Hjem og familieGraviditet

Borovaya livmoderen - urt for kvinder

På alle tidspunkter vidden livmoderen betragtes som en ukrudtsplante, en healing virker på den kvindelige krop. Alene i 2003 Sundhedsministeriet for Den Russiske Føderation officielt markeret sine fordele for kvinders sundhed. Borovaya livmoderen - græsset for gravide kvinder samt forbedre aktiviteten af livmoderen og vedhæng. Desuden har en udtalt vanddrivende, fremmer resorption af tumorer og analgesi. Som en sikkerhedsforanstaltning højlandet livmoder bliver brugt urt for anti-inflammatoriske behandlinger og stabilisere immunsystemet.

Læger normalt tyet til anvendelse af præparater, der indeholder bjergegne uterus, ved behandlingen af gynækologiske sygdomme sfære, fx menstruationsforstyrrelser, æggeledere, blødning, og endda en alvorlig patologi, som cervikal erosion.

Nogle kvinder i en vis alder kategori anbefalede højlandet livmoderen - græsset til at blødgøre den hårde strømmende overgangsalderen. Under graviditeten , når der er risiko for abort er tildelt denne urt for at forhindre faren, da den bidrager til konsolideringen af fosteret til livmodervæggen, oven i købet, hun klarer med alvorlig toksicitet.

Kvindelige krop er arrangeret på en særlig måde, så brystet og reproduktive system er sammenkoblet. I nærvær af tumorer i bryst, såsom mastitis upland uterus hjælper til at klare sygdommen. Selv kræftformer under hendes magt, men i dette tilfælde denne urt betragtes et supplement til den grundlæggende behandling.

Ud over gynækologiske indikationer, er det ordineret til en normalisering af mave-tarmkanalen, behandling af mavesår, højlandet livmoderen er med til at løse nogle problemer med leveren og galdeblæren.

Grass højlandet livmoder: kontraindikationer har også. På trods af, at den betydelige positive effekt af denne urt er blevet bevist mange læger kategorisk benægte muligheden for behandling af alvorlige sygdomme kun græs. Og alle de synlige forbedringer skeptikere skylden for strømmen af forslag, såkaldt i medicin, "placebo-effekt." De anerkender dens fordele som forebyggelse eller ekstra komponent til hovedprogrammet af behandling, men ikke mirakuløs magt. Det er grunden til beslutningen om anvendelse af vidden livmoderen kvinde skal tage på egen hånd, efter eget skøn. Men lægekonsultation bør være i hvert fald, fordi der ud over den enorme fordel højlandet livmoder - en urt, der har nogle kontraindikationer.

Hvis en kvinde lider af en nyresygdom eller leversygdom specialist, ikke kan forventes at ordinere denne urt. Dette skyldes det faktum, at vidden uterus indeholder en betydelig mængde giftige stoffer, som øger belastningen på disse organer. Det er ikke nødvendigt at søge bistand fra en mirakelkur i de tilfælde, hvor der er abnormiteter i størkning af blod eller anæmi. Stoffer i et præparat bidrage til øget blodgennemstrømning, som under de givne omstændigheder kan føre til blødning, som vil være vanskelig at standse.

De er ingen undtagelse, og kvinder er tilbøjelige til allergiske reaktioner, såvel som oplever urter individuel intolerance af komponenter. Unge op til 16 år, har lægerne ikke anbefale brugen af vidden livmoderen.

For at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt at vide, hvordan man drikker højlandet livmoderen. Oftest er det taget som et afkog eller infusion af urter indeni. Du må ikke tage mere end tre uger tinktur, fordi kroppen kræver hvile ved infusion af de komponenter, der bidrager til en stigning i belastningen på aktiviteten af nyrerne og leveren. Typisk infusion af urter anvendes i en halv time før måltider i en mængde, der ikke overstiger en spiseskefulde infusion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.