FormationUngdomsuddannelse og skoler

Historien om koloniseringen af Amerika

Historien om New America har ikke så mange århundreder. Og det begyndte i det 16. århundrede. Det var dengang, at Columbus opdagede kontinent nye mennesker begyndte at ankomme. Gør indvandrere fra mange lande i verden havde forskellige grunde til at komme til den nye verden. Nogle af dem ville bare starte et nyt liv. Den anden drøm at blive rig. Atter andre søgte tilflugt fra religiøs forfølgelse eller chikane af myndighederne. Selvfølgelig, alle disse mennesker tilhørte forskellige nationaliteter og kulturer. De adskiller sig fra hinanden ved farve. Men de deler alle ét ønske - at ændre deres liv og skabe fra bunden en ny verden. Således begyndte historien om koloniseringen af Amerika.

præcolumbiansk periode,

Folk beboede Nordamerika for mere end én årtusinde. Men oplysninger om de indfødte på dette kontinent til den periode, hvor udseendet her for folk fra mange andre dele af verden er meget sparsomme.

Som et resultat af forskning blev det konstateret, at de første amerikanere var en lille gruppe mennesker, der udvandrede til kontinentet i det nordøstlige Asien. Mest sandsynligt, de har styr på disse lander omkring 10-15 tusinde år siden, der passerer igennem fra Alaska beneaped eller frosset Beringstrædet. Gradvist, folk begyndte at bevæge sig inde i landet, at den sydlige del af det amerikanske kontinent. Så de nåede Ildlandet og Magellanstrædet.

Forskerne mener også, at sideløbende med denne proces på kontinentet fik over små grupper af polynesiere. De bosatte sig på den lander i syd.

De, og andre fordrevne, der er kendt for os som eskimoerne og indianerne, anses for at være de første indbyggere i Amerika. Og i forbindelse med varigheden af opholdet på kontinentet - den oprindelige befolkning.

Opdagelsen af et nyt kontinent Columbus

De første europæere besøgte den nye verden spansk. Rejser ind i det ukendte verden for dem, de er identificeret på kortet over Indien, Kap det Gode Håb og vestlige kystområder i Afrika. Men på denne forskerne ikke stoppe der. De begyndte at kigge efter den korteste vej, der ville føre en person fra Europa til Indien, som lovede større økonomiske fordele monarker i Spanien og Portugal. Resultatet af en af disse ture, og det var opdagelsen af Amerika.

Det skete i oktober 1492 blev det så en spansk ekspedition under ledelse af admiral Christopher Columbus fortøjet til en lille ø, som ligger i den vestlige halvkugle. Så den første side i historien om koloniseringen af Amerika blev åbnet. I denne vidunderlige land flokkedes spansktalende. Efter dem på den vestlige halvkugle blev beboerne i Frankrig og England. Perioden med koloniseringen af Amerika.

spanske erobrere

Koloniseringen af Amerika af europæere i første omgang ikke medføre nogen modstand fra den lokale befolkning. Og dette har bidraget til, at bosættere begyndte at opføre sig meget aggressivt, trælbinde og dræbte indianere. Særlige grusomhed udstillet af de spanske erobrere. De brændte og plyndrede de lokale landsbyer og dræbte deres indbyggere.

Allerede i starten af koloniseringen af Amerika, europæerne bragte til kontinentet af mange sygdomme. Lokale folk begyndte at dø af epidemier af kopper og mæslinger.

I midten af det 16. århundrede var domineret af spanske kolonister i Amerika. Deres ejendele udvidet fra New Mexico til Cape Gori og bragte det kongelige skatkammer af fantastiske overskud. I denne periode med koloniseringen af Amerika, Spanien slog off alle forsøg fra andre europæiske lande at få fodfæste i denne ressource-rige område.

Men samtidig ændre magtbalancen er begyndt i den gamle verden. Spanien, hvor kongerne af ukloge bruge enorme strømme, der kommer fra kolonierne af guld og sølv, begyndte gradvist at opgive deres positioner, hvilket giver dem Storbritannien, hvor økonomien har udviklet sig hurtigt. Hertil kommer, før solnedgangen magtfulde nation, elskerinde af havene og den europæiske stormagt, accelereret langsigtet krig mod Holland, konflikten med England og Reformationen i Europa, til at kæmpe, der bruger en masse penge. Men det sidste afsæt i Spanien var dødens skygge i 1588 Armada. Efter dette, lederne i processen med koloniseringen af Amerika begyndte at England, Frankrig og Holland. Indvandrere fra disse lande har skabt en ny bølge af indvandring.

franske kolonier

Indvandrere fra dette europæiske land var interesseret, over alle, værdifulde pelse. I denne sag har den franske ikke søge at gribe den jord, som derhjemme bønder, på trods af byrden af feudale forpligtelser, stadig ejere af deres marker.

