HjemlighedGør det selv

Hvorfor skal du ikke engang forsøge at gøre amfetamin i hjemmet

På trods af at amfetamin er henvist til den kategori af bløde stoffer, og han blev endda tilladt i mange lande i anvendelse, opbevaring, og selv sprede, det er en af de farligste stoffer. Denne klassificering siger kun, at amfetamin ikke forårsager fysisk afhængighed, sammenlignet med de såkaldte velfærd hårde stoffer, men ikke undervurdere dem. Mental afhængighed af disse stoffer er så stor, at der ofte fører til den systematiske brug af dem, og de til gengæld, får kroppen skade, ikke kan sammenlignes med noget andet stof. For nylig, er brug af amfetamin stadig mere udbredt blandt unge. Situationen forværres af, at amfetamin opskrift derhjemme er ganske let at finde på internettet, og han var ikke yderst vanskeligt, og alle ingredienser er let tilgængelige for køb. til rådighed for byggeriet med minimale færdigheder og metamfetamin i hjemmet også. De, der beslutter at fremstille amfetamin i hjemmet, stopper ikke selv strafansvar, men i virkeligheden er det en handling kvalificeret som en af de mest alvorlige forbrydelser, og der er ingen undtagelser i denne sag, at give accepteres ikke. Men det værste er ikke engang det. Vi vil ikke behandle sager om fremstilling til kommercielle formål - er en anden modbydelig historie, overveje dem, når folk beslutter at gøre amfetamin derhjemme til eget brug.

De mennesker, der mindst en gang med succes vil gøre amfetamin hjemme, meget i fare, og det er hans liv. Efter alt, hvis der skete en gang - tur, og igen, og dette er et af de stoffer, som begyndte at blive brugt, er det yderst vanskeligt at stoppe, og for mange bliver det praktisk talt umuligt. Hvis en person begynder at gøre amfetamin i hjemmet, så kan vi sige, at det er næsten dømt, hvis andre til at købe medicin brug for en masse penge, og i de fleste tilfælde deres fravær stopper den fortsatte brug af amfetamin, der er det stof, du kan få, når som helst, hvor som helst beløb. Den konstante brug af det i lang tid, vil helt sikkert føre til alvorlige psihtcheskim lidelser, fordi kroppen ikke kan modstå sådanne belastninger. Som en kraftig stimulans, amfetamin tillader en person ikke at sove i hele perioden af handlingen, og før eller senere sindet mislykkes. Typisk, i varierende grader af afvigelse forekommer i et par dage, de er forbundet med nedbrydningen af kroppen og helt reversible - er bare hvor at spise og sove. Men med konstant adgang til materialet for at gøre det er ikke så let - det er altid muligt at igen at fjerne den akkumulerede træthed og utilpashed. Yderligere ændringer i psyken bliver håndgribelige og kan bevæge sig ind i kategorien af patologier, herunder de alvorligste former. Men selv om kun en begyndelse psykose person bliver ukontrollabel og tilbøjelige til obsessiv-kompulsiv sygdom, som kan tage magten over ham, indtil det fuldstændigt tab af kontrol over deres handlinger, især i tilfælde af samtidig anvendelse af flere stoffer, såsom alkohol.

Senere kommer turen, og fysiske lidelser. Først og fremmest fortsatte brug af amfetamin bidrager til den hurtige udvaskning af calcium fra knogler og tænder, der fører til deres hurtige tab. De kontaktpunkter med slimhinderne i stoffet forårsager vedvarende læsioner - for eksempel sager om ødelæggelse af næseskillevæggen er meget almindeligt. Også dette stof er ekstremt skadeligt for lever og nyrer. Ja, og andre organer lider af det af en eller anden grund, som et resultat af almindelig slitage af kroppen hurtigt, og på grund af de direkte effekter af stoffet på dem. Er det alle gode grunde til stadig ikke producere amfetamin derhjemme?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.