BilerSUV'er

Snescooter "Dingo 150": anmeldelser og specifikationer

Moderne snescooter er en specialiseret køretøj til at flytte sneen. De anvendes i forskellige områder af menneskelig aktivitet og er nødvendige for at muliggøre sikker og hurtig transport af forskellige snedækkede områder.

Snescootere er lavet af aluminiumslegeringer, glasfiber og stål. Moderne materialer, der anvendes til produktion af maskiner opfylder alle krav til sikkerhed og pålidelighed. Brede gummibælter, sammen med ski løbere sikre en jævn bevægelse på snedækkede vidder, sikrer føreren tillid, selv når høj hastighed.

I denne artikel, vil vi overveje følgende aspekter:

 • Snescootere "Irbis Dingo 150": forbruger anmeldelser.
 • Historien om snescooter motorer.
 • Snescooter "Dingo 150": specifikationer.
 • Produktionsselskab "Irbis".
 • Tips når indkøring dette køretøj som "Minisnegohod Dingo T 150" anmeldelser erfarne ejere.
 • Tips til at håndtere snescooter.
 • "Irbis Dingo 150": betjeningsvejledning.

Historien om snescooter

Den første snescooter, som blev prototypen på den moderne snescooter blev udviklet tilbage i 1903 af designeren S. Nezhdanovskim. Deres virkemåde består i at udsætte forbrændingsmotoren til en særlig propel, hvilket resulterede i usædvanligt slæde bevægelse. Denne opfindelse har været uvurderlig i et stort russisk vidder og snerige vintre. Snowmobiling var nødvendige i daglig brug såvel som i krigstid.

Med skinnesystemet med hjælp fra den franske opfinder opfundet Adolphe Kegressa den første snescooter analog, testet og præsenteret i 1911.

Således begyndte udviklingen af selvkørende slæde, der undergik forskellige ændringer over tid. Dette førte i sidste ende til opfindelsen af den moderne snescooter, der kan overvinde på kortest mulig tid de endeløse kilometer snedækkede vej.

moderne snescootere

Der er behov for Moderne snescootere i miljøer, hvor konventionelle køretøjer ikke er i stand til at køre. Terrængående sådanne maskiner behøver ikke en vej eller spor - de kan nemt klare både snedriver, og med isglatte overflader, overvinde forhindringer i et par minutter.

For jægere, lystfiskere, vandrere og redningsfolk passer moderne dag utilitaristiske snescootere, dem med en høj bæreevne, pålidelig og egnet til hurtig reparation.

For elskere af rejse i ekstreme forhold udstedte i dag turist snescootere, der opfylder kundernes individuelle behov.

Ud over disse er der sports snescootere har egenskaber såsom letvægtskonstruktion, enkel transmission, høj styrbarhed, manøvredygtighed, stor power.

Hvad er den snescooter

Snescooter er off-road køretøjer til transport af personer eller gods i en sne terræn. Dets drift er mulig under en temperaturtilstand fra 5 til 40 grader Celsius.

Høj motor til drejning af larver, der driver hele mekanismen. spor Lavtryk på snedækket tillader snescooter ikke falder og glider let gennem snedriver. snescooter Føreren af bilen som en motorcyklist dreje ski løbere ved hjælp af rattet. Snescootere, beregnet til underholdning eller rekreation, kan nå hastighed på 110 km / t.

Snescooter "Dingo 150": Specifikationer

Producent snescooter "Dingo T150» - virksomheden 'Irbis', som har specialiseret sig i produktion af forskellige motorkøretøjer. Vi præsenterer den nye produkt til salg - snescooter "Dingo 150", producenten giver produktet følgende karakteristika.

"Dingo 150" er den tredje generation sammenklappelig snescooter, designet af de russiske ingeniører. Kompakt og praktisk, den nye snescooter udstyret med en mere kraftfuld (i forhold til sine forgængere) 4-takts motor producerer 10 hestekræfter. Han er i stand til at overvinde de vanskeligste forhindringer i det barske russiske vinter.

Det modulære design af snescooter, er det let placeres i bagagerummet i en bil. Hvis det er nødvendigt, kan det samles i 10 minutter uden brug af specialværktøj.

Motor minisnegohoda "Dingo 150" er udstyret med en tvungen luftsystem, og yderligere køling olie. Dette sikrer pålidelige og rettidige forebyggelse af overophedning, selv når den aktive drift af en snescooter.

Omvendt - monteret gear denne model er designet til en aktiv manøvrering i bakgear, sikre trafiksikkerheden under vanskelige forhold.

Den nye model er udstyret med en speciel variator gør det muligt at tilpasse sig de særlige kendetegn ved dens anvendelse - nu snescooter kan bære forskellige belastninger. Takket være et radikalt nyt baghjulsophæng, der er udstyret med to støddæmpere, det absorberer vibrationer og stød fra road forhindringer.

Langstrakt larve med dyb snegozatsepami garanterer fremragende åbenhed "Dingo 150" i de mest vanskelige forhold. Vægt snescooter er 150 kg.

