SundhedAlternativ medicin

Multiple sclerose Behandling folkemusik metoder. Dissemineret sklerose: symptomer og behandling

Multipel sklerose - en sygdom, der påvirker både de ældre og unge. kan forekomme de første tegn på sygdommen hos mennesker så tidligt som 20 år, og kan ikke mærkes, før de 40 år. Naturligvis opstår spørgsmålet, hvordan man behandler multipel sklerose. Patienter i håb om at slippe af med sin sygdom enhver lejlighed. Så dem, der er desillusioneret med konventionel medicin, er begyndt at være interesseret i, hvilket tyder på behandlingen af multipel sklerose traditionelle metoder.

Hvad er multipel sklerose?

Multipel sklerose - en kronisk sygdom i nervesystemet, der ødelægger visse dele af den hvide substans i hjernen eller rygsøjlen. Sygdommen opstår og udvikler sig som følge af nederlag i såkaldte myelin, som er fedtvævet, der omgiver og samtidig beskytter mod beskadigelse af nervefibre i hjernen og rygmarven. Som et resultat, ødelæggelse af myelin væv forstyrret nerveimpulsstrøm og overføre reaktioner fra hjernen til andre dele af det menneskelige legeme. Gradvist inflammation og ardannelse læsioner sprede sig og påvirke hele nervesystemet.

Årsagerne til fremkomsten og udviklingen af sygdom

I dag flere og flere mennesker er diagnosticeret med "multipel sklerose". Symptomer og behandling af sygdommen varierer fra sag til sag, da sygdommen kan blive påvirket af helt forskellige områder af rygsøjlen eller hjernen. Men før man går videre til en diskussion af de store symptomer, der peger på udviklingen af multipel sklerose, er det nødvendigt at præcisere årsagerne til dens forekomst.

Multipel sklerose - dette er ikke en genetisk sygdom, der er ikke arvelig. Imidlertid har forskere vist, at mennesker, der er nære slægtninge, der lider af denne sygdom, mere end nogen anden risiko for at gentage den skæbne deres forfædre.

Nogle eksperter fremsat den teori, at den vigtigste årsag til sygdommen er ikke blot den indtagne virusinfektion. Men på trods af dette, den virus, der forårsager sygdommen, var det ikke muligt at identificere.

En række eksperter er af den opfattelse, at MS udvikler på grund af mangel på vitamin D, hvis udvikling afhænger af UV-stråler.

Symptomer på multipel sklerose

Patienter med sygdommen multipel sklerose manifesterer sig på meget forskellige måder. Det hele afhænger af, hvor inflammationssteder er placeret. Blandt de mest almindelige symptomer og tegn på sygdom bør være følgende:

 1. Svaghed - symptomer, som forekommer hos ca. 80% af det samlede antal patienter.
 2. Synsproblemer - manifesteret i form af reduceret synsstyrke, forekomsten af uventede lyse lysglimt foran øjnene og / eller smerte under bevægelse af øjet.
 3. Taleforstyrrelser.
 4. følelsesløshed i ekstremiteterne, ansigt eller krop, som opstår pludseligt og vedvarer i lang tid.
 5. Forstyrret koordination af bevægelser. De bliver klodset, rystende hænder (tremor), gangart af de engang yndefulde sving i en skrøbelig og akavet.
 6. Der er fejl i tarmen og blæren. Patienter klager ofte af inkontinens eller tværtimod, urinretention eller afføring.
 7. Skarpt forværrede hukommelse.
 8. Nogle mennesker falder i en dyb depression. De vises apati til alt omkring ham, og de siger, fra det faktum, at de helt har mistet interessen for livet.
 9. Meget ofte patienter har problemer med at synke. På grund af dette, har de taget maden ofte kommer i luftvejene.
 10. Mindre almindelige symptomer omfatter dyspnø, høretab, hovedpine, kramper og andre.

Hvad kan man sige om kurset og former for multipel sclerose?

