BilerBiler

Hvorfor skal jeg have en bil? uanset om det løser problemet til dato, eller tilføje nye?

Lige siden mennesket har opfundet hjulet, er der flere og flere nye køretøjer til, som i nogle tilfælde endda længere har brug for det mest hjul. Hvorfor har du brug for bilen i dag?

Transport til et element på kort tid

Dette er primært et transportmiddel, der kan tage dig fra et sted til et andet er meget hurtigere end du kan gøre det til fods. Ud over de biler, selvfølgelig, er der mange andre transportmidler - en cykel, motorcykel, ATV, knallerter. Men der tilføjes et stk forklarer hvorfor du har brug for en bil. Ud over at slippe væk fra en person, kan bilen stadig udføre transport relaterede ting, som denne mand har til at bevæge sig fra et sted til et andet sammen med ham. Hvis vi taler om noget volumen, men som er i stand til at passe på bilen, selvfølgelig, at denne byrde vil sandsynligvis være vanskeligt at flytte bruge cyklen. Hvis belastningen endnu mere - opfundet store bil-lastbiler. De kan transporteres, for eksempel møbler fra hans lejlighed, og at det i princippet, er det i øjeblikket forklarer, hvorfor vi har brug for denne type biler.

Også i forhold til tohjulede køretøjer, vil bilen være meget varmere, hvis denne egenskab er nødvendigt (afhængigt af bopælsregion, sydstatsfolkene egnet cabriolet). I biler varmeapparatet, det vil sige der er en mulighed i kolde vinter sæson ikke fryse, når de flytter fra en by til en anden, ved at opvarme en lille, men et lukket rum.

Alle elementære

Du er nødt til at bevæge sig - bruge cyklen.

Du er nødt til at flytte, men meget hurtigere - brug motorcykel.

Du er nødt til at flytte til, og selv at tage en kone, far-mor i loven, tre hunde og to poser kartofler - bruge bilen.

Hvis du har brug for at transportere kabinettet, køleskab, vaskemaskine, to brudt sofa - du har brug for en last-version.

Behovet for personbiler

Selvfølgelig, så hvorfor har vi brug for en bil, faktisk, hvis det sker hele tiden. Ordet "det" refererer til at transportere nogen eller noget andet sted. Hvis besøgene af denne art er lavet en gang om måneden, seks måneder eller endda en gang hvert andet år, er der ikke behov for en bil. Billigere og lettere at tage en taxa, både passager- og fragt. For deres bil har en garage - ikke behøver at bruge på leje mere jord til at bygge et separat lagerplads til biler. Ingen grund til at bruge penge på eftersyn og reparationer. Du skal blot bestille det samme til rimelige penge. Ja, vil du ikke gå selv bag rattet, men den vigtigste funktion, som er nødvendig i dette tilfælde, at køretøjet - levering til den adresse du vil blive henrettet.

Auto Special

Der er transport, der simpelthen afgørende, og fuldt ud forklarer, hvorfor vi har brug for biler. Oplysningerne i denne forbindelse med tilfælde af specielle køretøjer - ambulance, brand, etc ... Teoretisk set bevægelsen af lægen ved hjælp af maskiner, sikrer i høj grad overlevelsen af patienten. Men den vittighed om der vil komme snart - pizza levering, eller rettere, ikke så meget en joke.

Miljø: luftforurening når kritiske eksponenter

I store byer allerede alt for ofte spørgsmålet opstår, hvorfor har jeg brug for en bil, fordi der er et svar, sandsynligvis vil være en sarkastisk "for at stå i trafikpropper." For stor mætning af brændstof til vejtransport fra brændstoffet fører til en større forekomst af et problem, end at deres løsning. Udover at du ikke vil blive nået i den aftalte tid til din destination, vil du også negativ indvirkning på miljøet, og dermed på deres egen sundhed. Dampe i store byer kommer til kritiske indikatorer. Hvorfor har vi brug biler, hvis dem mere skade end gavn?

Måde at vise andre deres rigdom eller reelt behov?

Og, selvfølgelig, kan nævnes den vigtigste faktor, der fører mange mennesker gør enhver aktivitet. At købe et stort hus, smarte frakker kone, bygge poolen i gården, mor-in-law hviler i Caribien - det hele foregår efter "Ponta". Du har den nyeste model af iPhone, du er cool, utrolig kølig, når du går med ham til at belyse vejen til træ udhus ved sit forfaldne hjem. Selv i oldtiden, selv nu - jeg har altid kunnet lide at vise, og dette gøres oftest stjålet penge til gavn for andre efter showet slukket.

Og med maskiner. Hvorfor har vi brug biler, fotos af dem er som følger?

Det er i virkeligheden, en klassiker. Maskiner, der har oplevet en enorm mængde tid og er en påmindelse om, hvordan man kan udvikle teknik. Men så ofte denne type bil er til enhver oligark i baghaven som den dyre udsmykning.

En lignende tema er, hvorfor du har brug for en business-class bil. Dens udseende vil gerne sige til andre: "Se, hvad min cool bil, du er på en aldrig tjene" Repræsentant bil for dem, der har en enorm mængde penge, de ønsker at vise det til alle andre. Ofre for markedsføring og forbrugernes syndrom, ikke mere. ingen businessclass er ikke nødvendigt for de lokale veje. Her er en bedre version af maskinen, som virkelig klare alle de forhindringer. Nå, bortset fra tanken, selvfølgelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.