Ved lav omgivende temperatur i denne model er det muligt at forvarme karburatoren at lette starten af motoren. Desuden er den moderne snescooter udstyret med en elektrisk startmotor, backup systemstart. Som udløser, og en to-stilling blindhåndtagene opvarmes, hvilket skaber komfortabel kontrol i meget koldt vejr.

Under sædet er et praktisk opbevaringsrum til de nødvendige oplysninger. Til transport af store bagage har en rummelig bageste kuffert. Hertil kommer, om nødvendigt, transport af en last-markør har et system til fastgørelse af slæden-skraber, hvori bagage kan transporteres op til 150 kg ved bugsering.

Snescooter dvenadtsativoltovoy udstyret med en integreret sokkel, som kan bruges til at oplade en mobiltelefon eller bruge den nødvendige elektronik. På instrumentpanelet viser oplysninger som f.eks:

 • hastighed.
 • Motorens omdrejningstal.
 • Temperatur.
 • Time.
 • Mileage snescooter.

Smagen af køberen producent tilbyder fem farvemuligheder, som er indrettet i en snescooter "Dingo 150".

Et par ord om den "sneleopard" selskab

Det russiske selskab "Irbis Motors" er blevet en vigtig arrangør af salg af kinesiske motorcykler, tilpasset til russiske forhold. Produktion og tekniske udvikling gjorde den største kinesiske firma BEIJING IRBIS TRADING CO, LTD, held erobre markederne i mange lande. Siden 2000, leverede Rusland større partier af forskellige tekniske varer: motorcykler, ATV'er, scootere og snescootere.

I udviklingen af virksomhedens teknologi ingeniører gennemført omfattende test af sine produkter. Årligt opgraderet lineup, tilføje nye elementer og muligheder. Hertil kommer, at selskabet "Irbis Motors' produkter er tilgængelige for den prispolitik, som er vigtig for den russiske køber. Virksomheden tilbyder en bred vifte af kvalitet varer til overkommelige mototehnicheskogo penge.

først tilpasset en snescooter fra firmaet "Irbis" blev udgivet fra 2012. "Dingo 150" er den nyeste model. Modificeret forbedret maskine har høj kvalitet funktioner, der opfylder alle kundens behov.

I årenes løb, det russiske marked, har virksomheden etableret sig som en producent af høj kvalitet og overkommelige teknologi, og har fået bred kundebase.

Snescootere "Irbis Dingo 150": anmeldelser af ejerne

Sammenlignet med tidligere model af "sneleopard" - "Dingo T 125" - ny snescooter i større dimensioner, samt forbedrede tekniske data.

Hvad siger kunderne om nye snescootere "sneleopard" - "Dingo 150"? Consumer anmeldelser enstemmigt vurdere den nye model som en mere praktisk og teknologisk avanceret. Det noterer sig forbedret udseende af maskinen, samt forbedret ydeevne. Ifølge uafhængige skøn, har et stort antal klager over den tidligere model været forbundet med forruden (ubelejligt montering, der forårsager nogle problemer i drift). De nye model mangler er rettet, sat nye sikkerhedsglas, bestående af et holdbart materiale og let at bruge.

Positivt evalueret ved omvendt CVT og nemt, ikke giver anledning til problemer, selv for begyndere. Køb "Dingo 150" kommenterer mennesker forlader eneste positive, hvilket bekræfter kvaliteten og pålideligheden af dette produkt.

Betjeningsvejledning

Instruktionerne af det nye køretøj driftsomkostninger - en snescooter "Dingo 150" - indeholder følgende afsnit:

 • Sikkerhed.
 • Proceduren for adskillelse / samling.
 • Specifikationer.
 • Kørsel af en snescooter.
 • Ledelse snescooter.
 • Transport snescooter og bagage.
 • Periodisk vedligeholdelse.

Ved karakteriseringen snescooter "Dingo 150" feedback på kvaliteten af varerne er altid positiv, men brugere bliver mindet om nogle af de strukturelle træk ved snescooter: ikke tilladt lang tur på pakket sne eller is, som i forbindelse med den mulige svigt af nogle noder crawler enhed. Hvis det er nødvendigt, bør en sådan tur periodisk rejse til områder med løs sne. "Dingo 150" Omhyggelig operation vil forlænge levetiden på en snescooter.

Feedback fra kunder og brugere er enige om overholdelse af sikkerheden ved betjening af maskinen. Vi kan ikke tillade folk at styre maskinen, uden særlig uddannelse. Ved betjening af "Dingo T 150" skulle være en særlig påklædning: hjelm, sikkerhed beskyttelsesbriller og varmt vindtæt tøj.

For at undgå uforudsete situationer ønskede drift af en snescooter kun i vante områder. Desuden er det umuligt at føre køretøjet på et for stejle nedkørsler og stigninger, da dette kan føre til skader eller nødsituationer køretøj, sundhedsfarlige. Vær sikker på at huske, at ved lange afstande altid kræve en ekstra forsyning af brændstof for at tanke bilen, hvis det er nødvendigt.

