RelationerBryllup

Ed af de nygifte i registreringen registreringsdatabasen kontor, på stedet, i kirken. Oath nygifte komisk. nygifte ed Sample

Bryllup på stranden, besøger ceremonien af ægteskab, professionelle arrangører af bryllupper og indstudering af fester - det hele er der i næsten alle de amerikanske film. Og disse traditioner og manerer af adfærd i stigende grad overtaget af vore nygifte. På vores bryllupper i stigende grad optræder hvide duer, rosenblade, og under brylluppet alle ugifte damer linet op for at fange den eftertragtede buket brudens hænder. Også meget populær er innovation i vielsen, de nygifte som et løfte. Om hende, vi beskriver nedenfor.

Hvad er en ed for de nygifte?

Ed - et løfte om, at parret giver hinanden under vielsen. Teksten til dette, lad os sige, en ed, som regel er lavet af de unge. Og det er skabt ved fælles overenskomst, og ved fælles indsats.

Skriftlig ed af de nygifte på en regelmæssig stykke papir. Hvis det ønskes, er det muligt at smukt arrangere og optage album ark eller på Whatman. Ideelt, fremtidige nygifte nødt til at lære udenad ord løfte.

Ofte under ed en præst til stede, som hjælper unge til at huske teksten i ed og spørger dybdeborende spørgsmål, såsom: "Er du klar, Ivan, at leve lykkeligt med din kone Elena i sorg og glæde, for rigere eller fattigere, i ungdommen og alderdommen, indtil døden skiller jer ad?".

Når en ed?

Bryllup løfte udtalt under vielsen. Dette kunne være nygifte ed i registreringsdatabasen kontor, kirken, i hallen af festlighederne, på et skib eller en båd, på molen eller stranden, når du besøger ceremoni og under den tematiske bryllup.

Typisk sådan ed udtalt i tilstedeværelsen af et stort antal mennesker. Newlyweds til gengæld svare på hinandens spørgsmål, eller en præst, og derefter recitere teksten, som er forberedt på forhånd.

Hvad er forbandelsen?

På hvilken slags bryllup valgte Brac afhænger af mange ting. Især er det den fest tema spiller en stor rolle. For eksempel, en egnet standard ed forsikringer, og til udvortes klassisk bryllup - ikke-standard.

Derudover kan den ed af de nygifte i kirken være skrevet i prosa og vers. Den sidste mulighed er den mest fordelagtige, da de ord i rim, der huskes og tages meget nemt. Derudover kan du møde ed religiøs orientering, samt en form for improvisation forberedt tekst af den populære ungdoms-serie.

Ed af de nygifte: en tegneserie variation

Du ønsker at gøre brylluppet mere original? Et slående eksempel på den ikke-standard tilgang til bryllup fest er den ed nygift vittighed. Et sådant løfte er normalt lys og humoristiske overtoner udtalt under konkurrencerne i hallen festlighederne foran gæsterne. Følgende sætninger findes i teksten i denne Løfte:

  • "Vil du sværge til Nicholas, den løn gives til hustru, den kones mor til at bære på dine hænder jævnligt at vaske op og gøre rent i lejligheden?".
  • "Lover du, Alexander, til at lade sin mand på lørdag for en øl med vennerne, ikke at slå ham i kortet, slette SMS fra fans, og i tide at komme hjem fra arbejde?".

Et andet eksempel på en tegneserie version af ed:

brudens ord: "Jeg er Ivanova Tatyana Vasilevna. I lyset af gæsterne samlet her sværger til "strikke" stramme tøjler til sin mand, engageret i hans opvækst, for at markere hele løn til krone, herunder en reden æg og penge på cigaretter. "

brudgom ord: "Jeg Ivanov Nikolai Ivanovich. I lyset af gæsterne samlet her sværger at rose sine kulinariske mesterværker, selv om de vil være umuligt at spise, så lad hende gå en tur med hunden og børn; at lade hende se sæbeoperaer og snakke i timevis på telefonen. "

Det ligner nygifte ed på -site registrering, vil vi forklare nedenfor.

