SundhedPræparater

Populære og effektive lægemidler til at sænke blodsukkeret i diabetes: en gennemgang, brugsanvisning

Diabetes er blevet meget almindeligt problem. Efter forstyrre den normale funktion af bugspytkirtlen er utrolig enkel. Dette kan ske på grund af alvorlig stress opleves, underernæring, mangel på drikkevand vaner og en usund livsstil generelt. Folk, der er overvægtige også er i fare. Typisk i nærvær af dysfunktion i bugspytkirtlen forstyrres og syntese af hormonet insulin, nødvendig for metabolismen af kulhydrater. Mere end firs procent af folk, der har set en vedvarende stigning i blodsukkeret, type II diabetes er syge. Sådanne patienter tendens til ikke kræve kontinuerlig injektioner af insulin, som glykæmi i dette tilfælde kan styres af medikamenter former mere bekvem frigivelse. Der er et antal af tabletter, der tilvejebringer effektiv reduktion af blodsukkerniveauet. Sådanne metoder hører også til den konservative behandling af diabetes. Mere end fyrre forskellige kemiske formler, der anvendes i det farmaceutiske marked for produktion af kvalitetsprodukter. I dag ser vi på en specifik liste over medicin til at sænke blodsukkeret. Dog kan den mest passende medicin kun tildele læge. Det er ikke nødvendigt at gøre dette på egen hånd.

Lægemidler til at sænke blodsukkeret: klassifikation

Betragtes gruppe af lægemidler er forskellig nogensinde før. Derfor er der blevet identificeret visse undergrupper af lægemidler, der hver er karakteriseret ved en særlig virkningsmekanisme til hjælp for orientering.

 1. Sekretagogi. Lægemidler til lavere blodsukker, som hører til denne gruppe, er aktivt hjælper insulin frigivet fra pancreasceller.
 2. Sensitayzery. Disse midler bidrager til særligt følsomme perifere væv for virkningen af hormonet insulin.
 3. Alfa-glucosidaseinhibitorer. Sådanne lægemidler inhiberer absorptionen af aktive insulin i en vis del af mave-tarmkanalen.
 4. Nye lægemidler til at reducere blodsukker have en virkning på fedtvæv i den menneskelige krop, og effektivt forøger dannelsen af endogent insulin.

Sekretagogi

Velkendte lægemidler af denne gruppe af lægemidler. Er forberedelser til hurtigt at reducere blodsukkeret.

Der er to grupper af midler: derivater af sulfonylurinstof og metilglinidy. De er forskellige virkningsmekanismer.

De første underkategorier omfatter følgende stoffer: "Gimeperid", "gliquidon" og "glibenclamid". Anmeldelser har rapporteret, at disse lægemidler til at reducere blodsukkeret er lige effektive. De aktiverer frigivelsen af insulin i blodbanen, hvilket igen bidrager til en betydelig reduktion i blodsukkerniveauet. Forskellen er kun i antallet af stoffer, der tilhører den samme arbejdstid dosis. Ulempen ved denne gruppe: disse lægemidler nedbryder bugspytkirtlen og efter nogen tid bliver næsten ineffektive. Dette er grunden til konventionel medicin forsøger mindre at anvende dem.

Den anden underkategori omfatter følgende lægemidler:

 • "Nateglinid". Aktiverer frigivelsen af insulin (første fase).
 • "Repaglinide". I lighed med tidligere medicin. Den eneste forskel er den anbefalede dosis (i dette tilfælde er den daglige dosis - ti til fjorten milligram).

Alle disse lægemidler til at reducere blodsukker bør tages før måltiderne.

Sensitayzery

Disse lægemidler er opdelt i to undergrupper: biguanider og thiazolidon.

Den mest populære repræsentant for første kategori er et lægemiddel til at sænke blodsukkeret, "metformin", som vil blive drøftet nærmere senere i denne artikel. Det er meget værdsat af både professionelle og patienter. Dette stof er pålidelig, sikker, veltolereret.

For stoffer den anden kategori er "rosiglitazon" og "Pioglitazon". Disse lægemidler sælges i tabletform. Den største ulempe ved disse lægemidler - en utrolig høj risiko for at udvikle cancer (fx tumorer i urinblæren) i tilfælde af, at varigheden af anvendelsen overstiger tolv måneder.

