ComputereFiltyper

Nærmere oplysninger om, hvordan man åbner EXE-filer

Vi vil nu overveje, hvordan man åbner EXE-filer. Dette format er meget almindeligt, og interagerer med Windows operativsystemet sig selv, men i denne udgave er der et par finesser, som du bør forstå.

operativsystem komponent?

Inden jeg går på spørgsmålet om, hvordan man åbner den EXE-fil, skal det siges, at det er en Windows eller DOS-programmer og eksekverbare filer. Derudover kan den .exe have en selvudpakkende arkiv.

Hvis du bruger en Windows-operativsystemet, at yderligere software åbne filer EXE, du normalt ikke har brug for, fordi materialer af denne type ofte åbne en traditionel dobbeltklikke på venstre museknap.

arbejde emulatorer

Hvis din computer har implementeret et andet operativsystem, kan du desuden bruge en emulator såsom VMware Workstation, i tilfælde af at arbejde med pc'er baseret på Linux eller VMware Fusion, når det kommer til Mac OS.

Hvis før du var der et spørgsmål om, hvorfor ikke åbne exe-fil, kan det redigeres ved hjælp af programmer som eXeScope, Ressource Hacker, Ressource Tuner. I visse situationer kan det ske, at alle EXE-filer, genveje er fuldstændig identisk i udseende, og de åbnes af et program.

En sådan kan skyldes overtrædelser af filtypetilknytningerne. Løs dette problem for Windows aktuelle versioner kan downloade en lille Unassociate Fil program. Efter start af programmet, skal du vælge fra listen over .exe-udvidelse og bruge funktionen Fjern fil. Denne knap fjerner foreningens nuværende materialer beskrevet forlængelse.

Hvis alt er gjort korrekt, efter du genstarter programmet ydeevne bør vende tilbage til den sædvanlige stabil tilstand. Men hvis programmet ikke ønsker at arbejde, skal du bruge specielle REG-fil. Samtidig på en anmodning om at tilføje data til registreringsdatabasen, skal du svare "ja", og genstart computeren.

For mere information om Resource Hacker

Hvis vi taler om, hvordan man åbner EXE-filer, kan vi ikke ignorere Resource Hacker ansøgning. Dette er et program, hvorigennem brugeren kan foretage de nødvendige ændringer i den grundlæggende struktur af materialer udført i Windows-operativsystemer.

Denne software opløsning anvendes til ændring af russificering filer, samt udvinding af en række forskellige ressourcer: lyd, billeder, tekster. Ansøgningen giver dig mulighed for at dekompilere materialer af denne type, afslører indholdet og samtidig giver brugeren alle de ressourcer til rådighed. De kan anvendes på forskellige måder, for eksempel erstattes med andre elementer.

Efter alt det arbejde med filerne er afsluttet, at programmet samler, hvilket giver ansøgning klar til brug igen. Oftest er denne softwarepakke aktiveres af brugere til at fjerne ressourcer, der forbruger en stor mængde ledig plads på din pc.

Men for at få en stabil drift output filer, skal du have den rette erfaring. I dette tilfælde kan du erhverve den viden, øve i programmet, da det kan bruges uden omfattende kendskab til programmering eller bygning GUI. Ansøgningen har en helt enkel og intuitiv brugerflade.

Tilføjelse af en vis eksekverbar fil, vil brugeren se træet mapper, der har et andet navn, i dette tilfælde er ganske simpelt at skifte mellem funktioner. Den højre vindue viser filstrukturen udføres de grundlæggende trin - udvinding, redigering, besparelse. Resource Hacker understøtter kun engelsk-sproget menu. Men for at behandle ansøgningen, og brugeren vil være i stand, dårlig vidende engelsk. Programmet er helt gratis. I denne Decompiler og compiler indbygget program giver dig mulighed for at ændre næsten alle de filer, der har filtypenavnet .exe og .res. De hentede oplysninger kan gemmes i formater som: .rc, .bmp, .res, ICO og .bin.

usædvanlig variant

Hvis du er interesseret i programmet til åbningen af EXE-filer, kan vi ikke sige, at sådan et lokalnummer og modtager fra PortableApps.com applikationer. Dette er et program, der kan køres fra en af de bærbare enheder, såsom ekstern harddisk type, iPod-afspiller eller USB-drev.

De materielle indeholdt brugerdefinerede indstillinger placeret på visse eksternt drev, der gør det muligt for programmet at køre det samme på alle computere. Dette format udviklet skabere PortableApps.com hjemmeside.

bærbarhed

Denne løsning gør det muligt for brugeren at køre hans favorit sæt af programmer direkte fra et flash-drev er tilsluttet enhver pc. Det skal også bemærkes, at den fil af denne bærbare applikationer ofte har en dobbelt forlængelse .paf.exe.

Nu hvor du ved, hvordan man åbner EXE-filer, og når denne udvidelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.