Nyheder og SamfundNatur

Ulve: Ulve typer, beskrivelse, karakter, levested

Mange mennesker har en ægte rædsel af disse farlige rovdyr. Dette skyldes i høj grad de historier fortalt af jægerne. De er ofte beskrevet som en smart ulve, og selv snedige dyr. Men ikke alle ved, at ulven i naturen meget sjældent angriber mennesker. Disse glubske rovdyr foretrækker at holde sig væk fra folk, de brugte til at leve mit liv, den grundlæggende betydning, som bliver den jagede.

Ulve: Ulve typer

Det skal bemærkes, at karakteren af ulve i verden er en af mindretallet. Den består af i alt syv typer:

 • Canis lupus (Wolf);
 • Canis aureus (sjakaler vulgare);
 • Canis latrans (Coyote);
 • Canis rufus (rød ulv);
 • Canis adustus (stribet sjakaler);
 • Canis mesomelas (skaberaksjakal);
 • Canis simensis (etiopisk Wolf).

Familien er ræve ulve, ræve, mankeulv, mårhund.

levested

Forskere tilskriver oprindelsen af ulven med de kødædende rovdyr, der levede på vores planet hundrede millioner år siden, og omkring tyve millioner år siden fra ulvene hunde nedstammer. Som en separat arten Canis lupus dannet i Eurasien en million år siden, og i slutningen af Pleistocæn, er han blevet den mest almindelige rovdyr.

I vor tid boligen ulve, der er optaget i Europa, Nordamerika og Asien. De bebor åbne og halvåbne områder. I den nordlige grænse af rovdyr er en bredden af Polarhavet. I det indiske subkontinent (Sydasien), ulven livet for op til 16 grader nordlig bredde. I løbet af de sidste to og et halvt århundrede stærkt formindsket antallet af disse frygtindgydende rovdyr. Beskyttelse af kæledyr, mand ødelægger dem og styrker fra befolkede områder.

Selv i dag i Japan, de britiske øer, i Holland, Frankrig, Danmark, Belgien, Schweiz, i Centraleuropa fuldstændig ødelagt af ulve. Typer af ulve i det seneste årti i Europa fortsætter med at forsvinde hurtigt.

Wolf er stadig ret almindelig i lavlandet og bjergområder i Kasakhstan, i tundraen og skov tundra. Karakteristik af ulve, som er i mange specielle udgaver, siger, at i det område af ulven er ganske variabel - det har mange undertyper, forskellig størrelse, farve, livsstil i naturen.

Forskere, zoologer er flere dusin underarter af ulven. De største individer lever i tundraen, den mindste - i de sydlige regioner. Masse voksent dyr kan ligge fra 18 til 80 kg, kan deres krop længde nå 160 cm, hale længde er omkring tres centimeter.

ulv farve

Det er i høj grad afhængig af levested. ulv karakteristika, som bor i Arktis, siger, at der ofte er hvide individer. Også på andre områder er der andre farver - sort og hvid Wolf, variationer af grå og hvid, farven på kanel, brun, nogle gange er der helt sort pels.

Rovdyr, der lever i Nordamerika, har tre farve faser. Den første - en blanding af grå, sort og kanel med brun nuance. Sekund - sort (blanding af mørkebrun til sort). Tredje fase - grå med brun.

frakke

Udmærket pels har disse vilde dyr. Ulv har tyk pels (længde til otte centimeter). Det har en tyk underuld. Det ydre lag er dannet af en lang, stiv, sorte spidser af dækhår, der frastøder vand og ikke våd underuld.

ulv tænder

Wolves har stærke våben. Typer ulve, uanset deres levesteder, 42 har hårde og skarpe tænder. Ahead er 4 pyatisantimetrovym buede hugtænder - to på bunden og to på toppen. Predator nemt bide igennem tætteste af huden af offeret. En kødædende (molær) teeth voksne ulve stand tygge endda lårben elg.

ekstremitet

Dyr, der hører til hunden, og ulve er inklusiv digitigrade. Med andre ord, de går, hælder på hans fingre. Først når rovdyr går, rører han jorden med hælene. Forbens ulv er meget kraftfuld, takket være en jævnt fordelt last og dyret ikke synke ned i den bløde sne.

Hver forpote af ulven har fem tæer, men kun har fire. Paws har veludviklede bare krummer og fingre, der er indsamlet i en tæt klump og ovale. Deres stærke finish og lidt sløvet ved kontakt med jorden negle. Wolf anvender dem, når grave jorden.

Wolves flytte jogging, springe og galop. Under deres gåtur på omkring seks og en halv kilometer i timen. Jogging de kører med hastigheder på op til seksten kilometer i timen. I lang tid ulven kan køre stort set non-stop. Der er tilfælde, hvor disse farlige rovdyr rejser afstanden til hundrede kilometer i en nat.

