HjemlighedGør det selv

Lever udrensning hjemme

Leveren skal rengøres regelmæssigt. Ved rengøring, overholde følgende regler - godt, skal du først rense tarmene, og under rengøring og en måned efter det tog ikke alkohol. Nogle farlige teknikker skal udføres på et hospital under tilsyn af en læge. Sko lever hjem folkemusik retsmidler er blidere måde end medicamentosa.

Meget simpelt husråd er saften fra frugt og grøntsager. Vi må tage ligeligt æbler, rødbeder og gulerødder. Et glas juice blandet med en halv kop citronsaft og tilføje til et glas en spsk olivenolie. Drik saften på tom mave er nødvendig. Der kan være alt, men proteinholdige fødevarer bør begrænses. Overspisning kan ikke. Der kan kun være op til 4 timer. Om aftenen, er du nødt til at drikke en juice, skal citronsaft og olivenolie tilsættes to gange. Olier kan tilføje 4 spsk.

Du er nødt til at massere maven - højre hånd til at sætte fronten foran leveren, og venstre - på ryggen. Masserer er nødvendigt at mærke varmen, mentalt klamrede leveren og udstøde det fra slaggen. Du er nødt til at udføre omkring 10 minutter, indtil zaurchit i maven. Så har du brug for at gå i seng, og om morgenen alle gentaget. Denne udrensning bør ske i tre dage, så bryde i 4 dage. Og så for en måned. Udrensning leveren i hjemmet af folkemusik retsmidler er kontraindiceret til personer med cholelithiasis.

Nogle mennesker, der ønsker at være sterile ren, kan du foreslå en gammel opskrift. Denne lever udrensning hjemme havre forhold. Det er bedst at foretage lever udrensning i post før påske eller jul i vinteren i stillingen.

Vi er nødt til at tage en kop havre og skyl med varmt vand og dække dem i en gryde. Behov er korn flager er ikke egnede. Tag birkeblade og tranebær - to spiseskefulde. Blade nødt til at hakke og tilføje til dem havre. Bladene kan tages og den tørre og friske. I stedet kan du bruge birkeblade birk knopper. I en gryde hæld to Potter vand og sat på et køligt sted at trække i en dag.

Et glas hyben male og hæld i gryden. Tilføj to spiseskefulde majs silke og græs Pileurt. Alle hæld kogende vand - én glas - og koges i 15 minutter. Derefter give bouillon bryg i 45 minutter og filtreres. Blandingen af den første pan også anstrengt og blandes med bouillon. Derefter infusion hældt i en flaske mørkt glas. Blandingen blev opbevaret i køleskab.

Lever udrensning hjem havre udført i 10 dage. Tag infusion til at varme i en halv time før måltider. På den første dag taget 50 gram infusion. På den anden dag - er 100 g, og den tredje - 150 gram. Således lever udrensning hjemme er normalt udføres hver anden uge. I løbet af sidste år, du nødt til at give op pølse, kød og andre animalske fødevarer.

En effektiv metode til rensning er lever olie i hjemmet. Anvendes til rengøring af olie eller olivenolie. Rensning ved vegetabilsk olie tage fem uger. Den første uge i morgen, du har brug for at drikke en halv teske af olie. Så drikker en uge for en hel teskefuld olie. En uge senere - på dessertske den. Så - en spiseskefuld. Den femte uge fuldender cyklus og i løbet af denne uge om morgenen drikker et glas olie. Det er med denne opskrift anbefaler vi lever udrensning.

Olivenolie anses for god bod for stagnation af galde i leveren. Dette er en af de mest magtfulde choleretic produkt. Hver morgen på en tom mave, tage en skefuld olivenolie. Du kan tage en slurk af flasken. Olien forårsager frigivelse af galde, øger tarmperistaltikken og trækker toksiner fra leveren og galdeblæren. Køb skulle først presset olie mærket Extra Virgin.

En lignende effekt har ceder eller linolie. alle former for olier og vælge den, der vil gerne prøve. Men fra tid til anden brug for at skifte olie. Lever udrensning olie i hjemmet, bør ske regelmæssigt. Du kan drikke i lang tid, selv et helt liv.

Så lever udrensning i hjemmet er muligt?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.