BilerSUV'er

ZIL-158 - bybus af den sovjetiske periode

Busser typen ZIL-158 blev produceret fra 1957 til 1960 på fabrikken ZIL. Siden 1959, frem til 1970, produktion fortsatte i fabrikken i Likino Likino-Dulyovo Moskva-regionen. ZIL-158 var den mest populære model af den sovjetiske periode, det har modtaget under rækkefølgen af næsten alle bus flåder i Sovjetunionen. En plante kan ikke fuldt ud sikre landets efterspørgsel, men produktionen satser var gode. På anlægget Moskva udgivet Likhachev 9515 lastbiler ZIL-158.

Ændring af anlæg

I 1957, dagen for åbningen af VI verden Festival for unge studerende, blev indsamlet og køre-180 maskiner. Årlig bus produktion efter produktion overførsel i Likino-Dulyovo var 213 biler i 1959, 5419 enheder i 1963, 7045 enheder i 1969. I alt Likino bus plante omkring 50 tusinde busser blev produceret i ti år. Frigivelsen af ZIL-158 (Lee AZ-158) fortsatte indtil 1971, små mængder - indtil maj 1973, hvor efterbehandling hvoraf en kopi er blevet en industri messearrangør udstille samme år i regi af USA blev indsamlet.

forbedring

Bus ZIL-158 var en fortsættelse af moderniseringen model ZIS-155. hans krop blev længere ved 770 millimeter. Passager steg til tres mennesker, 32 af dem var stillesiddende. Udvendig Design 158. model også betydeligt opdateret, tog vinduer anden form, frontpanelet er blevet mere moderne, ryg modtaget flere kantede facon, som reagerede godt til mode af tiden. ZIL-158, som der er billeder i artiklen blev opdateret til tiden. Modernisering rørt motor motor blev stærkere med 9 procent.

vogntog

I 1960 produktionen af små serier ind i toget bus ZIL-158 "Aremkuz-2PN", som består af traileren og bugsering ZIL-158. Toget fik et par mærkeligt navn "nevø" og begyndte at løbe på gaderne i Moskva. Efter to års drift af en sådan form for passagertrafikken måtte opgives, fordi traileren fuldt kun lastet i myldretiden, alle resten af tiden gik tom. Ikke desto mindre blev ideen ikke helt glemt, og senere blev udviklet i form af en harmonika-bus.

I 1960 blev på Likinsky plante lanceret i en række moderniseret bus ZIL-158. Maskinen adskiller sig fra den grundlæggende version af den forenklede kobling, single-disk, tør. Koblingen er blevet meget lettere, og enheden - mere pålidelige. På bilen sat en transmission fra bilen ZIL-164 med en ændring af gear.

Med den opdaterede model tog de øverste luger, hvilket gjorde ingen mening for bykørsel, som i varmt vejr kan du åbne sideruderne.

Anvendelse i tv-produktion

ZIL-158-model har vist sig ganske alsidig, og mobile tv-stationer blev skabt på grundlag heraf. Disse komplekser drives med succes frem til 1980. Den rummelige kabine nemt indkvarteret alle de nødvendige tilbehør, stationære udstyr, hvile område og den redaktionelle enhed for det operationelle arbejde og vende tilbage til den direkte udsendelse.

Kraftværket i bussen ZIL-158 ligger foran centret. Om vinteren, motorhjelmen tjener til opvarmning af kabinen og den forreste del af kabinen. Mid passagerrum og den bageste del heraf, og er opvarmet med varm luft, der kommer fra motoren med magt af en særlig kanal med en kraftig ventilator.

chassis

Kør til baghjulene til at overføre rotation fra motoren gennem en drivaksel på de to yderste lejer. Suspension som bageste og forreste, med fjedre. Firehjulstræk håndtag udstyret med støddæmpere. Ved afslutningen af produktionen i et stykke tid på maskinen installeret nye hydrauliske støddæmpere. Uden for kroppen trimmet med metalplader med nitter. Når høj kvalitet maling bord set temmelig moderne.

Fjernelse fra produktion og bortskaffelse

ZIL-158 busser blev drevet i alle regioner i Sovjetunionen og blev betragtet som en bekvem moderne transport. Men livet af maskinen ikke overstige 8-10 år, fordi kroppen ikke længere modstå. Påvirket metaltræthed og tilbøjelighed til korrosion. I 1973, på ZIL-158 udskiftning kom en ny model - Liaz-677 og 158. gradvist fjernet fra flyvningen og at afskrive. Første gang den gamle maskine havde ingen steder at gå, blev busserne stående i fri luft og rusted. Men snart virksomhedsledere har indset, at det er muligt at købe næsten ingenting komfortabel bus, og begyndte at søge om køb af end-of-life køretøjer.

Massivt forældede busser bortskaffes i den anden halvdel af de 70 år af forrige århundrede. I 1976, den 158. forlod gaderne i Moskva, i 1977 - fra gaderne i Minsk, i 1978, efterlod de ruter i Leningrad. I de tidlige 80'ere i USSR næsten ikke en eneste ZIL-158, som ville blive involveret som passager transport. Skrevet af busser, hvis tilladte deres tekniske tilstand, blev overført til virksomheder og offentlige myndigheder, fortræffeligt repareret og fortsatte med at tjene i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.