Nyheder og SamfundNatur

Red Lake, Rumænien. Hvor er søen? Legender og især Red Lake

På vores planet, er der mange steder, der legender. En af dem - Red Lake i Rumænien. Denne konventionelle ved første øjekast, er dammen længe været døbt "killer", der forbinder mange mystiske historier med ham. Hvor er søen? Hvad er bemærkelsesværdigt?

Red Lake i Rumænien

Mountain Lake ligger i den nordøstlige del af landet, i nærheden af Bicaz slugten. Kystlinjen er næsten tre kilometer så det er nemt at komme omkring en time. Dette er en naturlig sø, som blev dannet uden menneskelig indgriben.

Sammenlignet med mange andre vandområder af Jorden, det er ganske ung. Ofte i dannelsen af søer forlade tiere, hundreder, tusinder eller endda millioner af år. Red Lake i Rumænien, dukkede kun i 1837. Måske er det derfor der er så mange af legenderne.

En af dem siger, at før der var en stor græsmark. Én gang i et tordenvejr her dræbte lokale hyrder med fårene. Del split sten, blokering floden, græs og fyldt med vand. Næste morgen landsbyboerne så søen, rød med blod fra ofrene.

Selv om vandmasse dannet efter virkelig kraftig regn og sammenbruddet af klippen, vandet selv i sin normale farve. Men jorden omkring - rød. Dets partikler frigives i vandet med vinden, giver det en let lilla skær. Rumænsk vandområde kaldet Luck-Rosu, som bogstaveligt oversætter som "Red Lake". reservoir dybde på ti meter, og dens form er langstrakt og ligner den russiske bogstavet "G".

Legend af den smukke pige

Hvad en fortælling komplet uden en smuk pige og den unge mand forelsket i hende? Hvis den første legende er realistisk og i princippet kunne være sandt, den anden historie er mere romantisk. Det var hende og taler ofte turister kommer her.

Den fortæller om en ung smuk pige Esther, som forelskede sig i det mindste en flot fyr. Denne kærlighed var meget stærk, og vigtigst af alt - gensidig. Drengen var også vild med Esther, og selv friede til hende. Men ikke alle så glat. Lige før brylluppet Man indkaldt til hæren.

Hun sørgede ved afskeden. Hun kom ofte til bjerget floden, at være alene og tænke over dit favorit. En nat det så røveren. Han blev ramt af skønheden i pigen og straks tilbød hendes hånd og hjerte. Rogue lovede at tage hendes palæ og skænke dyrt tøj og smykker.

Esther nægtede, så, uden at tænke to gange, han stjal det. Hun ønskede ikke at blive upopulær. Hun begyndte at bede om hjælp fra klipperne, og de adlød. Bjergene begyndte at ryste, de store sten kollapsede og dækkede røveren og Esther. På samme tid, de blokerede forløbet af floden og en lille sø.

Bicaz kløft

Ikke langt fra søen ligger Bicaz Gorge. Det viste sig takket være floden af samme navn, hvorfra ærmerne og dannede Red Lake. Bicaz er den længste og dybeste kløft i hele Rumænien. Det forbinder to af sine provinser: Transsylvanien og Moldova.

Inde i kløften langs floden strækker vejen. Det er yderst smuk og spændende. Over et smalt bånd udhæng asfalt høj kraftfuld rock. River navigere din vej ikke er rigtigt, er det ofte vendes og drejes tilbage, og derfor vejen drejninger som en streamer.

Omkring seks og en halv hektar jord rundt om kløften er inkluderet i den beskyttede zone. Det er hjemsted for mange interessante arter. I floder, ørred og klipperne selv afregner sjælden indfødte fugl - lycidae stenoglaz.

Stejle bjerge Bicaz meget glade for bjergbestigere, men også for turister af en anden rang der er noget at se. For eksempel kan du se hulen af Falls og Black hule. Og endelig at komme på toppen af Suhardul Mick, placeret direkte over Red Lake i Rumænien.

populært område

På grund af sin oprindelse er ikke helt typisk, er søen blevet en reel fremhævning af landet. Hans popularisere og legender om ham skattede og aktivt spredes blandt besøgende. Ikke langt fra dammen er fyldt med boder med souvenirs, restauranter og cafeer, hoteller.

Det sted, hvor søen har en charme og er dækket af et slør af mystik. Dette er ikke overraskende, fordi det er omgivet af Karpaterne, dækket med fyrretræer. Da søen blev dannet, det oversvømmede flod bank, og en del af skoven var under vand.

Træer klamrer sig til bunden af reservoiret, og vraget af deres kufferter titter frem. Ligesom at svømme her, måske, ikke det værd. Men en sejltur er muligt. Gennem indsatsen fra lokale rejsebureauer for at alle forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.