at det at handle. Andre hold pistolen røv er næsten en krop. Det er nødvendigt at vente lidt efter hver indstilling. Den tredje kategori af bilister generelt swap mulighed.

Dette er, hvad fagfolk siger om, hvordan du vasker din bil på en self-service bilvask. Instruktioner er korrekte. Men hvis bilen ikke vaskes i løbet af vinteren, skal du først besøge manuel rengøring. Der affedtes krop. Og så kan du komme til den automatiske bilvask, som vil blive understøttet af en klar tilstand af maskinen.

Hvad er resultatet?

Naturligvis med enkle selvbetjening bilvask forureninger klare med et brag. Det er kun vigtigt at udvikle dine evner eller være styret af, hvad der er skrevet i vejledningen. Det skal forstås, at med god virkning at bruge alle de muligheder. Hvis køretøjet er i en tilstand af forsømmelse, kan mudderet crusted med sådan vask ikke klare. Du er nødt til at gå til manualen, hvor bilen vaskes rene professionelle skiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.