Indledningsvis skal det bemærkes, at for dissemineret sklerose er kendetegnet af en periode med remission eksacerbationer. Således sygdommen bliver kronisk og kræver løbende lægeligt tilsyn. Afhængigt af placeringen af de berørte dele af hjernen eller rygsøjlen moderne medicin adskiller de følgende former for multipel sklerose:

 1. Remitterende-recidiverende - den mest almindelige form af sygdommen. Efter en periode med forværring forekommer delvis forbedring eller fuldstændig helbredelse. Symptomer vokser ikke mellem eksacerbationer, der ikke fremskridt.
 2. Sekundær progressiv, hvilket ofte erstatter remitterende-recidiverende og forekommer hos ca. 45% af patienterne.
 3. Primær-progressiv, som skrider hurtigt med sygdommens opståen. Forbedringer eller ikke-eksisterende, eller er ubetydelige.
 4. Progressiv, efterfulgt af tilbagefald.

diagnosticering af sygdommen

Nøjagtig og rettidig diagnose af dissemineret sklerose er meget vigtigt for effektiv behandling. Vær dog opmærksom på, at sygdommen er ikke specifik, er det kun én karakteristiske symptomer. Det er derfor, hans symptomer er ofte forveksles med tegn på anden sygdom. Selvstændigt sætte en diagnose, mange mennesker, uden at rådføre sig med en specialist, er begyndt at tage en række medikamenter, hvilket førte til uoprettelig skade på deres helbred. Husk, at bestemme, hvordan sygdom påvirker en person, det er forbeholdt lægen.

Til diagnose af sygdommen anvendes:

 1. Generelle kliniske undersøgelser, der tyder ændringen af biokemiske analyser af blod, samt en generel analyse af blod og urin.
 2. Magnetisk resonans, hvorved læger identificere de berørte områder i rygmarven eller hjernen.
 3. Immunoflyuoristsentny analyse anvendes til påvisning af tilstedeværelsen i blodet af herpes virus.
 4. Undersøgelsen, kaldet lumbal (spinal, lumbal) punktur. Denne metode anvendes til at bestemme ændringer i cerebrospinalvæsken.
 5. Fremgangsmåde fremkaldte potentialer, som er udført for at bestemme tilstanden af luftvejene.
 6. Immunologisk analyse af blod.

Behandling af multipel sklerose

Læger siger, at for hver dag et stigende antal af dem, der er diagnosticeret med "multipel sklerose". Symptomer og behandling afhænger af form af sygdommen. Ved behandling af dissemineret sklerose bør gribes an med vilje og ikke påberåbe sig, at problemet eller anden måde løse sig selv. Hvordan til behandling af multipel sklerose, uden at skade deres helbred på samme tid, fortæller lægen. Du skal vide, at sygdommen terapi indebærer patogenetiske eller symptomatisk behandling, efterfulgt af en kompliceret og meget lang periode med genoptræning.

Hele sættet af medicin anvendes til behandling af en sygdom kan opdeles i to store grupper:

 • lægemidler anvendt i akutte perioder (hormonbehandling terapi);
 • lægemidler, som er i varierende grad, påvirker forløbet af sygdommen.

I dag ingen klinik for multipel sklerose er klar til at åbne dørene for de trængende og hjælpe dem med at overvinde denne frygtelige lidelse. Til behandling af sygdom, moderne klinik udstyret med avanceret udstyr, endda bruges stamcellerne. Resultaterne er slående. Meget populær blandt patienter med multipel sklerose nyder Center i Moskva. Det blev oprettet i 1998 på grundlag af GKB nummer 11. Multipel Sclerose Center i Moskva er en læge og organisatorisk-metodisk behandling enhed, der beskæftiger neurologer højere kategori.

Multiple sclerose Behandling folkemusik metoder

Virkeligheden er, at ikke alle mennesker har tillid til traditionel medicin. Mennesker med MS er ingen undtagelse. Det er derfor, mange har et spørgsmål, som involverer behandling af multipel sklerose traditionelle metoder. Det første skridt er at advare alle patienter og deres familier, at multipel sklerose er en uhelbredelig sygdom, og forventer en fuld helbredelse er ikke nødvendig. Multiple sclerose Behandling folkemusik, der tager sigte på at lette patientens tilstand, men ikke mere. Hertil kommer, samtidig bør tage medicin ordineret af lægen. Kun i dette tilfælde, vil patienten være i stand til at opretholde gode ånder og lever for at en moden alder.

