SundhedPræparater

Den bedste salve til ble udslæt: liste, ansøgning, sammensætning og anmeldelser

Rødme, afskalning, kløe og dannelse af gråd "skorper" på huden - dette er bleudslæt symptomer. Betændte områder, der er i konstant kontakt med en fugtig klud, syning tøj, forårsage ubehag og provokere udviklingen af dermatitis. Ble udslæt salve lindrer irritation og hjælper med at forhindre udviklingen af hudsygdomme. Hvilken medicin anvendes til behandling af denne sygdom hos børn og voksne? Hvilke værktøjer er mest effektive? Nedenstående oplysninger giver svar på alle spørgsmål.

Ble udslæt hos voksne: årsager til

Mænd og kvinder er mindre tilbøjelige til at lide af ble udslæt end yngre børn. Hos voksne, bliver huden betændt hovedsageligt i armhulerne, lysken, på de indre lår, og under brysterne (piger). Behandlingen ordineres er det samme som med ble udslæt hos børn. Men afhængig af patientens tilstand kan ordineres medicin med antibiotika og kortikosteroider.

De vigtigste faktorer for forekomst af sygdom:

 • Urininkontinens.
 • Følsomheden af huden.
 • Iført tøj lavet af syntetiske stoffer.
 • Mangel på personlig hygiejne.
 • Diabetes.
 • Overvægt.
 • Overdreven sveden.

Salve til ble udslæt hos voksne hjælper til hurtigt at genoprette huden, lindre ubehagelige symptomer (kløe, svie). Midler, der anvendes til behandling af voksne er forskellige fra produkter til børn og personale effektivitet. Nogle af dem er godkendt til brug i sygepleje babyer.

Salve til ble udslæt hos voksne: en liste over stoffer

Til behandling podsushivayuschee, antifungale og antiinflammatoriske midler. Deres handling er primært rettet mod at fjerne smerten og blødgørende på huden. Ved behandlingen af de følgende lægemidler anvendes:

 • "Desitin".
 • "Clotrimazole" (1%).
 • "Solkoseril".
 • "Pasta Lassara".
 • "Lokakortena-vioform"
 • "Levosin".
 • Zink, Tjære og fløde med havtorn olie.

Med stærke udslæt i kønsdelene er tildelt salve til ble udslæt i lysken. Sådanne præparater indeholder tørret og desinficering komponenter i deres sammensætning. Dette forhindrer reproduktion af bakterier, og som et resultat, lokaliseret områder med infektion. Behandling udføres i flere etaper. Først, de anvendte antimikrobielle og svampedræbende midler, så podsushivayuschee bruges narkotika. På sidste trin på den berørte hud påføres sår-helende salve fra ble-eksem.

Årsager til betændelse hos børn

Småbørn er mest modtagelige for forekomsten af læsioner, som deres hud er for følsom over for eksterne stimuli. Årsagerne til sygdommen hos børn er:

 1. Forkert til skånsom hudpleje.
 2. Mangel på hygiejne.
 3. Ved hjælp af substandard bleer.
 4. Sjælden linned (bleer, skydere).
 5. Hud ekskreter (afføring og urin).

Salve til ble udslæt er tildelt enten en børnelæge eller børns hudlæge. Separat anvendelse af medicin uden samråd med en ekspert kan fremkalde allergiske reaktioner og forværring af patienten. Hvis tiden ikke begynde behandling, derefter til den berørte hud kan udvikle sår.

Forebyggelse af Diaper Udslæt

Som forebyggende foranstaltninger, dermatologer anbefaler brugen af baby pulver, zink pasta og cremer med dexpanthenol. Identificere de første tegn på ble-eksem ikke kan anvendes olie og olieholdige midler. Dette skyldes det faktum, at sådanne formuleringer på overfladen af de berørte dele skaber en film. Hud under det preet intensivt, hvilket skaber et ideelt miljø for fodring og reproduktion af bakterier. Som et resultat, ble udslæt bliver større.

Salve til ble udslæt hos børn: en liste over godkendte lægemidler

stoftype vælges i overensstemmelse med lokaliseringen af den betændte områder af huden. For at behandle ble udslæt hos spædbørn og småbørn ordinerende læger med blid sammensætning. I svære tilfælde anvendes huden salver, som omfatter kortikosteroider og antibiotika.

Lægemidler, der er godkendt til brug hos børn:

 • "Bepanten".
 • "Desitin".
 • "Baneotsin".
 • "Panthenol-Teva".
 • "D-panthenol".

Anvendt zink salve fra ble-eksem i lysken, i armhulerne, folderne som det er forarbejdet i barnets krop, hals. Trods det faktum, at betændelse i huden selv er ikke en sygdom at behandle det er stadig nødvendigt. Ble udslæt lette penetrationen af svampe, infektioner og vira ind i dermis. Kontakt med de ovennævnte mikroorganismer i de indre lag af huden fremkalder udviklingen af eksem og rug.

