Nyheder og SamfundNatur

Duck arter i Rusland. Arter af vilde ænder (foto)

Den mest almindelige og udbredte fugl i Rusland - en and. Denne vandfugle små liv i næsten alle ferskvand og brakvand. Af alle de ænder mest afgjort gråand. Denne fugl kan findes overalt på det område af Rusland.

Alle repræsentanter for ænder bred strømlinet krop. Næbbet er fladtrykt, og øre ben. Halsen er lang og fleksibel. Fjerdragt tæt, uigennemtrængelig for vand. Veludviklet lag af spæk.

Vandrende og stillesiddende arter af ænder

Mange arter af vilde ænder, der ikke flyver væk for vinteren, vælger den faste bopæl af det varme klima områder. Gråand refererer til vandrende ænder, der foretrækker at leve i floderne. Men ikke alle gråænder migrere - der er fugle, der fører et stillesiddende liv.

Fugle flyver i små flokke. Par er dannet i efteråret eller allerede om vinteren, når fuglene dvale sammen. Endelig dannelse af parret forekommer i foråret under indlejring.

Typer af gæs og ænder lever de russiske vidder, med snesevis af. Ænder tilhører ordenen Anseriformes. Migrere til den varme dvaletilstand: spidsand, mandarin, mallard, blågrøn, gravand, hval, Ruddy et al.

Racer af indenlandske ænder

På grunden normalt indeholder kød og prydplanter arter af ænder. Den første type er tæmmet gråand og moskus. En indfødt i Rusland, den anden er en typisk repræsentant for det amerikanske kontinent.

Avl og domesticering af ænder startede lang tid, flere tusinde år siden. Således at alle repræsentanter for mange moderne arter hører til disse to arter.

Rusland anses for at være den bedste i Bashkir farve ænder, det er en smule større end Mallard i størrelse og vægt. Indiske Runner - mellemstor visning af ænder, som har en særegen kropsholdning og ligner en pingvin. Indoutka eller Muscovy and, har en farve hud vækstrater, som en kalkun.

Typer af indenlandske ænder omfatter dekorative Repræsentanter. De holdes kun for skønhed, og ikke bruges til fødevarer. Cape Teal, mandarin og Caroline er meget lyse og smukke fugle.

Området var oprindeligt Mandarin - Østasien. Ved indlejring ankommer i Amur og Sakhalin-regionen, Khabarovsk og Primorje. Udvalgt af bjerget floder og de omkringliggende skove. Det er en god svømmer, flyvende hurtigt og manøvredygtig. På mandarin jagt er forbudt, er det opført som truede.

Repræsentanter for kødracer

Peking Duck - bedste kød racen. Race bragt kinesiske fjerkræavlere mere end 300 år siden i Beijing, Bree. Efterhånden har racen spredt over hele verden.

Stort hoved, korte, tykke ben, lang krop, let forhøjet. Halsen er ikke meget lang, vingerne passe stramt til kroppen. Beijing duck fjerdragt hvid-gullig farve med en creme skygge. Denne form for opfedes hurtigt og tage på i vægt. Hardy, stærk, og veltolereret i hård kulde.

Ukrainsk race har en veludviklet muskulatur og en tynd knoklet skelet. Fjerdragt tæt, farven er grå, hvid og rødlig. Udvikling hurtigt og tage på i vægt, har en normal ægproduktion.

Moskva hvid and på din kropstype ligner Peking duck. Racen er opdrættet i Moskva-regionen. Fuglen har en lang hals, en fremspringende brystet, brede skuldre og korte ben. Den fjerdragt er sne hvid med ingen tegn på gulning.

Muscovy ænder normalt mørk i farven med et par lyse fjer. På hovedet har kødfulde vækster i rødt, for hvilke det ofte kaldes vortelignende ænder. fuglens krop er stor, massiv, kort hals. Hans navn fugle modtaget på grund af den særlige musky lugt, der udsender huden og fjer. Ænder fordringsløs til mad, hårdføre og ikke er modtagelige for sygdommen. Hurtigt tager på i vægt.

Kød og æg racer

Khaki Campbell afledt ved at krydse flere arter. et langstrakt legeme, brystet er bred, halsen af medium længde. Bird aktiv, livlig, uhøjtidelige mad. Det giver æg og velsmagende, mørt kød.

Mirror and har en lys brun farve er næsten hvid. Navnet på racen skyldtes glans hale. Stammen fugl lang og bred, kort hals og lave ben.

æg racen

Indisk runner har en lodret placering af kroppen, hvad der er meget lig en pingvin. Bird mobil og aktiv. Vi ænder en lang hals og lange ben, der gør det muligt at køre hurtigt. Ud over et stort antal æg, hvilket giver en kød lækker bud.

Vilde ænder lever Rusland

Gennem Rusland levende fjerkræ And familie. Fra de mest nordlige breddegrader til det østlige Sibirien udvidet deres sortiment. Mange arter af vilde ænder jages.

Den hyppigste trofæ - Mallard. Mobil, forsvinder hurtigt under vandet, hvis han føler faren. Spidsand, tværtimod stiger hurtigt med vand og flyver væk, hvad der forårsager stor interesse blandt jægere.

Arter af vilde ænder Rusland, der lever i naturen, er delt op i to grupper. Det første vedrører: gråand, skeand, spidsand, pibeand, atlingand osv De lever på lavt vand, de bruger en masse tid på øerne i floden og enge .. Disse fugle kan findes i egeskov, hvor mad er hele agern. Den almindelige betegnelse for denne art - dabbling ænder. I fugle, halen står godt. Svømmeænder forskellig kropsform dykning.

