BilerSUV'er

Dæk Cooper Discoverer M + S: anmeldelser. Cooper Discoverer M + S Sport: tests, priser

Det amerikanske selskab Coopertires i år fejrede 100-året siden begyndelsen af produktionen af dæk. I løbet af denne tid, er producenten blevet en af de førende leverandører af dæk på det amerikanske marked. På verdensmarkedet, den har også en plads og har 7 fabrikker beliggende i forskellige lande.

Dette lettes ved brug i design og fremstilling af dæk og avanceret teknologi, der adskiller det selskab blandt sine konkurrenter. Coopertires fokuserer primært på det sekundære marked, disse bilister dæk køber bevidst, på grund af deres høje kvalitet. På transportører af bilfabrikker af virksomhedens produkter er næppe tilgængelige.

Generelle egenskaber

Dæk Cooper Discoverer M + S er symmetriske mønsterdybden. Mellem slidbanen blokke arrangeret kraftfuld, ekspanderende kanaler i overfladen. Denne konstruktion gør det muligt at dækket er meget effektivt selvrensende fra sne og mudder, hvis tilstedeværelse sikrer ren slidbanen på kontaktflade.

Skulderområdet er udformet som vinkelformede enheder med yderligere udsparinger i midten. Dette gør det muligt dæk til at operere med tillid til mudder og blød sne. Den centrale del af slidbaneblokkene er udformet som en zigzag ribbe stivhed. På begge sider er omgivet slidbane blokke definerer yderligere forstærkningsribber. Dette design giver en høj kurs stabilitet og køreegenskaber.

Slidbanen har dybe lameller, der effektivt absorberer fugt og sikkert fastholder dækket på glatte overflader. En dyb tværgående kanaler hurtigt fjerne overskydende fugt fra stedet greb. Låget har huller til montering af tappe. Deres vigtigste del placeret ved de laterale slidbane blokke og skulderområdet, hvorved støjniveauet af piggene.

Udformningen af dækket

Struktur Cooper Discoverer M + S konstrueret ved hjælp af computerteknologi. På grund af dette, at dækket har en perfekt balance og lav vægt, som giver en minimal belastning på bilens affjedring. Desuden er belastningen fordeles jævnt over dækkets karkasse og dermed reducere dens slid og øge brugen af udtrykket.

Sammensætningen af gummisammensætningen anvendes til fremstilling af dæk, bestående af 3 komponenter. En mere stiv konstruktion overlejres på rammen og giver kordovyj beskyttelse mod snit og punkteringer. to forbindelser, der anvendes til fremstilling af en slidbane til en blød lamelblokkene og arbejder på is. Dato for anvendelse til skulder stykker, som er ansvarlige for permeabiliteten af dækket mudder og sjap.

Sidevæggene anvendt blød gummiblanding, som reducerer støjniveauet i bevægelse. For at beskytte den side areal af nedskæringer og punkteringer den er forstærket med et ekstra lag af Cordoba nettet. Anvendelse af moderne silikone komponenter i gummi dæk gør det muligt at forblive blød og smidig selv i de mest alvorlige frost.

køreegenskaber

Som det fremgår af de mange anmeldelser, Cooper Discoverer M + S gør et fremragende stykke arbejde med både sne og isglatte veje, og med off-road. Dette gør det muligt at bruge dem i offseason, når vejret ikke er stabil og hurtigt skiftende. Af særlig note er slidstyrken af disse dæk. Producenten giver en garanti for 55.000 miles, hvilket er omtrent 90.000 km.

Fremragende trækkraft karakteristika af sammensætningen tilvejebringer en blød blok, som er anbragt lameller, selvrensende og kraftigt profilerede struktur system. Bouillon formular slidbane elementer giver ekstra greb med jorden, is eller sne frosset skorpe.

Anvendelse af silica i gummiblandingen giver høj elasticitet og reducerer rullende friktion af dæk. Resultatet er øget dæk holdbarhed og forbedret akustisk komfort for føreren. Reduceret friktion giver en anden alvorlig resultat - brændstoføkonomi. På trods af at benzinpriserne stiger, bliver det mere og mere væsentlig fordel.

Anvendelsen af pigge

Til installation i et dæk anvendes dvuhflantsevye spikes cirkulær form. Da dækket kan fremstilles uden pre pigge på planten, kan forskellige modifikationer af dem anvendes. Men lander reder er designet specielt til montering af runde pigge med to flanger.

Plantageejere sockets er fremstillet af et mere holdbart gummiblanding, der sikrer pålidelige fastgørelses- og holdbarhed spikes. I betragtning af, at det er umuligt at kontrollere, hvor knopperne blev installeret, bør du tjekke dem ud. For at gøre dette helt et par gange for at smide dækket på gulvet fra en højde på en mand.

Adfærd på vejen

Hvis piggene ikke matcher dækket, eller ikke er installeret korrekt, vil nogle af dem falde til gulvet. For mere kræsne verificering kan lægge pres på den indvendige side i slidbanen blokke, som etablerede pigge, hvis de hænger ud, eller endda falde ud - er det sandsynligt, der vil meget snart trætte uden nitter.

Men selv uden pigge installeret Cooper Discoverer M + S klarer dårlige veje, pakket sne og is frossen skorpe. Designet på computeren lameller i forskellige former gør det muligt at fungere som en bus-velcro. A skarpe kanter af slidbaneblokkene og den fremspringende skulder området giver trækkraft og dyb sne.

cornering stabilitet

Tre store central langsgående ribbe stivhed tillade tillid sving. Desuden giver de præcision og styre indholdet oplysninger, når de foretager manøvrer. Yderligere støtte i form af udragende slidbanen blokke i skulderområdet tillader en høj sidestabilitet under kørslen.

