SundhedAlternativ medicin

Perikum græs: brugen og gavn for

Perikon græs, brug af , som er både traditionelle og i folkemedicinen har længe været meget populære og bruges meget bredt. Måske kan du finde det næsten overalt, undtagen måske, at den nordlige region er den sydlige del, samt ørken. Det er en dejlig plante vokser godt på veloplyste, åbne områder, på lysninger og marker. Men skoven underskov og jorden er for våd, betyder det ikke kan lide. Det er denne plante fra slutningen af foråret (maj) og i slutningen af sommeren. Det var på denne periode er tidspunktet for blomstring. Perikon at indsamle, er du nødt til at skære den øverste del, der blomstrer, sammen med alle de blomster, kviste, knopper og blade. Desuden er det nødvendigt at indsamle friske plante, ungt og ikke falmet, ikke længere visne grene med frugter.

Medicinsk urt Perikum er så velkendt og udbredt anvendelighed, er det svært at finde et apotek, hvor det ikke ville have solgt. Det kan findes i form af græs, og i form af tinkturer, og endda tabletter.

Det behandler urt Perikum? Dette magiske plante er bevist af forskere, det påvirker kroppen fra forskellige sider, og er nyttigt for en lang række sygdomme. Først og fremmest, perikon - er en anti-inflammatorisk, og meget effektiv. Desuden har antimikrobiel og blødgørende effekt. Det har dog en lille bivirkning - fungerer som en mild afførende. I den farmaceutiske industri er det ikke blot anvendes i sig selv, men også som et additiv til forskellige lægemidler. Især et af de stoffer, der er indeholdt i perikum (hypericin har beroligende egenskaber) anvendes i medierne mod depression og en række psykiske sygdomme.

Perikon græs, hvis anvendelse der er i hvert hjem er godt for sygdomme i mave-tarmkanalen, såsom gastritis, mavesår og sygdomme i tolvfingertarmen 12. Jeg må sige, at maven generelt meget glad for græs og meget positivt til det reagerer. Reduceret smerte, heler sår og sår. Hertil kommer, at infusion af perikum lindre halsbrand, kvalme, kramper, oppustethed, afføring lidelser. Desuden er denne urt bruges til lindring af hjertet, hvor der er nogle problemer med det. Især forbedrer den samlede tone er nyttig ved højt tryk. Og, selvfølgelig, mest af alt, perikum er drukket for forkølelse (influenza, ondt i halsen, feber, en kold). det er godt og heling af sår, behandling af skader og forskellige skader: en kraftfuld antimikrobiel og regenererende virkning tillader meget hurtigere at hele sårene. I øvrigt, perikum er god og lige med regelmæssig brug af en relativt sund person. Det faktum, at han var ganske markant forbedrer den generelle tone i kroppen, humør og tilstand, fjerner forstyrrende fornemmelser, hjælper til at klare den belastning, en aktiv livsstil og overanstrengelse.

Perikon græs, hvis anvendelse er så udbredt, er det meget let at tilberede derhjemme. Først og fremmest kan det drikkes som en simpel te. For at gøre dette, bør en teskefuld urt skal brygges med 300 g kogende vand, en halv time at presse, stamme og drikke. Hold infusionen bør ikke være, at bruge det kun én gang efter brygning, frisk. Tja, hvis du ønsker det skal være en nyttig plante blev holdt i lang tid, ikke kun i tørret form? Så er der en anden måde at lave mad. Hypericum urt fremstilling og anvendelse af dem er enkle som kan være til stede i olien. For at gøre dette, er en lille bank fyldt til randen med den tørrede og hakkede græs, og derefter hældt den varme olie (vegetabilsk). Så krukken låget tæt lukket og efterladt i et par uger. Når infusionen bliver rødt, kan du åbne containeren, indholdet af filteret og bruge til behandling af blå mærker, sår og skrammer. Hold bør være lukket på et mørkt sted infusionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.