Sport og FitnessVægttab

En effektiv måde at slippe af med cellulite - blå ler

Der er mange dokumenterede og relativt billige folkemusik retsmidler, der bruges til at korrigere, især til at brænde fedt, hud stramning, at komme af cellulite. Blå ler, for eksempel, er en af de førende steder på listen over fjender af "appelsinskal". Brugen af midler er kendt som i kosmetik og i medicin. I sin sammensætning, leret er en ganske kraftfuldt værktøj, der er i stand til at aktivere lymfedrænage og blod, brænde kropsfedt, fjerne giftstoffer.

Lidt historie

Om en blå ler blev nævnt mange århundreder siden. Selv da vore forfædre brugte den til medicinske formål, Escape from hævelse bid eller blå mærker, desinficeres og accelereret heling af sår behandlet med forgiftning og endda brud. På det tidspunkt, dets kosmetiske egenskaber er af ringe interesse. Men i dag, blandt alle de eksisterende farver (grøn, brun, rød, gul, sort, hvid) blå ler af cellulite - den mest effektive. Hemmeligheden er i sin mineralske sammensætning. Sagen er, at denne naturressource ligger på niveau med ikke mere end 100 meter under jorden, og det er det, der gør det muligt at mætte de mange sjældne og gavnlige sporstoffer.

Måder at bruge blåler

Takket være sin rige mineralske sammensætning og evnen til ikke at miste den helbredende egenskaber for enhver konsistens og temperatur af cellulite blå ler bruges på mange måder: Det er et bad og kropsindpakninger, og massage.

  • Bath - det er snarere et profylaktisk, snarere end behandling allerede udtalt "appelsinskal". Selv om en bred tilgang, og denne metode bringer sine egne fordele i figuren korrektion. Clay bade kan tages hver dag. Den eneste ulempe ved denne fremgangsmåde - overtørrede hud. Til fremstilling af badet skal 3-4 spiseskefulde blå ler, 1-2 spiseskefulde havsalt og 3-5 dråber æteriske olier. Alle komponenter fortyndes i vand end den temperatur, som man er vant. Tag vand behandlinger har brug for mindst 20 minutter. I løbet af denne tid, alle de nødvendige sporstoffer ind i kroppen ved at aktivere stofskiftet. Det er en god løsning for cellulite. Blå ler i denne form er i stand til at fjerne giftstoffer og fjerne hævelse.
  • Massage hjælp ler bolde producerer en dobbelt effekt: For det første er det en mekanisk effekt på kropsfedt, og for det andet, at mætning af mineraler og vitaminer. Der er således en reduktion af subkutant fedt, udjævning og stramme huden, reducere forekomsten af "appelsinskal". Massage er lavet af ler perler, æltes, indtil den ønskede konsistens. Til denne tørre pulver blev blandet med vand og formet til klumper på størrelse med 1-1,5 cm.
  • Wraps - er en anden effektiv hjem behandling for cellulite. Blå ler er en uundværlig del af sådanne blandinger. Nøglen til succes ved denne metode er systematisk. Wraps gør et kursus på mindst 12-15 gange om dagen. Så, hvis det er nødvendigt, gentages efter 15 dage. Klar-mix baseret på blå ler kan købes på apoteker eller specialforretninger. Hvis du er tilbøjelig til allergi eller fabrikkens produkter ikke inspirere tillid til dig på grund af tilstedeværelsen af eventuelle komponenter i sammensætningen kan fremstilles uafhængigt af hinanden. Grundlaget for en blanding af blå ler taget og naturlig honning. Yderligere komponenter, den mest aktive, - en havsalt, naturlig kaffe, kanel, rød peber, Laminaria, Fucus, æteriske olier med anti-cellulite effekt.

effektiviteten af procedurerne

Hvor meget mere effektiv blå ler af cellulite? Anmeldelser om dette mirakel værktøj overvejende positive, fordi mineralet er et miljøvenligt produkt med stærke helbredende egenskaber. Og derfor er det ikke forårsager allergier eller afhængighed. Ud over anti-cellulite effekt blå ler stabiliserer talgkirtlerne og fremmer regenerering af hudceller og ødelægger bakterier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.