BilerSUV'er

GAZ-69A: specifikationer, billeder

De fleste af vejene i Sovjetunionen, især dem uden for byen, er altid lod meget tilbage at ønske. Dette er især stærkt gældende i årene efter krigen, hvor staten er nødvendig for at genoprette landbrug og infrastruktur. Country biler var nødvendige, i stand til at bevæge sig over ujævnt terræn og off-road betingelser uden besvær. Derfor, i 1946, Grigoriy Moiseevich Vasserman, der var den ledende designer på Gorky Automobile Plant, begyndte at arbejde på en ny SUV.

"Laborer" fødsel

Den første prøve af maskiner, at de fabriksarbejdere kalder "arbejdstager", den officielle mærkning GAZ-69 af samlebåndet i 1947. I 1948 blev anlægget indsamlet yderligere 3 biler. Mens denne sats på udseendet af bilen, fra design til de første prototyper, blev anset fænomenal. Men hvad var forklaringen. Det faktum, at færdige komponenter og mekanismer er blevet brugt i sin konstruktion, med succes er blevet brugt i biler, masseproducerede.

For eksempel, en motor, hvis volumen var 2,1 liter, har fået "69:e" fra nærliggende GAS-M-20 ( "win"). Hans lille færdig, hvilket resulterer i øget kapacitet til 55 liter. a.

Overførsel af den nye SUV er også blevet lånt fra "Sejr".

En nyhed i bilen var udseendet af enheden, hvilket giver forvarmning. Kabinen har et varmelegeme, og forruden blev givet til at blæse varm luft. Alle disse nyskabelser gør det muligt at betjene GAZ-69 på alle årstider og al slags vejr.

Fremkomsten af GAZ-69A

blev afholdt første tests under tilsyn af staten Kommissionen i september 1951. I den samme første prøve GAS-69A, blev det opsamlet, som havde en bemærkelsesværdig forskel fra den konventionelle "69:e". Frem for alt de rørte karosseriet.

På GAZ-69 havde to døre. Forud for de to pladser stod. Bag Der er etableret tre bænke til transport af seks personer. Et sådant arrangement asketisk kroppen på grund af det faktum, at denne bil er designet primært til hæren. Derfor bekvemmelighed aflivet funktionalitet.

GAZ-69A havde et bredere formål, det ville blive brugt til brug for den nationale økonomi. Fordi de eksisterende to flere døre blev tilsat og træbænke erstattet sofaen, som kunne passe tre mennesker. Udover at legemet GAZ-69A har modtaget nye elementer, ændringer var også brændstofsystemet. I "niogtres" Der var to brændstoftanke med forskellige volumener: én 47, en anden 28 liter. Den GAZ-69A, de blev erstattet af en tank volumen på 60 liter.

Permeabilitet - trumfkort

Men den ekstra bekvemmelighed for ikke lavet af GAZ-69A komfortabel bybil. Det er stadig en alvorlig hårdtarbejdende med ingen dikkedarer. Dens gennemløb og enkelhed kunne blive benchmark for enhver off-road verden på den tid.

Det er perfekt åbenhed "69:e" af familien er blevet deres adelsmærke. SWB, lette vægt, firehjulstræk systemet, fremragende frihøjde under broerne af bilen fik lov SUV er ikke bange for vanskelige vej forhindringer.

Disse kvaliteter af bilen, samt de lave omkostninger sikrede bil efterspørgsel, ikke kun i USSR, men også i udlandet. Omkring 50 fremmede lande købt sovjetiske SUV til deres egne behov.

udstyr SUV

På trods af, at det indre af bilen GAZ-69A er en temmelig rummelige, sidde i det det ikke var meget praktisk på grund af de smalle døre.

Dikkedarer komfort i kabinen, og du vil ikke finde. Alle byggemodnede nødvendigheder.

Frontpanel GAZ-69A (billedet ovenfor), der indeholder et minimum af enheder:

  • speedometer;
  • Indeks, der informerer føreren om mængden af brændstof, der er tilbage i tanken;
  • amperemeter viser batteriniveauet.

Varme til vinteren og solskærmen til sommer - det er alle faciliteter fra producenten til komfortabel betjening.

Låget Stammen var hængslet. Hvis det er i åben position, det udvidede bagagerummet gulvet og gjorde det muligt at gennemføre overdimensioneret gods.