Den optimale placering af nitter giver dig mulighed for at trygt køre bil under de mest ekstreme vejrforhold. Dette arrangement tillader også at opnå et lavt støjniveau under kørslen. Under acceleration af mønsterdesign og placeringen af nitter kan undgå glidning, hvilket også øger levetiden af dækkene.

Stiv ramme design gør dækket for at bevare sin oprindelige form selv under høj belastning momenter forekommer i sving. En blød gummiblanding med mange lameller bogstaveligt holde sig til den glatte vej. Alle disse designelementer tillader overbevist sving ved høj hastighed, både på vejene og glatte overflader.

Range og formål

Model Discoverer M + S
pig (Cooper) fremstilles i 30 størrelser. Med udgangspunkt i de dæk, som skal monteres på hjul 15 tommer diameter og 20 tommers slutter modeller. Dette produkt sortiment kan dække et meget stort antal biler. Dæk til 15-17 tommer hjul kan installeres på personbiler, og delefiltre og SUV'er.

Især godt disse dæk er velegnede til montering på terrængående biler, delefiltre og pickups. Dette fremgår af tilstedeværelsen af et sortiment af dæk til 19- 20 tommer hjul. Selve konstruktion og slidbanemønster tillade brugen af disse dæk på vejene og vanskeligt terræn.

Udover dæk til biler og SUV'er, området omfatter dæk, der er designet til lette lastbiler. De er mærket i overensstemmelse hermed - Cooper Discoverer M + S LT. LT-indeks betyder, at de kan bruges til montering på lette lastbiler.

Efter at have modtaget over levetiden for de bilejere fra hele verden fremragende anmeldelser, blev Cooper Discoverer M + S fortsatte i den nye producent model. Hun modtog Cooper Discoverer M + S 2 navn og indeholder alle de bedste funktioner fra sin forgænger, og den seneste udvikling producent.

Cooper Discoverer M + S: vurderinger bilejere

Denne model præsenteres i flere år på markedet, og det lykkedes at samle en masse positive tilbagemeldinger fra bilister. Og det taler vel ikke kun ejerne af SUV'er, der er fortrolige med de produkter af mærket, men også dem, der udnytter det for personbiler. Produktion kvalitet og fremragende præstation opvejer de få høje pris.

Sammenlignet med produkter fra russiske og sydkoreanske producenter, disse dæk har en høj pris, men det er fordi de er produceret i udlandet. Som ratings, Cooper Discoverer M + S har følgende fordele i forhold konkurrenterne:

  • høj slidstyrke;
  • godt greb, selv efter slid pigge;
  • en klar kontrol og tillid på vejen;
  • dækket forbliver blødt selv i ekstrem kulde;
  • lavt støjniveau;
  • brændstofeffektivitet.

Disse resultater har virksomheden opnået ved anvendelse af ny teknologi i produktionen af Cooper Discoverer M + S, bilejere anmeldelser bekræfte rigtigheden af det valgte kursus. Vigtig rolle i produktionen af høj rating hos forbrugerne spillet og stabil kvalitet. Det sker gennem brug af moderne og højteknologisk udstyr på selskabets fabrikker.

Bilister positivt sammenligning af denne model selv med produktionen af kendte europæiske producenter, betragtes som en ekspert i produktionen af vinterdæk. Anmeldelser Cooper Discoverer M + S mærket motorsport komfort, når du bruger dem. Og i betragtning af den lange periode med forværring pris per 1 km er sammenlignelig med de billigere modeller af konkurrenterne.

Dæk Cooper Discoverer M + S

Sport

En af de nye udviklinger af friktionen af dæk på selskabets Coopertires. Den er designet til bilejere, der har en aktiv kørestil. Et dæk produceres uden pigge og har den oprindelige asymmetriske slidbanemønster. Det er muligt at opnå fra Cooper Discoverer M + S Sport den laveste støjniveau i sin klasse dæk.

tekniske egenskaber

Særlige sne rille placeret tættere på den udvendige side af dækket? Det hjælper til effektivt at skubbe vandet ud og snedækket sjap fra kontaktflade. Kautsjuksammensætningen er forskellig for forskellige dele af dækket, hvilket tillader dækkene at opnå høj styrke og fremragende køreegenskaber. Blød slidbane blokke, hvor lamellerne giver sikkert greb på våde og glatte overflader.

Bus Cooper Discoverer M + S, hvoraf oversteg forventningerne fra producenten anmeldelser, inspirerede ham til at udvikle denne model og til at lancere et nyt produkt for fans dynamisk kørsel. Anvendelse af silica i gummiblandingen af dækket forbedrer elasticiteten. På den ene side, det øger grebet af dækkene på sne og is, og på den anden reducerer rullende friktion, og dermed spare brændstof.

Anmeldelser af bilejere om Cooper Discoverer M + S Sport

Siden introduktionen, denne model dæk fortjener en masse ros. De nævnte også støjen uovertruffen komfort, når du kører bil, og høj trækkraft egenskaber af dækket ved kørsel i dyb sne. Specielt bemærkes kvaliteten af fremstilling og minimal brug af laster under afbalancering af dæk.

Anmeldelser Cooper Discoverer M + S Sport 255 50 R19 ejere delefiltre understrege fordelene ved at bruge dæk i et bymiljø. Gaderne i moderne byer drysset med kemikalier, der bliver sne og is til grød. Under sådanne betingelser, en særdeles velopdragen show friktion dæk. Fejring bilister og alsidige nye elementer. Hun klarer de forskellige vejforhold ved skiftende vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.