Intellektuelle udviklingKristendommen

Holy Trinity - mysteriet om kristendommen

Kristendommen - den mest almindelige og alligevel mest mystiske religion. I mange andre teologiske systemer alt er klar, alt er forklarlige, men i den centrale ortodokse kirke treenighedslæren er helt uforståeligt. Hvad er den hellige treenighed? Og hvordan kan du vide, at alle tre personer af Guddommen er én, men ikke fusionere til én person.

Hvis du spørger nogen ortodoks om det, vil han trække på skuldrene: Jeg ved det ikke. Og denne uvidenhed er ikke nogen skam. En person kan ikke vide og forstå mysteriet om Treenigheden, er det ikke tilgængeligt for det menneskelige sind. Holy Trinity Teologisk beskrevet i litteraturen et par ord med partiklen "nej" i begyndelsen. Således treenigheden "nesliyanna", men også "uadskillelig". Hun havde ikke en eneste skabning men ikke tre separate væsener, ikke tre guder. Logisk forklaring på en sådan kombination ikke kan derfor ved at tale om Treenigheden, bruges ofte analogi. For eksempel er Treenigheden ofte sammenlignet med solen. Solen - er lyset, varmen og solen selv. Disse begreber er forskellige stoffer, som hver kan føle varme, men ikke synligt lys, synligt lys, men ikke mærke varmen (om vinteren), men de er uadskillelige fra hinanden. Forstå hvad den Hellige Treenighed, i denne prøve, selvfølgelig, umulig, men det giver nogle vag idé om dette mysterium.

Mærkeligt, at millioner af troende verden over aktivt bruger fuldstændig utilgængeligt for sindet konceptet? Bøn Trinity kommer ind i daglige regel, templet of the Holy Trinity - den traditionelle udsmykning af landsbyer og byer på talerstolen er ikonet for den hellige Treenighed. Det ser ud til, at det ikke er nødvendigt at respektere sig selv, at tale om, hvad du ikke forstår. Faktisk troende ser det lidt anderledes. Mysteriet om treenighedslæren, og flere andre dogmatiske punkter kun siger, at den kristne tro ikke er opfundet af mennesker, er det ud over menneskelig fatteevne, og derfor guddommelig oprindelse. Invent og opfinde kan kun være noget klar og tilgængelig, og ikke omvendt. Derfor mysteriet af læren om Gud beviser oprindelsen af den kristne tro i løbet.

kan vises Alle helligdomme i kristendommen. Tja, hvis Kristus blev født og vandrede på jorden, så det kan trække. Engle var Jomfru Maria og Helligånden, og så de er tilgængelige billede. Alle helgener, engle, og selv Gud selv er afbildet på ikoner. Der er kun én undtagelse: Den mest hellige Treenighed. Faktisk blev Treenigheden aldrig set, så det er umuligt at skildre. Desuden, hvis tredje person af treenigheden - Helligånden - stadig kan være repræsenteret i form af en due, at Gud Faderen er ikke blevet set nogensinde. Hans dog stadig malet som en gammel mand ved siden af en lille søn, men dette billede er helt uncanonical, der ikke er anerkendt for retten.

Der er dog én canonicity billede af Treenigheden. Det er den hellige treenighed - ikonet for Andrei Rublev. Andrew Monk portrætteret de tre engle, der kom til Moses. Det menes, at Gud kom i form af engle. Men hvad er så strålende i dens ikon?

Drawn, selvfølgelig, smukke, men der er mere imponerende ikoner, så kendt er det. Pointen her er ikke i kunsten at olie breve. Ikonet "Trinity" er berømt for dens indhold. Før bede den guddommelige råd i dybet af treenigheden før inkarnationen af Kristus. Gud Fader ser på Sønnen, og Sønnen er på udkig efter en lille skål på bordet. Denne snak om menneskets forløsning, fremtidig lidelse, altergang. Præcis denne semantiske indhold og den berømte ikon af Treenigheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.