FormationUngdomsuddannelse og skoler

Slavere - hvem er sådan? Life, liv, kultur af gamle slaviske

Fra lærebøger historie, ved vi, at slaverne - er et af de største etniske samfund i den gamle verden. Det er dog ikke klart, indtil udgangen, eller hvem de var, eller hvor de kom fra. Lad os prøve at undersøge disse magre krummer af information, samt fokus på mere pålidelige fakta om livet, kultur og overbevisninger af disse stammer.

Hvem er de?

Lad os prøve at finde ud af slaverne - hvem er denne, hvor kom de til Europa, og hvorfor forlod deres hjemland. Der er flere versioner på sagen. Nogle historikere mener, at de slaviske stammer fra ingenting kom og boede her siden oprettelsen af verden. Andre forskere mener efterkommere af skyterne og sarmater, og andre - tilhører andre nationaliteter, der kom fra dybet af Asien, herunder til arierne. Men bare umuligt at drage konklusioner, hver hypotese har sine fejl og blinde pletter.

Det er almindeligt accepteret slaviske indoeuropæiske folk, der viste sig i den gamle verden i løbet af Great Migration. Han har mistet kontakten med de relaterede germanske stammer fra den store afstand, og gik sin egen vej i udviklingen. Men mange tilhængere af teorien er, at denne etniske samfund kom fra Asien efter syndfloden, stien til at assimilere med den lokale befolkning og etablere centre for civilisation - etruskerne, grækerne og romerne, og derefter slog sig ned i Balkan, Vistula, Dnjestr og Dnjepr. Nestor krønikeskriveren siger, at slaverne ankom i Rusland efter Babelstårnet.

Ikke mindre kontroversiel er navnet på den etniske gruppe. Nogle forskere mener, at slaverne - det betyder "kultiveret mennesker, der ejer ordet 'anden betegnelse er oversat som" nice "eller leder efter sin oprindelse i navnet på Dnjepr - Slavutych.

De vigtigste erhverv vore forfædres

Så fandt vi, at slaverne - er de nomadestammer, der havde slået sig ned. De er forenet af et fælles sprog, tro, traditioner. Og hvad var erfaringerne fra slaverne? Der er ingen muligheder, selvfølgelig, er landbrug. I skovområder var det nødvendigt først at forberede jorden, fælde træer og udrydde træstubbe. I skov-steppe områder, først til at brænde ud i græsset, og derefter den jord gødet med aske, Hoed og plantede frø. Af de kanoner, der bruges af ploven, plov, harve. Af afgrøder de voksede hirse, rug, hvede, byg, ærter, hamp og hør.

Resten af de slaviske studier blev fokuseret på produktion af redskaber til landbruget (smed), samt til husholdningsbrug (keramik). Det blev højt udviklet dyrehold: vores forfædre opdrættet får, heste, geder, grise. Desuden brugte de gaver naturen: indsamle svampe, bær, honningbier skov, jaget vilde dyr og fugle. Dette og handles med deres naboer, og den første penge anses for at være skind af mår.

kultur

Den stille liv i de slaver befordrende for udviklingen af kulturen. Landbrug var den vigtigste besættelse af samfundet, men har udviklet sig og dekorative håndværk (vævning, smykker, træ udskæringer, knogler og metal bondarstvo, garvning). De var de ansatser til at skrive.

Vore forfædre levede samfund, de vigtige beslutninger, der træffes på generalforsamlingen. I besiddelse af samfundet var enge, agerjord og græsgange. Men alle kan have deres egen ejendom og husdyr. I spidsen for den tribal forening var prins, der har påberåbt sig den boyars-formueforhold. De var respektable mennesker, der har valgt under den nationale forsamling, og derefter vendte de sig til den lokale adel.

I dagligdagen, slaverne var uhøjtidelige, let overføres til luner vejr, sult. Men forblev stolt, frihed-kærlig, modig og trofast mod sit samfund, til sin familie. Gæster er altid velkomne med brød og salt, der tilbyder det bedste, der var i huset.

urolige naboer

Slaverne afgøres mellem Europa og Asien, i de lander med en unik reserve af ressourcer og frugtbar jord. De besatte et stort område er næsten smertefri, fordi stedet mangler alt. Men den rigdom af jorden tiltrak røvere. Urolige naboer slaverne - nomadiske avarerne, khazarer, Pechenegerne og Polovtsy - konstant ransagede landsbyen. Vores forfædre var nødt til at stå sammen mod dem, og arbejde sammen om at slå ubudne gæster. Det lærte dem militær træning, konstant beredskab til fare hyppigt skiftende levesteder udholdenhed. Men ved selv slaver var nevoinstvennymi, venlig, de respekterer andres rettigheder, aldrig haft slaver.

i stedet for en konklusion

Før Prins Vladimir døbt Rus, slaverne var hedninge. De tilbad naturens kræfter, bygget templer og skabte idoler, ofret til dem (ikke menneskelig). Det blev især udviklet dyrkelsen af forfædrene, herunder den afdøde. Kristendommen har tilladt den gamle russiske stat for at komme tættere på Europa, men samtidig stjal en masse. objekter af materielle, åndelige og kulturelle værdier blev ødelagt, tabet af hvad skiller sig ud blandt andre slaviske folkeslag. Der var en slags symbiose, som, selv om elementerne havde samme kultur, blev dannet under indflydelse af Byzans. Men det er, som de siger, er en anden historie ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.