Kom godt i gang

Før en tur på en snescooter bør tvungen kontrollere servicering af "Dingo 150" køretøj. Kommentarer og anbefalinger erfarne chauffører samtidig er som følger:

 • Du bør altid kontrollere brændstofniveauet i tanken.
 • Sørg også for at kontrollere bremsesystemet - det skal være, hvis det er nødvendigt, at pumpe.
 • Det bør også se den sporede systemet for beskadigelse, og kontrollere niveauet af spænding før betjening af køretøjet.
 • Bedes inspicere armene på gas og bremser, for at undgå uforudsete situationer.
 • Lette enheder bør også kontrolleres for skader.
 • Desuden kontrollere benzin rør og styring.

Det er de anbefalinger til forberedelse af køretøjet - "Snescooter Dingo T 150". Feedback fra brugere anbefales normalt at være sikker på at inspicere servicevenlighed af maskinen, før du betjener det til lange afstande.

Start af motor

For at forhindre nødsituationer bør gøres for at starte motoren i den friske luft. Ellers den mulige fare for liv og helbred for føreren. I så fald, hvis motoren ikke starter, snescooter "Dingo T 150" (erfarne brugere anmeldelser tyder) bør starte igen, men med en obligatorisk pause på 30 sekunder. Denne gang er nødvendigt at vente for at undgå den hurtige afladning af batteriet.

Ved drift af en snescooter i lav temperatur bør rotere skifte ON, vent 3 minutter, og tryk derefter på elstart knappen. Det er nødvendigt at varme op batteriet og gasspjæld diffuser.

Tips Drift minisnegohoda

Hvis du har købt en ny bil - minisnegohod "Dingo 150", vil anmeldelser og anbefalinger af erfarne chauffører bidrage til hurtigt at sætte dig ind i dets funktion.

 • Vær sikker på at gøre en ny kørsel-snescooter. Det er nødvendigt, at køretøjet har tjent lang og fungerede godt. Desuden kører der kræves for at forlænge levetiden af motoren. Den optimale motordrift give omkring 500 km køres forsigtig og præcis drift af sådan en unik køretøj som minisnegohod "Dingo 150". Anmeldelser fagfolk er enige i den opfattelse, at køre kræves til slibning alle dele og kalibrering af det nye køretøj kører frirum.
 • Før brug er det obligatorisk at skifte motorolie.
 • De første 500 kilometer bør ikke overstige hastighedsgrænsen på 30 km / t. Endvidere er det umuligt at betjene køretøjet mere end 1 times kontinuerlig drift. Må ikke promovering af motoren 7000 rpm. Efter de første 100 kilometer anbefalede obligatorisk udskiftning af motorolie, samt teknisk inspektion snescooter.
 • De første 50 kilometer bør være forsigtigt at sprede og standse køretøjet - det er nødvendigt for en ny rem lapning maskine variator. Hertil kommer, at i løbet af denne periode, du ikke kan udføre bugsering og en aktiv high-speed drift af en snescooter "IRBIS" selskab - "Dingo T 150".

Anmeldelser af erfarne snowmobilers fejre en lang levetid for motoren i tilfælde af, at overholdelse af alle regler i den indledende drift.

ledelse snescooter

Den første bekendtskab med snescooter og udvikling af lederevner, der er nødvendige for at udføre på et fladt terræn. For manøvren at blive roteret jævnt og nøjagtigt at styre hjulet i den ønskede retning, således er det nødvendigt at overføre den indvendige vægt footboard "Dingo T 150". (Video Anmeldelser, du kan se korte video scripts med at drive en snescooter.)

Anbefalinger til køretøjets drift (snescooter "Dingo 150"), af ejerne:

 • Få et træk på, altid glat, især ved kørsel med anhænger.
 • Før køre en snescooter på en ujævn overflade være sikker på at nedsætte hastighedsgrænsen.
 • "Irbis Dingo 150" er nødvendig for at undgå skarpe eller pludselige manøvrer under drift. Anmeldelser ejere og erfarne chauffører anbefales til forebyggelse af væltning eller udskridning snescooter.
 • Når op ad bakke skal vippes frem og kropsvægten af en snescooter guide i en lige vej.
 • Når ned ad en skråning forudsætning er retningen af en snescooter strengt i en lige linje, med overførslen af kropsvægten tilbage. Det bør være muligt at reducere hastigheden.

Eventuelt stoppe køretøjet bør være omhyggeligt frigive gashåndtaget og presse bremsehåndtaget, indtil maskinen stopper.

konklusion

At køre en snescooter er en meget spændende oplevelse, en sand fornøjelse at dens ejer. Snescooter "Dingo 150" (ratings oplevet brugere bekræfte) er pålidelig, manøvredygtig, kvalitet og høj ydeevne, når de opererer under vanskelige vejforhold. Det er praktisk og pålidelig, og vil længes efter at behage sin herre annullere de kvalitative egenskaber, når de anvendes korrekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.