FormationUngdomsuddannelse og skoler

Et essay om "The Nature of fædreland": hvordan man skriver en patriotisk essay?

Hvad skal være et essay om "The Nature of fædreland"? Unikt inspirerende, inspirerende og patriotisk. Der er en udtalelse om det faktum, at alle - en patriot på det sted, hvor han blev født og voksede op. I de fleste tilfælde er det. Selvom børn ofte har et ønske om at forlade deres by, og derefter, som voksne, de indser, at deres egen havn er smuk. Nå, et essay om "The Nature of fædreland" ikke kun tjener som en træningsøvelse på russisk sprog. Det er også en måde at føle deres kærlighed til deres fødeby, og for at vise deres patriotisme.

adgang

Et essay om "The Nature of fædreland" skal begynde smuk. Det er bedst brugt som en optakt til nogle refleksion, meditation. Generelt, startende med de skriftlige spørgsmål er meget bekvemt. Fordi der i så fald kan du slags dvuhhodovki. Stille et spørgsmål i begyndelsen af det arbejde, den studerende har til opgave - at give et svar på det i hoveddelen. Således er de forudbestemte indhold og tekst. Nå, kan du starte den følgende essay om "art fædreland": "Rusland - et fantastisk land ... behøver du nogensinde spekulerer på, hvordan det er mangesidet og forskelligartet? I dette vidunderlige land har det hele. Snedækkede Sibirien, Altai smuk, mystisk taiga, solrige, venlige Krasnodar Krai, moderne Moskva ... hvor mange fantastiske og forskelligartede i vores Rusland! Næppe noget andet land kan prale sådan rigdom ... "Indledningsvis sådanne ord vil blive meget godt set. Og fra da af, kan du gå videre til den vigtigste del.

indhold

Et essay om "The Nature of fædreland" bør være lyse og informativ. Den væsentligste del af den studerende skal både detaljer og farverigt beskrive deres by, og forklare, hvorfor han elsker det. Men du skal sørge for, at den vigtigste del var en fortsættelse af posten. Hvis vi fortsætter med eksemplet i overskud, du får noget som dette: "Mit vidunderlige by - er også en del af vores store land. Selvfølgelig er det ikke så stor som Moskva, og ikke fuld af attraktioner, som er i St. Petersborg. Måske er der ingen havet i det solrige Sochi, eller bjergene, og palmer, men ... Jeg elsker min by. Alle dens gader er velkendte for mig, jeg ved, hvor godt tilpas i vores lille park, og hvordan rolige og fredelige natten. " Det er temmelig godt en efterfølger. Den vigtigste ting, at beskrivelsen var et portræt. Læseren bør trække i hans underbevidsthed billede af byen, som er beskrevet i teksten. Og forstå, at føle, at forfatteren fungerer virkelig elsker sit hjemland.

konklusion

Og endelig det sidste ord. Bring en ende på alt det, der er sagt ovenfor. Det betyder ikke noget - uanset om det er et essay om "The Nature of fædreland" for grad 3 til 9 eller 11. - at afslutte essay skal være smuk. Den mest "praktisk" mulighed - det er en lys citat, der ville have set harmonisk i teksten. I dette tilfælde kan arbejdet afsluttes på følgende måde: "Jeg er vildt forelsket i deres by, dens landskaber, natur, endeløse solopgange og spektakulære solnedgange. Og jeg tror, at alle skal sætte pris på det sted, hvor han blev født. Der er intet bedre hjemby. Kun den er knyttet til de bedste og klogeste minder. Barndom, forældre, vokser op, de første følelser ... det er virkelig værdifuldt. Efter alt, med ordene fra en berømt digter Vladimir Borisov, og for mig er himlen blå og den indfødte plads, bedre end nogen af surf og de høje bjerge ... "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.