Begyndelsen af franske kolonisering af Amerika blev lagt ved indgangen til det 17. århundrede. Det var i denne periode af Samyuel Shamplen grundlagde en lille bygd på Acadian halvø, og senere (i 1608) - Quebec City. I 1615, den franske kongerige udvidet til Ontario og Lake Huron. I disse områder var vært vi handelsselskaber, hvoraf det største var Hudson Bay Company. I 1670 sine ejere har fået et charter og monopoliseret køb af fisk og pelse med indianerne. Lokale beboere blev "bifloder" virksomheder kom ind i netværket af forpligtelser og gæld. Desuden indianerne simpelthen flået, konstant udveksling er opnået deres værdifulde pelse til nipsgenstande ikke noget værd.

besiddelse Storbritannien

Begyndelsen af den britiske kolonisering af Nordamerika blev startet i det 17. århundrede., Selvom det første forsøg blev de lavet et århundrede tidligere. Afviklingen af New World emner af den britiske krone har fremskyndet udviklingen af kapitalismen i deres hjemland. Kilden til velstanden i de britiske monopoler har været oprettelsen af de koloniale handelsselskaber, der har arbejdet i det udenlandske marked. De medbragte også fantastiske overskud.

Funktioner af koloniseringen af Nordamerika Storbritannien lå i det faktum, at i dette område har regeringen dannet to handelsselskaber, der har flere ressourcer. Det var i London og Plymouth firma. Disse virksomheder har haft et kongeligt charter, hvorunder de ejet jord ligger mellem 34 og 41 grader nordlig bredde, og uden nogen begrænsning udvider inde i landet. England tilranet Således territorium, der oprindeligt tilhørte indianerne.

I begyndelsen af det 17. århundrede. Kolonien Virginia blev etableret. Fra denne virksomhed kommercielle Virginia Selskabet forventer flere indtægter. På hans egen regning selskab leveret til koloni af indvandrere, der praktiserede deres gæld inden for 4-5 år.

I 1607 er det dannede en ny løsning. Det var en koloni af Jamestown. Det var beliggende i et sumpet sted, hvor boede mange myg. Desuden har bosættere sat sig imod den indfødte befolkning. Konstante træfninger med indianerne og sygdommen hævdede snart livet for to tredjedele af Preselentsi.

En anden britisk koloni - Maryland - blev grundlagt i 1634, i hendes britiske bosættere modtaget jordlodder og blev plantageejere og store virksomheder. Arbejdere ved disse steder er den engelske fattige, der arbejdede ud omkostningerne ved at flytte til Amerika.

Over tid, men i stedet for indentured ansatte i kolonierne begyndte at bruge slavearbejde Negro. De begyndte at bringe det meste i de sydlige kolonier.

Over 75 år efter dannelsen af den koloni af Virginia britisk oprettet 12 flere sådanne bosættelser. Dette Massachusetts og New Hampshire, New York og Connecticut, Rhode Island og New Jersey, Delaware og Pennsylvania, North og South Carolina, Georgia og Maryland.

Udviklingen af de engelske kolonier

Fattige mennesker i mange lande i den gamle verden har forsøgt at komme til Amerika, fordi efter deres mening var det det forjættede land, som giver frelse fra gæld og religiøs forfølgelse. Det er grunden til den europæiske kolonisering af Amerika var udbredt. Mange iværksættere er ikke længere begrænset til rekruttering af indvandrere. De begyndte at organisere angreb på folks reelle, lodning og sende dem til skibet, indtil de blev ædru. Det er derfor, der var en usædvanlig hurtig vækst i de britiske kolonier. Det blev forfremmet og den agrare revolution i England, som et resultat af, hvor der var en masse udtagning af jord fra landmænd.

Røvet hans stakkels regering begyndte at lede efter en mulighed for at købe jord i kolonierne. Så hvis i 1625 i Nordamerika levede 1980 personer, i 1641 alene, indvandrere fra England, der var omkring 50 tusind. Selv efter halvtreds år er antallet af indbyggere i disse bosættelser var omkring to hundrede tusinde mennesker.

Opførslen af indvandrere

Historien om kolonisering af Amerika ødelagt af udryddelseskrig mod de oprindelige indbyggere i landet. Nybyggerne tog jord fra indianerne, helt ødelægge stammerne.

Amerikas nord, som blev kaldt New England, har folk fra den gamle verden gået en noget anderledes måde. Her landet fra indianerne erhvervet ved hjælp af "handelstransaktioner". Efterfølgende var dette grunden til godkendelse opfattelse, at forfædrene til de anglo-amerikanere ikke har tilsidesat om fri den indfødte befolkning. Men indvandrere fra den gamle verden erhvervede store landområder for en flok perler eller en håndfuld af krudt. I dette tilfælde har de indianere, som ikke var bekendt med den private ejendomsret, som regel, ikke engang gætte om at være indgået med dem.