Kunstlæder polstrede stole var jævn og blød, men den glatte og ujævn vej til at sidde på dem var svært. GAZ-69A havde en fjeder suspension design, hvilket er grunden til bilen springer på huller, og med ham alle dem, som var i kabinen. I virkeligheden, for sådan en hoppe maskine tilnavnet "ged".

Rengøring forruden fra eksterne kontaminanter udføres vinduesvisker trapez som blev sat på toppen af glasset.

At beskytte kabinen fra vejret dækning repræsenterer tilt af en tæt uigennemtrængeligt materiale (arket). Tilt GAS-69A trækkes over kroppen og metalrammen ved hjælp af hængsler, "loddet" i overtrækket kant (øjer), fastgjort på basen.

transmission

69A-gas motor og to af broen, der skal fastgøres på rammestrukturen. Rammen havde en rektangulær lukket form med seks tværgående forstærkninger.

Begge køretøjer var den førende bro. Centre forskellen i design blev ikke givet.

Som nævnt ovenfor, SUV motor monteret på et køretøj "sejr" og havde markeret GAS-20. Dens volumen var lidt mere end to liter og 55 liter. a. Jeg arbejdede fire-cylinder-enhed for lav oktan benzin med (A-66).

Manuel transmission, monteret på GAZ-69A, havde tre skift etaper for fremad og en til bakgear.

Servostyring i udformningen af bilen var ikke forudset, men i virkeligheden er behov for det var ikke særlig, hjulet drejes, selv når køretøjet uden besvær.

tekniske egenskaber

GAZ-69A specifikationer havde følgende:

  • samlede dimensioner af bilen (givet presenning) Z m var 85 cm x 1 m x 1 m 75 cm 92 cm (længde, bredde, højde, henholdsvis);
  • interwheel spor - 1 m 44 cm;
  • væk fra kørebanen til broen - 21 cm;
  • den hævdede brændstofforbrug - 14 liter pr 100 km, det aktuelle flow varierer fra 16 til 20 liter, afhængig af belastningen;
  • Den højest mulige hastighed - 90 km / t;
  • køretøjets vægt uden udstyr er 1415 kg, 1535 kg - ubelastet køretøj vægt.

Bidrag håndværkere i moderne køretøj design

På trods af at GAZ-69A for sidste gang ud af samlebåndet i 1973, han stadig kommer på tværs på russiske veje. Men for at se det i den form, hvori den kom ud af porten, men alligevel svært at plante. Thrust elskere af veteranbiler gøre deres udseende i moderne noter er meget høj. GAS-Tuning 69A er ikke begrænset kun ændrer udseendet af køretøjet. Ændrer sit løbetøj og endda motoren.

Forbedringer chassis SUV

Siden GAZ-69A er en SUV, ejerne af denne sjældne bil i første omgang forsøger at forbedre sin allerede godt kryds.

For at gøre dette, gøre bilen løft. Og han udførte ikke kun på en krop, når den løftes over rammen, ved hjælp af specielle afstandsstykker, men også om suspension når clearance af en SUV stiger.

Ophævelse af kroppen er færdig med ét formål - at få mulighed for at installere på hjul større diameter GAZ-69A.

Tuning udseendet af sovjetiske SUV

For at gøre det "ged" mere attraktivt udseende, og sammen med en forbedring af dens kvalitet, det sætter strøm kofanger øget styrke. Bildesign er suppleret med et spil, hvis tilstedeværelse til tider er med til at ufremkommelige veje.

Dyse udstødningsrøret installeret over vognkassen niveau. Forbedrede maskiner tærskler. Standard dæk udskiftes spektakulære mudder dæk. Installerede krom hjul.

motor tuning

Alle ovenstående kræver en bil forbedringer øge sin kapacitet, så ejerne forsøger at erstatte motoren GAZ-69A med mere moderne enheder. Desuden under kølerhjelmen monteret ikke kun indenlandske modeller som ZMZ 402 ZMZ 406 ( "Volga") eller uazovsky UMP 417 eller 421. Men UMP og tyske producenter af motorer "BMW" - M10 eller M40.

Tuning enhver bil - det er dyrt, og tuning utility køretøj, især de sjældne, vil udgyde sin ejer i en rund sum. Ofte er pengene brugt kun på skiverne, kan du købe en anden bil. Men hvis du ikke er opmærksomme på den finansielle side, tuning gør maskinen er ikke kun smukke og unikke, tvinger forbipasserende til at vende rundt efter hende, men også mere pålidelig i drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.