Nyheder og SamfundØkonomi

Holdings - det ... Betydningen og essens

Hvor virksomheder har taget aktiver? Hvorfor de kaldes undertiden aktiver? Det er en fejl, eller mellem disse vilkår der er nogen forskel? Hvad er betydningen af ordet "aktiver"?

essens

Alle, der kender en lille fransk vil sige, at avoir - et verbum "at eje, at besidde", der betyder Generelt er det helt indfanger essensen af aktiver i videste forstand - er penge i enhver form, samt ejendomme, hvorigennem kan indløses forpligtelse for ejeren. Oftere er det begreb, der anvendes til at henvise til bankfinansiering, som er lagret i udlandet i fremmed valuta, men det kunne også gælde for en person.

Hvor kom de fra? Som enhver aktiv, de har brug for at tjene eller investere. Hvis startkapital tillader (eller lovgivning kræver), bedrifterne skal skabes det samme. Men det er bedre at øge omsætningen ved midlertidigt at donere reserver.

arter

Aktiver - er ikke kun "live" penge, men også for eksempel remburser, veksler, checks, ædle metaller, etc. De er forskellige likviditet og, afhængigt af dette, virksomheden vælger, hvad der vil være den sammensætning og størrelse af sine aktiver .. vis periode.

I den forstand er de likvide beholdninger - ikke en tautologi, da dette er navnet mest lettilgængelige kilde til midler - kontanter eller ikke-kontante penge. De er kendetegnet ved den højeste likviditet, hvilket betyder, at den første vil blive brugt til at tilbagebetale gæld.

Alle andre aktiver - værdipapirer, egenveksler, remburser, checks, overførsler og enhver kortere eller længerevarende investeringer , og så videre, selv om, og kan tjene som en finansieringskilde, men gennemførelsen tager tid ... Så at de er mindre likviditet og derfor ikke værdsat.

Identificere forskellige typer af aktiver:

  • tilgængelighed;
  • blokeret;
  • særlig anvendelse tilstand;
  • drift (for løbende betalinger);
  • forsikring (reserve);
  • investeringer;
  • kompensation.

Selvfølgelig, de har forskellige formål, forskellige i deres form, men ved og store bedrifter - det er alle de ovennævnte.

anvendelse af

Som det fremgår af definitionen af dette begreb, aktiver - er de midler, som er beregnet til at opfylde forpligtelserne i ejeren. Hertil kommer, med hjælp af deres økonomiske aktiviteter gennemføres, fordi de i virkeligheden er aktiver, der gør det muligt for virksomheden at holde sig oven vande og endda overskud.

Hvis vi taler specifikt om bankens beholdning, bliver de brugt til internationale operationer og transaktioner. Desuden kan de tjene som en slags "pude" i det tilfælde, at en finansiel institution vil være nogen problemer, der er, groft sagt, er en slags sparegris. Det er derfor, det rationelle og korrekt placering af bankens aktiver - en af de vigtigste og mest alvorlige spørgsmål om styring af institutionerne.

Hvad er forskellen på udtrykket af aktiverne? Måske er det allerede falmet. Hvis tidligere det var muligt at påvise med rimelig sikkerhed at sige, at de bedrifter - et begreb, der udelukkende benyttes i bank miljø, men nu er det ikke. Dette ord kan betegnes ved hjælp af en fysisk eller juridisk person, såvel som hele landet. Så i virkeligheden, at forskellen i disse begreber længere.

Egenskaber

Beholdningerne er en potentielt kraftfuldt værktøj til at påvirke deres ejer. Faktum er, at når det kommer til udenlandsk ejendom, er det indlysende, at det er underlagt lovgivningen i den stat, hvor placeret. Og i nogle tilfælde kan være blokeret den konto, således at ejeren ikke kan disponere over midlerne til dem. Dette kan være tilfældet i tider med krig, økonomisk blokader og andre konflikter. Derudover kan en delvis blokering af aktiver hjælpe i kampen mod kapitalflugt fra landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.