Hvad er behandling af multipel sklerose traditionelle metoder? Først et sæt af øvelser designet til at træne din hukommelse, samt åndedrætsøvelser og tale terapi klasser. For det andet er det en bred vifte af massage, bade baseret på bouillon af hvide gran, gran eller fyr skud. forskellige æteriske olier anvendes ofte. I tilfælde af problemer med bevægeapparatet har tyet til indpakning, hvorved anvendelsen af birkeblade.

afspændingsteknikker

Behandling af multipel sklerose traditionelle metoder omfatter metoder til at slappe af bevist effektivitet i praksis. En af de mest effektive er den yoga, der kombinerer fysiske øvelser og meditation. Udover yoga kæmpe populære åndedrætsøvelser, samt metoder til Shiatsu, som er en traditionel japansk hands-terapi, som består i behandlingen af fingertryk på bestemte punkter i kroppen. Meget succes i kampen mod multipel sklerose var aromaterapi og musikterapi, som hver især bidrager til at forbedre den følelsesmæssige tilstand af patienterne.

Uanset ovenstående skal det understreges, at hver krop reagerer forskelligt på multipel sclerose. Symptomer og behandling kan ikke være den samme for alle. Hver person vil nærme noget af deres egne. Husk, at når du vælger en metode til terapi bør udvise ekstrem forsigtighed, da selv naturlægemidler kan forårsage alvorlige allergi.

bier behandling

Behandling af bierne, eller pchelouzhalivaniya - en metode baseret på den virkning, har på bigift. Stoffet, som falder ind i kroppen efter et bistik, kaldet apitoxin. Sin indsats spektrum er meget bred:

 1. Det letter inddæmning af sygdommen.
 2. Gendanner myelinskeden.
 3. Normaliserer koordination.
 4. Det forbedrer funktionen af immun og nervesystem.

For synlige resultater skal passere 3 kurser. Først skal jeg bestå af 120 bistik. Dernæst skal du til at modstå tre ugers pause, og derefter starte det andet kursus. Ved slutningen af det andet kursus bør være en seks-ugers pause, hvorefter du kan gå videre til den tredje. Senere kurser afholdes to gange om året. Antallet af bistik kan reduceres til 600.

behandling af biprodukter

Det er kendt, at det er umuligt helt at helbrede dissemineret sklerose. En populær behandling, dog reducerer risikoen for mulige tilbagefald og forlænger remission og udglatter de resterende effekter. I behandlingen af sygdomme traditionelle fremgangsmåder anvender ofte forskellige pcheloproduty. For eksempel den ejendommelige regenererende til propolis, antibakteriel og antiinflammatorisk virkning. Det anvendes i form af alkohol og vandige ekstrakter, som skal tages oralt i en måned. Propolis er også en del af cremen, kaldet "Tentorium". Han påført huden i løbet af en forværring.

God effekt giver ekstrakt voksmøl, der fremmer celle regenerering og beskytte kroppen mod infektioner og skadelige virkninger af miljøet.

Fremragende Podmore immunomodulator er bivoks. Vand infusion udarbejdet på baggrund af det, tage i den medicinske formål, 2 gange om dagen, og til profylakse - 1 gang.

Honning har en beroligende og anti-inflammatoriske virkninger. Næringsstoffer og sporstoffer, der er indeholdt i det, en positiv indvirkning på reduktionen af muskeltonus, der opstår under processen med spastisk. Dagen anbefales at bruge ikke mere end 100 gram af bi produkt.

Bare et par nyttige opskrifter

Hvis kampen mod multipel sklerose traditionel medicin var magtesløs, kan du bruge en eller flere populære opskrifter baseret på naturlige midler.

 1. At lindre en hovedpine, mennesker ramt af multipel sklerose, bør dagligt drikke 1/3 kop solbærsaft.
 2. Hjælp med at forbedre sundheden for godt tørrede solsikkefrø (sort).
 3. Til behandling af dyb sklerose kan forberede en tinktur af citronmelisse, motherwort, nælder og tjørn. Græs (en skefuld hver) fyldes med 0,5 liter vand og infunderes i 4 timer. 30 g af færdige værktøjer taget i 20 minutter før et måltid.
 4. I 100 ml afkølet kogt vand opløses 5 g mumie. Den resulterende medicin er taget på en ske på en tom mave tre gange om dagen.
 5. Effektivt behandler multipel sklerose sharogolovny Echinops. Et par skefulde behandlede frø af denne plante er fyldt med et glas vand og infunderes i 12 timer. Medicinen er taget tre gange om dagen. Infusion er kontraindiceret til personer med forhøjet blodtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.