Den lugtesans og hørelse

Wolf Karakteristik siger, at jagt er ikke ørerne eller øjnene, nemlig næsen hjælper den første ulv for at finde bytte. De fanger vinden lugten af selv meget små dyr, som er placeret i en afstand af to kilometer. En akut lugtesans gør det muligt at forfølge sporet af deres bytte.

Det gør dog ikke mangle rovdyr og følsomme ører. At høre støjen, kunne de flytte deres ører og begynde at præcist at bestemme, hvor lyden er ofte ligger et par kilometer.

ulveflok

Familien af ulve har i nogle tilfælde op til femten personer, men det sker oftere, otte dyr. Flock - en familie-ejet gruppe af dyr i forskellige aldre. Normalt er det sammensat af forældre, indkomst (eller yngel af året) og pereyarki (dyr der ikke har opnået puberteten). Nogle gange er det omfatter og voksne dyr, der ikke deltager i reproduktion.

I årene, kan den rige mad i pakken samles op til 30 eller flere ulve. Afkom forblive i familien i 10-14 måneder og derefter efterlader det. Der er således en enlig ulv. Han går på jagt efter et frit område, som straks markerer, hævder deres ret til det. Som regel dyret finder snart sin mage og en ny flok. Selv om der er tilfælde, hvor en ensom ulv lever i lang tid ud af flokken.

Wolf familien - en selvregulerende mekanisme. I tilfælde, hvor befolkningstætheden er ganske lav, dens lille størrelse, adskillelse af den yngre afkom er meget hurtigere. Når miljøforhold er mere gunstige, befolkningstæthed øges, hvilket øger størrelsen af pakken, men til en vis grænse. Som regel dens vækst skyldes nestaynym ensomme ulv, som gives en underordnet position.

Stacey fører parret rovdyr - ulv, en mandlig og hans kæreste, som i øvrigt han vælger en levetid. , I en ulveflok det har således en kerne med en høj social status, og deres underordnede. Lederne af flokken har en meget stærk karakter, der gør dem i stand til at holde i familien for at undgå sammenstød og slagsmål, især mellem de unge ulve.

Jagt familie plot

En flok overlever takket være størrelsen af sine jagtmarker, så rovdyr beskytte dem voldsomt. Grænsen for sådanne områder kan variere fra halvtreds til tusind fem hundrede kvadratkilometer. Ulve markere deres territorium, og ikke at blive misundt outsider, der vover at krænke sine grænser.

tegnsprog

Normalt, ulve udtrykke deres følelser fagter og ansigtsudtryk. Wolf sprog er med til at forene flokken og handle det organiseret. For eksempel, når et dyr hale højt hævet, og dens spids er let buet, hvilket betyder, at rovdyr tillid. Venlig stemning ulv holder halen sænket, men spidsen lidt hævet op. Predator, halen mellem benene, eller er bange for noget, eller så rapporterer sympati.

Desuden kunne positionen af halen fortælle os om status for dyret i flokken. Lederen er altid høj løfter den, og hans personale holdt halen sænket. Logrende hale, til en formidabel rovdyr invitere deres pårørende spille.

indbydende ceremoni

pakken deres leder vise respekt og hengivenhed til den indbydende ceremoni. Spidsede ørerne, kravle, med en stram-udglattet hår, de forsigtigt nærmer leder og hans kammerat, slikke dem og forsigtigt bider deres ansigter.

ulv kost

Grundlaget for kost af ulve er store hovdyr - ædel og rensdyr, Saiga antilope, elg, geder og får. I mangel af sådanne fødevarer ulv jagter gnavere, kaniner, sjældent spiser indmad. I regioner, hvor der er byttet, er ulve ikke fundet eller findes i meget små mængder. Rovdyr tiltrække store koncentrationer af husdyr. I nord, i regionerne med udviklingen af får og rensdyr tilstedeværelse af ulve - et almindeligt fænomen.

På det område af Rusland er ganske almindelige ulve. Typer af ulve, der bebor vores land er velkendte. Der er kun seks:

 • Srednerussky tømmer ulv;
 • grå;
 • tundra;
 • Sibirisk skov;
 • kaukasisk;
 • Mongolsk.

grå ulv

Denne repræsentant for ulven er den mest almindelige i verden. Beskrivelse af grå ulve kan nu findes i alle mapper zoologer. Det udmærker sig ved sin imponerende størrelse. Udseendet af dette rovdyr er ikke blottet for adel. Tilsyneladende, så han blev en helt ikke kun forfattere, der skriver om dyr.

Grå ulv kan findes i Europa, Amerika og Asien. Knocked ned, stærk krop med brede massive brystet, høje, muskuløse ben, efterlader ingen tvivl om, at foran dig en rigtig rovdyr. Denne ulv har en stor pande, men samtidig elegant hoved med små ører og dekoreret med mørke striber, som er placeret rundt omkring kinderne næsten hvide og meget lyse pletter over øjnene. Halen er ikke lang, er det næsten lige.