Gråand - ænder-standard

Disse er de mest talrige repræsentanter for floden vilde ænder. Favorit trofæjægere. Den fremlagde verdens 12 arter, men fælles gråand bedst kendt blandt dem.

Udseende af ænder kan tages som en reference. Sammenlignet med andre typer af disse ænder har en mere strømlinet kropsform og kortere hals. Næb flad form, siderne er bittesmå tænder, hvorigennem filtrerer vandet til fuglefoder plankton og smådyr.

Kraftige vinger, men ikke længe, hvilket indikerer god flyvende evner ænder. Halen er let tilspidset sider, en kort og tilsyneladende afskåret ved spidsen. Paws børstet tilbage en smule kort. Hos Gråand veludviklet olie kirtel, der er ansvarlig for vandafvisning af fjer.

fjerkræ krop når en længde på 40-60 cm duck -. 1 kg, duck lidt større end vægten af hunner. Men farven på fjerdragt af de mandlige og udtalt. Kvindelige Mallard har et beskedent farve, der er domineret af en brun-rød farve. På kanten af hver fjer har en hvidlig kant, det giver en flydende mønster af hendes krop.

Drake har ingen striber eller kun i små områder. Det vigtigste farve er brun, grå og sort. Hoved og hals har en mørkegrøn farve, solen kaster en violet-blå farve. Paws fugle har en lys orange farve.

Gråand mest omfattende område. Valgt for sig selv kysten ferskvand, der overgroet med tætte siv, siv og buske. Ænder vant til tilstedeværelsen af mennesker og bosætte sig i byerne på damme og kanaler.

Arter af ænder i Rusland, der bor i den nordlige del, vandrende. Mallard fra Østeuropa forlader den nordlige del af landet siden begyndelsen af september til midten af oktober, bliver de sendt til den nordlige del af Afrika og Lilleasien. Ænder dirigeres fra Sibirien til vinter i Kina.

Under flyvningen, og om vinteren formular flokke nummerering tusindvis af fugle, men når de går tilbage til ynglepladserne, så bryde op i små flokke af 10-15 ænder.

dykænder

Repræsentanter for den anden gruppe - dykænder. De har brug for at dykke, og samtidig hjælpe sig selv poter, da disse fugle samle mad falder på gulvet. Dykning ænder arter i Rusland: De Rød- crested Taffeland, taffeland, Tuftede sort, Goldeneye.

Dette er en stor gruppe af fugle, der bebor det store Ruslands område. De lever og yngler på havet kyster. Om vinteren, de vandrer til varmere klimaer. Typer af dykning ænder fugle præsenteret en temmelig stor vægt, som har massiv fysik og korte ben. De er fremragende svømmere og dykkere, kan de opholde sig under vand i op til 3 minutter.

bliver sort

Medlem af slægten ænder. Det refererer til dykænder. Den har en kort hals og et stort hoved. Disse er små og firskåren arter af ænder. Foto og navnet på den ande let kan identificeres. I ring-halset duck hoved og hals er sort, som om det havde en krave. Taffeland har en lys rødlig, næsten kobber farve farven på hovedet. Det er let at lære.

Duck tilbringer meget tid på vandet. Om nødvendigt styre feeds fra sålens dives fuldstændig eller delvis, hvorefter den bageste del af kroppen ved vandoverfladen.

Dykning ænder arter let kan skelnes fra floden i silhuet. I den første nedre landing og hale holdes sænket. At flyve, de har brug for en smule køre, men floden kan tage næsten lodret. Duck på land kommer sjældent.

På det område af Rusland bor og reder af 5 arter af ænder. troldand, taffeland, Berov dykke bor i den europæiske del af landet til Primorje.

Ænder, der bor i den nordlige del af Rusland

I de nordlige breddegrader i Rusland, i Yamalo-Nenets regionen, hjem til 23 arter, og 18 passerer der nesting fase. Ifølge de seneste skøn, at antallet af ænder, der bor i området, og nåede 12 mio.

Bjergand

Bjergand - nordlige and. Typer valgt tundra zone af Rusland, fra vest til øst for landet, subarktiske og arktiske breddegrader i Eurasien. I Rusland kan ænder findes vest for Uralbjergene (op til kysten af Ishavet) og Yamal.

Duck - en trækfugl, der stopper for vinteren på kysten af de tempererede breddegrader. Overvintrende flåd fra kysten i en afstand af 10 m. Foretrækker smalle bugter og laguner.

Hannerne er mere farverig malet. Sort-hvide palet fjer, vinger og ryg er plettet. Ben blålig-grå farve. Den kvindelige har en beskeden farve. Den fjerdragt er domineret af brune. Med andedam stiger hurtigt, nemt og hurtigt fluer. Skøn dykker til store dybder. Kyllinger er klækning en dag at dykke ned i vandet, men bare for en anden, på grund af den lette vægt. Men efter 6 uger efter fødslen sikkert svømme under vandet op til 15 m.

Udpeget nesting foretrækker sumpet, for det meste bevokset med buske sø. Deres reder lægger sig på jorden i nærheden kanten af vand i krat af halvgræsser. Bjergand er en trækfugl og flyver væk for vinteren på havet kysten af de tempererede breddegrader.

Fødevarer er bløddyr, små fisk, blade, frø og grønne dele af vandplanter, der er i bunden af den nordlige miner ænder. Forms And meste holdt i små flokke. De tjener som et trofæ for jægere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.