Hans bidrag til historien om kolonisering har gjort og en kirke. Hun løftede til rang af velgørende anliggender slå indianere.

En af de skammelige sider i historien om koloniseringen af Amerika er en pris for hårbund. Før ankomsten af bosættere eksisterede denne blodige skik kun i nogle stammer lever de østlige områder. Med ankomsten af kolonisatorer sådan barbari blev spredt. Grunden til dette blev sluppet løs internecine krige, hvor begyndelsen af brug af skydevåben. Derudover scalping proces i høj grad bidraget til udbredelsen af de jern- knive. Efter alt, træ- eller knogle redskaber, der var med indianerne før kolonisering, i høj grad komplicere en sådan operation.

Men forholdet mellem indvandrere med de oprindelige indbyggere var ikke altid så fjendtlig. Almindelige mennesker har forsøgt at opretholde et godt naboskab. Fattige bønder lære af indiske landbrugs erfaring og lære af dem, tilpasning til lokale forhold.

Indvandrere fra andre lande

Men vær alting er, de første kolonister, der bosatte sig i Nordamerika, ikke har en fælles religiøs tro og tilhører forskellige sociale lag. Dette skyldtes, at de indfødte i den gamle verden tilhører forskellige nationaliteter, og derfor har forskellige overbevisninger. For eksempel de engelske katolikker bosatte sig i Maryland. Huguenotter fra Frankrig bosatte sig i South Carolina. Svenskerne slog sig ned i Delaware og Virginia var fuld af italienske, tyske og polske håndværkere. På øen Manhattan den første hollandske bosættelse dukkede op i 1613. Dens grundlægger var Genri Gudzon. Hollandsk koloni, der blev centrum for byen Amsterdam, blev kendt som Den nye Holland. Senere disse bosættelser blev beslaglagt af briterne.

Kolonisatorer etableret sig på kontinentet, som han stadig er hver fjerde torsdag i november, de gudskelov. Amerika fejrer Thanksgiving. Denne ferie mindes til ære for den første leveår af indvandrere i det nye sted.

Fremkomsten af slaveri

De første sorte afrikanere ankom i Virginia i august 1619 på en hollandsk skib. De fleste af dem blev straks købt af kolonisterne som en tjener. I Amerika negros blive livslang slaver.

Og denne status blev endda være nedarvet. slavehandlen blev lanceret konstant mellem de amerikanske kolonier og østlige afrikanske lande. Lokale ledere er villige til at ændre deres unge til våben, krudt, tekstiler og mange andre produkter, der indføres fra den nye verden.

Udviklingen af de sydlige områder

Som regel bosættere valgte de nordlige områder i den nye verden på grund af deres religiøse overvejelser. I modsætning hertil koloniseringen af Sydamerika forfulgte økonomiske mål. Europæerne, en lille ceremoni med den indfødte befolkning, genbosat dem på land, dårligt egnet til eksistens. Ressource-rige kontinent lovede bosættere modtage flere indtægter. Det er derfor, i de sydlige dele af landet begyndte at dyrke tobak og bomuld plantager, ved hjælp af arbejdskraft af slaver bragt fra Afrika. De fleste af varerne blev eksporteret til England var fra disse territorier.

Indvandrere i Latinamerika

Territory placeret til den sydlige del af USA, europæerne begyndte også at udvikle sig efter Columbus opdagede den nye verden. I dag er kolonisering af europæere i Latinamerika betragtes som ulige og dramatiske sammenstød mellem to forskellige verdener, som endte med slaveri indianere. Denne periode varede den 16.-19 i begyndelsen.

Kolonisering af Latinamerika førte til døden af gamle indiske civilisationer. Efter alt, var det meste af den indfødte befolkning udslettet af bosættere fra Spanien og Portugal. Overlevende beboere kom også under kolonial undertvingelse. Men på samme tid i Latinamerika den blev indført ved de kulturelle resultater af den gamle verden, som blev ejet af folkene i dette kontinent.

Europæiske kolonister begyndte efterhånden at blive til den vigtigste og voksende del af befolkningen i denne region. En stor slaver fra Afrika begyndte kompliceret proces at danne særlige etniske og kulturelle symbiose. Og i dag kan vi sige, at udviklingen af moderne latinamerikanske samfund har indført et uudsletteligt mærke var kolonitiden 16-19 århundreder. Hertil kommer, at med ankomsten af europæerne, regionen begyndte at være involveret i de processer af den kapitalistiske verden. Dette var en vigtig forudsætning for den økonomiske udvikling i Latinamerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.