Pelsen er lang (op til otte centimeter) og en tyk, dobbelt pels. Coat de dyr, der lever i de centrale og sydlige regioner, ru. Wolves fra de nordlige områder har en blød og fluffy pels.

russisk ulv

Dette er en særlig underart af den grå ulv, som bor i den nordlige del af Rusland. Russisk ulv - en af fem underarter lever territorium vores land. Canis lupus communis (russisk ulv) - så det er et dyr kaldes de vestlige biologer. Den gennemsnitlige mandlige vejer fra 40 til 80 kg, hunnen på fra 30 til 55 kg.

sibirisk ulv

Dette er ikke mindst et stort dyr end den russiske ulv. Mange forskere mener, at i dag denne form endnu isoleret konventionelt som systematik sibiriske rovdyr er endnu ikke afsluttet. Disse dyr har et par farver. Det er mere tilbøjelige til at forekomme lysegrå. Okker nuancer knap synlige eller helt fraværende. Fur er ikke særlig høj, men ganske tyk og blød. Det er mest almindeligt i Fjernøsten, Kamchatka, (bortset fra tundraen), i det østlige Sibirien og Transbaikalia.

Steppenwolf

Dette dyr er noget mindre end repræsentanterne for skov underarter. Det har en ru og sparsom hår. På bagsiden farve med en markant overvægt af grå og rusten, og ofte brunt hår. I dette tilfælde, siderne er lysegrå. I dag er dette ulven kan findes i de kaspiske stepper og Uralbjergene, Lower Volga-regionen. Arter er dårligt kendt. Det er endnu ikke udviklet et system af karakteristiske træk. Antallet af disse dyr er lav, især i de vestlige distrikter i området.

kaukasisk ulv

Dette dyr hører til de mellemstore rovdyr. Kaukasisk ulv har ru og korte dækhår, underulden er underudviklet. Farven af dette dyr er meget mørkere end de tidligere beskrevne arter. Dette skyldes, at den ensartede fordeling af sorte dækhår på huden.

I vores land lever vi i områder af Main Kaukasus Range, herunder dens skovklædte foden.

mongolsk ulv

Men ulven er den mindste af lever på Ruslands område. Vægten af et voksent dyr er sjældent mere end fyrre kg. Hans pels kedelig, beskidt-grå farve, rå og hård. Denne art er fordelt i øst og syd-vest for Trans-Baikal, såvel som i den Primorsky Territory.

tundra ulv

Store og smukke dyr. Hans foto, du se nedenfor. Den kropslængde på hanner ofte overstiger 150 cm. Kødædere har en lang, blød og tyk pels. Farve - lyse farver. I vores land, ulven bor i træ- og tundra og tundra zoner i den europæiske del af Kamchatka og Sibirien.

Srednerussky (træ) ulv

Kraftig rovdyr, der lever i skoven steppe og steppe zone af Rusland, ofte koloniserer og vestlige Sibirien. I de nordlige områder markeret sin ankomst i skoven. Selv om det antages, at den største i Europa og Asien er tundraen ulv, en repræsentant for denne underart er ofte større end dens størrelse.

Voksent dyr organ kan have en længde på over 160 cm, og dens vækst når en måler. Selvfølgelig er disse funktioner er karakteristisk for de største individer. I gennemsnit en voksen mand vejer 45 kg, pereyarok (1 år 8 måneder) - 35 kg, og fortjeneste (8 måneder) - 25 kg. Wolf lighter med 20%.

Predator har en klassisk, i nuancer af grå med et strejf af okker farve. Srednerussky ulv lever i skovene i det centrale Rusland, er det ofte trænger til vest for Sibirien. I de nordlige regioner kommer ind i tundraen.

Polar ulv

Dette er en smuk og kraftfuld dyr lever i Arktis. Polar Wolf perfekt tilpasset til det barske klima. Fra de kolde og piercing vinde, er den beskyttet af en varm og tæt pels.

Denne opfattelse af ulve forskellige skarpe syn og en fremragende lugtesans til at hjælpe i jagten på et par dyr, der lever i disse barske steder. Utilstrækkelig antal biologiske foder og kompleksitet i produktionen af foder fører til det faktum, at rovdyr spiser bytte helt, efterlader ingen knogler, ingen hud af sit offer.

Den gennemsnitlige dyr på 60 til 80 kg, højde 80 cm. Utroligt, dyret i tilfælde af en mislykket jagt er i stand til at leve uden mad i flere uger. Men så ulven kan spise på én gang op til ti kilo kød. Wolves, der bor i det område af Rusland, er mere aggressive end nordamerikanske. Optaget angreb på mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.