Nyheder og SamfundNatur

Hans Majestæt Kongens Mushroom

Hver jæger har sine hemmeligheder til at fange dyret. Han kender sine vaner, levesteder, og så videre. Amatør stille jagt, også kan fortælle en masse interessante. Og går på jagt efter kongen af svampe, helt sikkert nødt til at besidde en vis viden og færdigheder: hvor bor når voksende. I mennesker, et kongeligt svamp - det rørhatte eller CEP. Han fik sit navn, først, for den majestætiske visning, og for det andet, for et usædvanligt velsmagende og mørt kød. Royal champignon (billedet vist nedenfor) til at smage meget lig kylling. Så hvordan det ser ud og hvor man kan finde det? Og er der nogen anden pritendenty for denne titel?

Mushroom royal - hvid

Det ser meget præsentabel repræsentant, er det sandsynligvis ikke kan forveksles med nogen anden svamp. Hat store, pude-lignende, 10-20 cm i diameter. Farve varierer fra dirty-lyserød til lysebrun. Papirmasse er kødfulde, med en behagelig udtalt champignon lugt. Stilken er cylindrisk, let buet. Royal champignon (boletus) tilhører kategori I (helt spiseligt). Spise kan være friske, tørrede, saltede og marinering. Boletus vokser i eg og blandede skove, i lerjord. Det kan indsamle fra maj til november.

Mushroom royal - safran

Mange elskere af skov delikatesser tror de kongelige champignon svampe. Det er for dem, de giver det den honorære titel. Ud over en lys farve, som er tabt under varmebehandling og konservering svampe har den højeste velsmag. de er, samt svampe, til I kategori. Habitat - en granskov. Voksende svampe, som regel familier i form af linjer og bands.

Mushroom royal - ram

Påstanden om, at mange mennesker, så mange meninger om dette emne kan omskrives som følger :. "Hvor mange mennesker, så mange kongelige svampe" Nogle biblioteker champignon picker, den kongelige titel givet til en meget sjælden og lækker champignon - ram. Han ser meget interessant - krøllet. Pulp, ifølge kilder, der minder om papirmasse af kogt kylling. Denne svamp er noteret på den Røde. Den vokser under egetræer, hornbeams, kastanjer. Mindre almindeligt, kan det findes i fyrreskove. Voksende enkelte prøver. Saml denne "prins" fra juli til september.

Mushroom royal - "kongelige æg"

Mød endnu en repræsentant for den kongelige familie - det kongelige champignon, også kendt som "kongelige æg", det Tsezarsky. I dagene i det gamle Romerrige blev han betragtet som den bedste af de svampe. Det er den eneste form for fluesvamp, der kan spises. Den vokser i Kaukasus. Er en slags et æg fra MDM vokser noget, der ligner en svamp. Kun motorhjelmen lidt lysere og uden hvid tochechek i diameter er 20 cm. Den unge pileus er konveks, men i sidste ende bliver flad. Foot lys gul. Kødet er gult, med en behagelig champignon lugt. Svampen vokser kun i varme klimaer. Proedpochitaet løvskove, men kan "vandre" og nåleskov.

Memo jæger

Skal du på svampejagt, holde sig til én regel - indsamler kun de svampe, der er sikker på at 200%. Held og lykke på en rolig jagt! Og Kongens fangst!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.