EKSEMPEL traditionel ægteskabsløfter

Her er et eksempel på den standard bryllup løfter tekst. Det er normalt som følger:

brudens ord: "Jeg har (sådan) indvilliger i at tage en mand (så og så), og til at indgå med det et juridisk ægteskab. Jeg lover at holde den kærlighed og loyalitet, respekt (ægtefælles navn), og til at lytte til hans mening, huske og udføre deres opgaver. Jeg sværger jeg nødt til at holde dette løfte for rigere eller fattigere, i sygdom og sundhed, indtil døden os skiller ".

brudgom ord: "Jeg har (sådan) indvilliger i at tage i deres ægtefælle (brudens navn), at elske, at respektere og beskytte det hele sit liv."

Ed unge ved afkørsel registrering

Et andet eksempel på den ægteskabsløfter under en mark optagelse. Så, til gengæld parret nødt til at gentage følgende ord:

"Jeg giver dig min hånd, og er enige om at være din kone (mand). Ifølge (-Saint) svømme med dig i samme båd af livet, overvinde alle de tærskelværdier, ujævn og skrånende bakker. Jeg vil være med dig i varme og kulde, sommer og vinter, i et tordenvejr og hagl. Med denne ring medunderskrives jeg vores forening og er enige om at følge dig overalt (-la). Den kærlighed og glæde, sorg og sorg, i sygdom og sundhed, vil jeg altid være med dig. "

Hvilke ord er til stede i ed?

Ed - en slags løfte, at det unge par give hinanden. Derfor kan teksten løfter finde ord som "sværger", "løfte", "vil ifølge (-Saint)" osv Troskabsed til de nygifte giver direkte tale, overførsel, spørgende og udråb sætninger, og kan bestå af spørgsmål og svar på dem.

Den ægteskabsløfter begge ægtefæller lover hinanden på følgende måde:

  • være trofast;
  • kærlighed og beskytte;
  • lagring af varmen i ildstedet;
  • at leve i fred og harmoni;
  • hjælpe hinanden i vanskelige tider;
  • forhold til hinanden;
  • beskytte hinanden, og så videre. d.

Hvad der kan være anderledes ed?

Hvis du søger godt, kan du altid finde en klar prøve nygifte ed. For eksempel kan det gøres ved hjælp af vores artikel. Men de fleste af teksten i ed er vilkårlig og det er skabt på et individuelt grundlag. Derfor, i modsætning til et bryllup løfte består i sin tekst.

Hertil kommer, at når man sammenligner ed løfter er vigtigt at tage hensyn til alder komponent. For eksempel i 18-20 år er mere passende i kærlighed tegneserie form, ed. Denne fortolkning vil juble op og honeymooners og gæster.

Hvis de to kommende ægtefæller har besluttet at underskrive i en senere alder (mellem 25-45 år), er det ideelt til standard arrangement med udarbejdelsen af teksten. Meget mindre ved alteret er ældre mennesker, der passer til en kort snak med et lille antal standardspørgsmål. Hvad er det, denne ed nygifte "Når jeg er 85 år?" Svaret på dette spørgsmål vil blive givet senere.

Hvordan man skriver en ed på egen hånd?

For at skrive en højtideligt løfte, nygifte behøver kun at tage hensyn til visse regler.

For det første er det ikke nødvendigt at gøre din tekst for lang. En langvarig ceremoni, såvel som den længere tid det vil have en frastødende og irriterende. Derfor skal du ikke trætte af deres gæster og familie - få mest koncise tekst.

For det andet, den nygifte ed indeholder spørgsmål og svar. Derfor ville ingen skade være at se på en prøve af dette løfte for at vælge relevante spørgsmål. Efterfølgende kan de omformulere og ændre på egen hånd.

For det tredje, at udtale det (især mænd), forsøger at tale i almindeligheder og undgå tvivlsomme sammenligninger såsom "Folk som dig ikke har nogle af mine ekskærester", "Jeg har elsket mange kvinder, men du har overskredet alle mine forventninger."

For det fjerde, gøre teksten for højtidelige løfte bedst for din udkast. Så du vil være i stand til sammen at korrigere og foretage justeringer.

Og endelig bør din ed nygifte udformes i overensstemmelse med de ønsker og kommentarer med hinanden.

Resumé: Følg vores råd, og så vil din ed er den bedste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.