A-glucosidaseinhibitorer

Midlerne indgår i denne gruppe er altid tildeles udelukkende som del af en kombinationsbehandling. En af de mest populære repræsentanter for en "Akarobaza". Dette stof hæmmer absorptionen af kulhydrater i mavetarmkanalen. Ubehagelige bivirkninger - flatulens. Tag tablet tre gange dagligt før måltider.

Nye lægemidler til at sænke blodsukkeret

Lægemidler, som er tilgængelige i dag ikke opfylde behovene hos patienterne til fulde, hvilket er grunden til stadighed udfører forskning og skaber innovative lægemidler.

Fremragende resultater viser "Liraglutide", som i vid udstrækning påvirker fedtvæv og på ingen måde udtømmer bugspytkirtlen. Lægemidlet sælges som pennen (efter samme princip som en klassisk insulin). Medicinen bør administreres subkutant.

naturlægemidler

Mange mennesker foretrækker at blive behandlet med naturopati. Så kom til undsætning af plantestoffer lægemidler, der reducerer blodsukkeret.

Særlig effektiv på denne måde er værktøjer, der er foretaget på grundlag af følgende anlæg:

 • Hvid morbær (normalt bruges som rå blade og bark af træet - er lavet bryg, der skal bruges fire gange om dagen).
 • Kanel. Dagen anbefales at tage op til ti gram. Stødt kanel kan føjes til en drink (juice, te, vand).
 • Bouillon havre. Nyttige egenskaber har afkog med korn og kornskaller (i et forhold på fireogtyve hundrede gram per milliliter vand). Det skal koges i femten minutter. Tag fire gange om dagen før måltiderne.
 • Aspen bark. Baseret på hendes medicin og rådes til at tage, før du spiser.
 • Blåbær. Effektivt det hjælper til at reducere sukker. Bruges ikke kun frugt, men også efterlader.
 • Walnut. Præparater på basis af valnød partitioner, reducere sukker godt. Imidlertid bør det selvfølgelig ikke vare længere end syv dage.
 • Oak agern. Forløbet af behandlingen kan ikke vare mere end en uge. Fremragende medikamentet er et pulver af agern.
 • Salomons segl (eller rettere, sine rødder). Effektivt reducerer niveauet af glukose i blodet.
 • Carnation. Du kan tage lægemidler baseret på det enten direkte til infusion af fed. Det skal spises tre gange om dagen før måltiderne.
 • Burre rod.
 • Nettles og rønnebær. De skal blandes i et forhold på en til to, hæld kogende vand og trække i fire eller fem timer. Tag en tinktur to gange om dagen.
 • Japanske Sophora. Patienter rapporterer om effektiviteten af alkohol tinktur på grundlag af den pågældende plante.
 • Mælkebøtte. Populære infusion af rødder. Den findes også i kapsler.
 • Galega officinalis.
 • Leuzea.

"Janow": brugsanvisning

Prisen af lægemidlet er fuldt berettiget af dets kvalitet. Kunderne ringer under overvejelse medikament ekstremt effektiv som supplement til sådanne forebyggende foranstaltninger som visse specialiserede kost og motion, for patienter, der lider af diabetes af type II, som foranstaltninger til forbedring af glykæmisk kontrol.

eksperter anbefaler også at tage stoffet i kombination med en thiazolidindion, eller med metformin. Denne behandling bør kun anvendes, hvis det komplekse alene, kost og sport ikke hjælper til at holde blodsukkeret på det rette niveau.

Læger anbefaler patienter før behandling læses omhyggeligt, hvad de siger om stoffet "Janow" betjeningsvejledning. Prisen af lægemidlet et gennemsnit på 2200 og firs rubler. Omkostningerne ofte afhænger direkte af, hvad netværk apotek tjenester, du vælger at bruge.

"Byetta": brugsanvisning

Prisen for stoffet varierer fire til otte og en halv tusind rubler.

Emnet lægemiddel ordineret til patienter, der lider af type II diabetes. Lægemidlet er effektivt og som hovedkomponent monoterapi og som del af kombinationsbehandling. Det anvendes i kombination med en speciel diæt og motion korrekt valgt.

Sådan bruge stoffet? Det bør administreres subkutant i maveregionen, underarm eller låret. Arbejde dosis af fem mikrogram. Det skal indtages to gange dagligt i mindst en time før måltiderne. Der anbefales en måned senere den dosis, der skal fordobles.