Salve "Bepanten"

Den vigtigste aktive ingrediens i dette køretøj - dexpanthenol. Desuden salven omfatter en paraffin, bivoks, lanolin og mandelolie. Lægemidlet har ingen kontraindikationer, bortset individuel intolerance af komponenter. Den gennemsnitlige omkostninger ved midlerne - 400 rubler. Udpeget "Bepanten" hudlæsioner: dermatitis, brandsår, revner, gnidning. Det har sår-helende virkning. Salven påføres de beskadigede områder 2 gange om dagen. Forløbet af behandlingen bestemmes af lægen.

Ifølge de anmeldelser, "Bepanten" - dette er den bedste salve til ble udslæt, er tilladt til brug hos børn. Betyder universelt hypoallergen og egnet til alle aldre. Det betyder ikke forårsage irritation og hjælper med at genoprette huden hurtigt. Svarene fra salven meget positivt, men der er også negativ. De er relateret til misbrug af midler eller de høje omkostninger.

zink salve

Fra ble udslæt hos spædbørn er ofte brugt denne salve. Dens popularitet skyldes den kendsgerning, at zinkoxid, en del af midlet, antiinflammatoriske, en tørring, antiseptiske og astringerende egenskaber. Resultatet var ikke længe på sig. Salve, udover zinkoxid indeholder petrolatum. Når de påføres på huden af den aktive bestanddel lindrer, tørrer væskende sår. Stoffet bruges op til 6 gange om dagen, afhængigt af omfanget af skaden. Anmeldelser af køretøjet på grundlag af zink positiv. Det er tilladt at bruge for folk i alle aldre. Den eneste begrænsning - overfølsomhed over for de komponenter af lægemidlet. Prisen for en pakke zink salve varierer inden 12-60 rubler, afhængigt af producenten.

Dyrere lægemiddel er en analog betyder "Desitin". I sin sammensætning er, udover zinkoxid og vaseline, torskelevertran indeholder og lanolin. Action "Desitina" og zink salve (pasta) er den samme. Omkostningerne af lægemidlet er 260 rubler. "Desitin" anvendes som en forebyggende foranstaltning mod bleudslæt og fjerne dem.

Salve "Baneotsin"

Strukturen af "Baneotsina" omfatter 2 antibiotika - neomycin og bacitracin, som ødelægger svampe og bakterier. For aktive ingredienser salver ikke vanedannende, gør det effektivt i purulent og infektiøse hudlæsioner. Stoffet bruges i gynækologi, kirurgi, otoringologii. "Baneotsin" - denne salve til ble-eksem, ble dermatitis og mange andre hudsygdomme. Anlægget har en række kontraindikationer:

 1. Nyre og hjertesvigt.
 2. Overtrædelse af vestibulære apparat.
 3. Overfølsomhed over for betyder komponenter.
 4. Intolerance til antibiotika-aminoglycosider.

På trods af den temmelig omfattende liste over kontraindikationer, "Baneotsin" godkendt til brug hos børn fra de første dage af livet. Remedy påføres den beskadigede hud op til to gange om dagen. Behandlingens varighed bestemmes af lægen. Anmeldelser af medikament sige, at det er meget effektivt. Gennem brug af "Baneotsina", sår og hudafskrabninger samt dermatitis og ble udslæt heler hurtigere. Prisen for en emballeringsorganet er 390 rubler.

"Panthenol-Teva" og "d-panthenol"

Aktiv bestanddel af begge lægemidler - dexpanthenol. Begge salver er billigere modstykker betyder "Bepanten". "Panthenol-Teva" og "d-panthenol" - denne salve til ble-eksem hos spædbørn og voksne, forbrændinger, sår og andre hudskader. Med sine action og sammensætning værktøjer er næsten identiske. Den lille forskel mellem salver kun i pris. "Panthenol-Teva" på gennemsnitlige omkostninger 280 rubler, og "d-panthenol" - 240. Disse stoffer er relativt billige.

Anmeldelser af "d-panthenol" siger, at det ikke kun er sårheling salve til ble udslæt og sår, men også et redskab til at hjælpe med at bekæmpe acne. "Panthenol-Teva", ifølge respons forbrugerne, ikke mindre effektiv. Som en del af begge fonde indeholdt den samme mængde dexpanthenol. Formuleringer anvendes til tør hud 2 gange om dagen. Behandlingsforløbet er 7-8 dage. Før du bruger nogen medicinske midler, der er nødvendige for at rådføre sig med en specialist - en hudlæge eller børnelæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.