Nyheder og SamfundNatur

Hvem er frugten flyve? Da der er fluer i huset?

Drosophila, små fluer, kan forekomme i et hus selv fra venstre levnet æble eller et stykke vandmelon. Hvordan er Drosophila, hvis vinduerne er lukkede, alt i huset er ren, fugtig ikke? Og hvordan kan de vide, at huset har en vandmelon? Men det mest interessante er, at disse uønskede gæster kan findes i hans lejlighed, selv om vinteren.

Irriterende Drosophila. Da der er fluer i huset?

Drosophili - en nøjagtig oversættelse af det latinske udtryk "fugt-elskende." Disse insekter hører til familien af bananfluer, og er repræsentative for ordenen Diptera korotkousyh insekter. Deres størrelse - 2,3 mm. Generelt er der et stort udvalg af arter af Drosophila, som hver især foretrækker at bosætte sig i en hvilken som helst region. De fleste arter af disse små insekter findes kun, hvor der er en person.

Spise insekter foretrækker blomster nektar, birkesaft, eg, fyr, rådnende frugt og grøntsager, vin, øl urt, mælk, ikke foragter den rådne og kaktus. Spis disse fluer noget, der har gærceller. Maden voksne og lægge æg.

Huset Drosophila? Hvordan er insekter, og hvad man skal gøre for at slippe af fluer? Dette insekt har en meget kort konvertering cyklus i fluen ud af ægget, det normalt tager op til 10 dage. Larverne fælder tre gange og bliver til en puppe. I første omgang larve forbliver på overfladen af den mad, men efterhånden uddyber inde, hvor han bor indtil forpupningen. Derfor spørgsmålet: "Fly Drosophila - hvor der er" - kan besvares: "På grund af mad." Når medium kommer forpupningen, ud flyver en flue, som allerede på andendagen er i stand til at begynde at formere sig. En hun kan lægge op til 1.500 æg i den periode af sit liv, og hun lever en måned eller to.

Udbredelsen af bananfluer

Levende insekter i fugtige og mørke steder. Den mest aktive af disse flyver efter solopgang og under opkaldet. De flyver ikke meget godt, så dagen kan ikke overvinde mere end 190 meter. Derfor spørgsmålet: "Fly Drosophila - hvordan kommer" - kan besvares præcist, at de ikke flyver langt væk til at lugte spiselige, de simpelthen ikke er i stand.

I syd, kan fluerne bor i vinmarker og frugtplantager, i fabrikslokaler til produktion af frugtsaft, vin, eddike. Ofte er der Drosophila fabrik af konserverede frugter og juice. De kan rejse sammen med de transporterede produkter.

I naturen puppe Drosophila overvintre i jorden, som er rig på nedbrudt organisk materiale. Men kan tilbringe vinteren og ved siden af en mand i den samme vin lagre eller fabrikker, i andre steder med en høj temperatur, som ofte ses fluer avl blitz.

Og når huset er på et råddent æble flok Drosophila, hvilket betyder, at de allerede var i huset, har en mand ikke mærke. Så Drosophila - både vises i lejligheden?   Komme ind i huset med insekt æg er anlagt af grøntsager eller frugt, jorden på skoene eller i pelsen af dyr. Tilfælde hvor Drosophila gør deres reder i jorden af stueplanter.

Generelt personers lejlighed - en feeder for larver af fluer og bananfluer. Efter alt, skal forlade papirkurven i huset om natten ekstra eller ikke rydde op, smide på gulvet vin, mælk eller øl, hæld blomsten teblade - vente med at besøge den fine flue.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.