Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at tilberede en pizza dej opskrift hver dag

Pizza - er en italiensk ret, som er ganske fast etableret i vores russiske liv. Mange husmødre koge det ganske glimrende, ikke værre end de italienske mestre. Ganske ofte er der helt nye opskrifter, hvordan man kan teste, og fyld. Den vigtigste naturligvis er at forberede dejen. Retter Succes afhænger af, hvor dejen til pizza toppings opskrift ikke altid lige meget.

Men at droppe fyldet off er ikke nødvendig, men ofte brugt som en udfyldning alt, hvad der er i køleskabet. Selvfølgelig kan dette være den klassiske opskrifter, men dybest set hver familie deres tricks.

Så her er nogle eksempler på udarbejdelsen af denne parabol. Og vi starter med at lave mad pizza dej opskrift er en af de hurtigste måder at forberede dejen, som kan være nyttige på et tidspunkt, hvor de ubudne gæster på tærsklen. Denne opskrift vil reducere den tid til forberedelse af testen til et minimum.

Du skal bruge:

1 spsk. vand (valle), 3 spsk. mel, 2st.l. vegetabilsk olie eller olivenolie, 1 pose hurtig tørgær og 0,5 tsk salt.

fremstilling:

En mel (1 kop) blandes med tørgær og tilføje det opvarmede vand op til 40 grader (serum), alle ophidsede og dej. Så er det nødvendigt at dejen for at tilføje salt og gradvist tilføje de resterende mel dej Domes. Når du ælt alt dejen indtil glat, tilsæt olie og fortsætte til kraftigt ælte indtil dejen ikke længere holde sig til hænder og vil ikke være glat og ensartet.

Dejen er klar, bare nødt til at sætte det på en bageplade, smurt, satte fyldet og bages i ovnen. For at gøre dejen viste sig godt, er det bedre at sætte på en bageplade første bagepapir, præ-smurte. Og selvfølgelig dejen, kogte med kærlighed, i hvert fald, vil vise sig meget velsmagende.

Og på min egen jeg kan personligt dele en af de nemmeste måder, hvorpå du kan tilberede en pizza dej opskrift, der kun består af nogle af de mest almindelige ingredienser, der har i ethvert hjem.

Det menes, at den simplere dejen, pizza er lækker. Bestemt, ethvert køkken er der vand, mel, gær og salt. I virkeligheden, i en pizza dej opskrift er originalt, er det ikke nødvendigt at tilføje nogen sukker eller olie, og bestemt ingen mælk og æg. Så har du en naturlig italiensk dej kan få. Lad os forestille os, at vi kommer til at brødføde en stor gruppe af venner, og det besluttede at bage en pizza.

Tag 2 kg mel, 1 liter vand, 20 g gær (friske) og 50 g salt. Af de anførte bestanddele opnå 3 kg dej. Den største hemmelighed er, at det ikke bør være tilladt "møde" salt og gær. For at undgå denne forvirring, er det nødvendigt at blande dem med mel i separate skåle.

Tag to store skåle, kløften i halvdelen af melet og hæld i hver skål. Derefter, i en af dem, tilføje fortyndet flydende salt og en halv, og den anden - godt fortyndet gær. Ælt det følger hele dejen i to skåle. Når dejen vil holde op med hænderne, er det nødvendigt at blande de to halvdele i ét stykke.

Du kan være i stand til at fremskynde processen, når nalichae foodprocessor. I dette tilfælde er alle melet omrørt med vand (800gr), og når dejen bliver færdig, tilsættes salt, fortyndet i 200 g vand.

Og nu, en tynd pizza dej opskrift ligner den ægte italienske dejen er klar. Derfor, jo mere omhyggeligt du ruller dejen ud, jo tyndere vil det output. Der er en anden hemmelighed, der vil gøre pizza mere saftigt. Ved tilberedning pizza, bør den samlede bagetid ikke være mere end 15 minutter, og i første omgang lagt ud de ingredienser, der er forberedt til længere, men i sidste ende kan du hurtigt rapportere produktet udleveres. Prøv at tilberede dejen på denne måde, og du vil se, hvordan du overraske din familie.

Hvis du beslutter at gøre uden gær pizzadej opskrift er det også ganske enkel. Det er nødvendigt at tage koppen (i denne opskrift kapacitet 230gr) og fra denne på 2,5 kopper mel, ¾ kopper vand, 1 æg, 2 spiseskefulde creme fraiche, 6 spiseskefulde smør, 0,5 ch.l.soli og sodavand. Alle mix og ælt dejen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.