ComputereFiltyper

Pdf oversættelse til andre formater

Oprindeligt pdf-format blev oprettet for at repræsentere en standard trykte produkter i elektronisk form. Det var nødvendigt, fordi oversættelsen begyndte den æra af hele trykning produkter til din computer. Nu, i dette format ofte gemt bøger eller andre filer, der ikke kræver redigering.

Men dette sker ofte (især ofte med problem, som studerende og elever), der i forberedelsen af enhver form for arbejde er nødvendigt at gøre brug af materiale fra denne bog. Hvis dette er et lille uddrag, er det meget muligt, og ringe op manuelt. Og hvad gør du, hvis du vil udskrive 5 eller 10 sider. Selvfølgelig udskrive en tekst - ikke en mulighed. I sådanne øjeblikke, og folk er begyndt at finde en måde, hvorpå kunne gennemføres pdf oversætte ind i en mere praktisk format.

En mere praktisk i dette tilfælde er Microsoft Word-format (DOC eller DOCX) eller format jpg. Oversættelse fra pdf til jpg kan gøres manuelt, blot ved at gøre et screenshot af skærmen, klippe den ønskede side og derefter indsætte det i dokumentet. Selvfølgelig, denne mulighed er heller ikke egnet til store mængder som zaskrinit mere tekst side vil være vanskeligt. Hvis vi taler om oversættelse i Word, så kan vi ikke undvære yderligere software. I dette tilfælde kan du vælge mellem to af de mest populære programmer: ABBYY FinReader eller Solid Converter PDF.

Lad os starte med ABBYY FinReader. Med dette program meget let at oversætte fra pdf til doc, da dens vigtigste funktion er OCR (OCP). Du skal blot åbne den i pdf-filen, og tænd for OCR-funktionen. I den højre halvdel af skærmen vises med teksten på siden, svarende til en fil, OCR, at du gør. Fra dette vindue kan du derefter kopiere teksten i dit dokument, eller direkte aktivere konvertering til DOC-fil. Den anden metode er mere praktisk, hvis du har brug for at behandle for eksempel en hel bog.

Solid Converter PDF - det er en anden ikke mindre populær og nem at bruge program som lader dig konvertere PDF til dok. Mange brugere vælge præcis det, fordi det har nogle fordele i forhold til samme FaynRiderom. For det første, at bruge det kan udføre filoverførsel er ikke kun i doc-format, men også i andre formater af Microsoft Office (tabel - at udmærke sig, database eller formen - i adgangen). For det andet kan forskellige vandmærker tilføjes til dokumentet. Blandt sådanne tegn er etableret standard (udkast prøve et al.). Du kan også tilføje og deres egen. Denne funktion hjælper med at beskytte visse typer filer fra uautoriseret kopiering, men sikrer også tilgængeligheden af særlige mærker på det udskrevne dokument.

Med denne applikation er det muligt at overføre PDF til andre formater, og til dette vil du har brug for meget lidt tid - mindre end et minut. Du kan formatere nogle sider og ikke hele dokumentet, eller tilføje sider vandmærker. Pdf oversættelse til andre formater, og mere præcist, den tid det vil tage, afhænger først og fremmest af størrelsen af filen.

Nu hvor du ved, hvordan at overføre pdf til almindelig tekst, vil du være i stand til hurtigt at behandle din pdf-indhold og vælg fra det det nødvendige materiale til videre brug i deres arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.