Det er vigtigt, at alle tilgængelige oplysninger om det stof "Byetta" er blevet undersøgt før behandlingen påbegyndes patienten: brugsanvisning, midler til pris, substitutionsprodukter og kontraindikationer. Dette vil bidrage til at undgå ubehagelige konsekvenser af terapi.

"Galvus"

Lægemiddelpartiklerne instrukser "Galvus" til anvendelse refererer til effektiv hypoglykæmisk middel. Aktivt bruges i diabetes mellitus af anden type.

anbefales lægemidlet til anvendelse i forbindelse med den tildelte kost og særlige motion eller i kombination med sådanne lægemidler som "Metformin", hvis første behandlingsmulighed er blevet tilstrækkeligt effektiv.

Der er nogle kontraindikationer for anvendelsen af midlerne. Blandt dem: børnenes alder (op til en alder af atten), galactoseintolerans (fx nedarvet intolerance), individuelle følsomhed over for en af komponenterne af medicinen, mangel på lactase og glucose-galactose malabsorption, forstyrrelse af den normale funktion af leveren.

Hvordan skal jeg tage medicinen? Medikamentet indtages oralt, uanset måltidet. Hvis patienten tager insulin og metformin er lægemidlet i en dosis på hundrede mikrogram per dag. Dog bør den nøjagtige dosering kun bestemmes af den behandlende læge, som har tilstrækkelig information om helbredstilstand af patienten og er i stand til i tilstrækkelig grad at vurdere alle tilgængelige data om medicin 'Galvus' (brugsanvisning, især brugen og så videre. N.).

"Siofor"

Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet er hydrochloridet metamorfina. Han betragtes en kraftfuld glyukozoponizhayuschim stoffer, der tilhører klassen af biguanid. "Siofor" eksperter kalder den sikreste medicin i denne gruppe af lægemidler, som er egnet til at blive brugt ikke kun til behandling, men også for forebyggelse. Lægemidlet kan være en vigtig komponent monoterapi og en del af komplekse terapi, som omfatter andre glyukozoponizhayuschie stoffer.

Hvor hurtigt "Siofor" sænker blodsukkeret? Det hele afhænger af, hvor godt patienten følger anbefalingerne fra den sagkyndige. Før behandling bør nøje undersøge, hvordan nyrerne og urinvejene som helhed. Sådanne undersøgelser bør foretages hvert halve år under behandlingen og i yderligere et år efter dens afslutning. Kan ikke tages samtidig med jod glyukozoponizhayuschim narkotika. Samt at drikke medicinen i to dage forud for røntgenundersøgelse, og i flere timer bagefter. I begyndelsen af behandlingen bør afholde sig fra aktiviteter, der kræver god reaktion og koncentration.

Det er strengt forbudt at indtage alkohol under behandlingen.

"Metformin"

Den vigtigste aktive stof er den betragtede medikament metforminhydrochlorid. Tildel "metformin" diabetes anden grad af de patienter, der ikke lider ketoacidose (navnlig denne ksaetsya mennesker, der er tilbøjelige til fedme), og hvis ingen effekt af kost. Undertiden anvendes sammen med insulin (effektiv, når en alvorlig grad af fedme).

Der er nogle kontraindikationer for brug af stoffet under overvejelse. Blandt dem er: forstyrrelser af nyrefunktionen, dehydrering, diabetisk ketoacidose, koma, feber, diabetisk precoma, alkoholisme, infektionssygdomme, hypoxi, kirurgi, alvorlig skade, akut alkoholforgiftning, nedsat leverfunktion, laktation, myokardieinfarkt, radiografiske undersøgelser, under fødedygtige, radioisotop undersøgelse, mælkesyreacidose, hypokalorisk diæt, overfølsomhed over for lægemiddelbestanddelene.

resultat

Glykæmisk kontrol bør kun udføres under konstant opsyn af den kompetente ekspert og med hjælp af produkter af høj kvalitet. Derfor er det vigtigt at tage behørigt hensyn til valget af et egnet lægemiddel. En omhyggelig undersøgelse af de ovennævnte oplysninger vil hjælpe dig i denne vanskelige sag. Granske alle funktionerne i de udvalgte lægemidler inden behandlingen påbegyndes.

Vælg kun produkter af høj kvalitet til dem selv og deres familier. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.