Nyheder og SamfundNatur

Fisk sejlbåd - ocean lyn

Fisk sejlbåd - en to meter gigant, der bor i de atlantiske og Indo-Pacific farvande. Dets eksistens er komfortable og fredfyldte. Mad behøver ikke at producere så sardiner, makrel og makrel, som det feeds - fisk skolegang, findes i overflod og faktisk hun flyver ind i munden på en sejlbåd. Ikke desto mindre sejlbåd kunne, hvis det ønskes, for at fange fisk, især uden at belaste, som hastigheden af bevægelsen i hans imponerende: omkring hundrede kilometer i timen. Måske denne hastighed han havde brug for at flygte fra faren? Men en sejlbåd - en fisk, der ikke har nogen fjender, så sådan noget skete, at han ikke kan håndtere havets rovdyr, er for stor.

Så opstår spørgsmålet: hvorfor denne fisk er så høj dynamik? Måske fraværet af en luftboble og opdrift i en negativ værdi forårsagede den høje hastighed sejler, eller ville han langsomt synke til bunds. Fulminant fremskridt med havvandet tykkere forstærket af bl.a. også en betydelig turbulens genereret på grund af antallet af fremspring lateralt specifik forsinkende vand. Således dannes en tynd vandfilm på siderne af en sejlbåd.

Dette lag giver en endnu lettere fremme af fisk. Halefinnen, som bruges af fisk-sejlbåd, tværtimod, er ikke egnet til ultrahurtig svømning, det er smal og lille i størrelse. Alligevel hale sejlbåd udfører sin opgave - på grund af hyppige udsving. Høj hastighed under vand kan kun være effektiv i en lige linje fra nogen fisk, ikke kun i en sejlbåd. Selv en lille twist eller igen forårsager glider lang krop, hastigheden falder drastisk, og du er nødt til at manøvrere febrilsk at holde kørselsretningen.

I sejlads på et sådant tilfælde er der en genetisk mekanisme til at opretholde en balance. Når fisken-sejlbåd tager fart, er rygfinnen placeres automatisk i en speciel hule på bagsiden og var der under kørsel i en lige linje. En sejlbåd på en bøje skarpt hæver rygfinnen, som slukker den begyndende udskridning, og fiskene fortsætter med at bevæge sig, som om intet var hændt. Takket være dens aktivitet og fremskynde bevægelsen af fisken-sejlbåd betragtes som den bedste mål for fiskeri fra en båd. Ikke underligt forfatteren Ernest Hemingway tilbragte halvdelen af sit liv med en spinnestang i hånden, fange sejlfisk. Han førte ved daggry en "Pilar", bevæger sig væk fra kysten af Cuba for to eller tre kilometer i det åbne hav og begyndte mange dage på jagt efter den hurtigste ocean fisk, fisk-lyn.

Nogle gange, at skovene ikke kunne stå ved indtagelse af store prøve, som en voksen sejlbåd kunne være op til tre og et halvt meter og en vægt på 70-80 kg. Man er tvunget til at huske en historie Hemingway "Den gamle mand og havet". Sejlads Jagt var fuld af drama og forfatter til de udødelige værker. Nu forfatteren en masse tilhængere, der ønsker at gå fiskeri ombord på båden eller yacht. Og fisken-sejlbåd, foto, som du ser, vil blive alvorligt påvirket, hvis fangsten ikke er forbudt ved lov. Fang det er tilladt, men du har brug for at give slip - efter at fotografere, selvfølgelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.