RelationerSeksualitet

Ved du kender alle kysse?

Mens kysse normalt opfattes som et udtryk for hengivenhed i romantiske relationer, har den videnskabelige forskning afsløret de mere vigtige funktioner kys. Nogle forskere siger, at kysse tillader folk at vurdere potentielle partnere, både på niveau med instinkter holdt vejret analyse, spyt, hud tekstur. Andre undersøgelser viser, at kysse øge niveauet af excitation, hvilket kan resultere i samleje. Også, menes det, at et kys kan påvirke følelsen af tilknytning, reducere stress, øge selvværd og tilfredshed med livet.

At studere kisses funktioner

Forskere elsker at gå igennem, så at studere rollen kysse på en persons liv, de nærmede grundigt: var involveret en gruppe på 308 mænd og 594 kvinder i alderen 18 til 63 år. Deltagerne udfyldte et spørgeskema, svarede en række spørgsmål om, hvordan det kys påvirke de følelser, handlinger i forskellige situationer, også lavet en skala at vurdere kvaliteten af forholdet til partneren.

Som en del af undersøgelsen deltagere med en psykolog til at bestemme deres sotsioanaliticheskoy orientering. En masse opmærksomhed på, i hvilket omfang mennesker foretrækker lejlighedsvise korte obligationer i forhold til langsigtede relationer (fx uchatniki svare på spørgsmålet "hvor mange forskellige partnere du har haft samleje kun én gang?"). Endelig hvert medlem af gruppen vurderede deres eget niveau af selv-appel ved at besvare følgende to spørgsmål: "Hvordan tror du, andre mennesker vurdere din fysiske tiltrækning" og "Hvordan tror du, andre mennesker tror, du er sexet (seksuel)?".

Kisses at vurdere værdien af en partner

Forskerne fandt nogle interessante fakta: de mennesker, der mener sig at være fysisk attraktiv, mere end kærlighed at kysse, end dem, der har lavt selvværd. Hertil kommer, selvsikre deltagere svarede, at deres tiltrækning til en mand er mere tilbøjelige til at ændre sig efter det første kys, mens tilbageholdende medlemmer af gruppen ikke anså det for vigtigt.

Dette viser, at den, som er selvsikker, mere selektivt gælder for andre, når det kommer til at vælge en partner. I dette tilfælde, den funktion er at kysse vurdering partner.

kys interaktion

Forskerne fandt også, at jo større hyppighed af kysse i et forhold har været knyttet til kvaliteten af relationer, og at have en partner, at deltagerne forbinder med "god" med et kys, bestemt positiv over for ham.

Forskerne fandt også, at de deltagere, der er interesseret i langsigtede relationer, følte, at kys er vigtige før, under og efter sex, mens de, der var mere fokuseret på kortsigtede kommunikation, allokeres plads til et kys, primært før sex. Forfatterne fortolket dette som bevis på hengivenhed hypotese. Især ser det ud til, at Kys ikke udelukkende anvendes til kørsel, men tillader et par at have en god tid, og at styrke forholdet.

Kissing er ansvarlig for ophidselse og tidlig sex

Overraskende, i løbet af undersøgelsen, forskerne modbevist hypotesen om excitation fordi kun de, der ønskede at kortsigtede relationer, værdsat kys lige før sex. Deltagere, der er interesserede i langsigtede relationer, følte, at kys er vigtige, og på andre tidspunkter. Således er funktionen af et kys ikke begrænset til seksuel partnere excitation.

konklusion

Samlet set resultaterne af denne undersøgelse viser, at kysset tjener to hovedformål: at evaluere potentielle partnere, og at kommunikere mellem dem. Derfor, et kys - det er mere end det fysiske udtryk for kærlighed til din partner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.