RelationerBrud af relationer

Hvorfor ingen elsker mig, eller langt ude syndrom uelsket

I de seneste år, piger, der afviger i social status og udsigter, bringer én sætning. Det før eller senere udtalt næsten alle messen køn. Denne sætning er: "Hvorfor ingen elsker mig?"

utilstrækkelig selvværd

Piger, der er "ikke kan lide" en meget forgude sig selv og tror, at alt skal bøje sig for dem. Når deres forventninger ikke opfyldes, de klager: "Ingen elsker mig, ingen forstår," - og falder i depression. Så pigerne har brug for lidt sænke deres selvværd og stoppe forventer, at verden ville være på deres fødder. Du er nødt til at acceptere dig selv som lidt af verden, og ikke som en handelsvare, og til at forstå, at hver person er unik.

Tro på din styrke

I en tid hvor nogle piger overvurdere sig selv, mens andre undervurderer. De forsøger mindre at vise sig offentligt, at tro sig grimme, kedelige og unødvendige. Piger deres udseende signaler om deres mangler og modtage passende attitude. De kan ikke lide sig selv. Hvordan kan de kan elske andre? For at finde kærligheden, så pigerne har brug for at forbedre deres selvværd til at tro på sig selv og til at elske dig selv. Og så prinsen på den hvide hest ikke lang tid at vente.

Uddriv frygt

Der er en anden gruppe af piger: dem, der er bange for afvisning. De er altid utilfredse, fordi de ikke kan finde det, de har brug for. Og de ikke finder det, fordi det ikke viser hans ønske af frygt for at blive afvist. Som et resultat, er de lukket inde i en ond cirkel, som selv skabte. For at bryde ud af dette interval, er du nødt til at overvinde deres frygt og give udtryk for deres ønsker. Den eneste måde at finde indre frihed.

Reaktion til fiasko

Der er piger, der ikke får beundrende blikke af mænd anser sig selv for at være en fiasko, og huser en nag i sit hjerte for hele verden. De klager konstant om den uretfærdighed af de mennesker omkring dem. I alle de problemer de beskylder kære. Dette fører til det faktum, at mændene omkring dem ikke opholde sig længe, og de kan kun græde: "Ingen elsker mig, havde det hårdt." Så pigerne har brug for at slippe af med vrede og tilgive andre. Når de åbner verden, så vil det åbne i respons og, muligvis, vil give et interessant møde.

På jagt efter den ideelle

Nogle af de kvindelige karakteristisk for idealisering. De opfandt for sig selv den ideelle mand og den ideelle forhold, og er på udkig efter det i det virkelige liv. Men det ideelle liv findes ikke. Derfor får de kun den perfekte ensomhed og lider under det: "Hvorfor er jeg alene? Hvorfor ikke nogen elsker mig? "Så folk har brug for at se på de rigtige mænd og fandt dem positive egenskaber. Som et resultat, vil de være i stand til at fylde sit liv med den mangfoldighed og finde din skæbne. Til spørgsmålet "hvorfor ingen elsker mig" ikke længere ophidse dig, skal du følge disse råd:

- At udvikle en passende selvværd.

- Tro på din styrke.

- slippe af med den frygt.

- Lær hvordan du sikkert behandle fiaskoer.

- Afvis idealisering.

Prøv at følge disse tips og så er spørgsmålet "hvorfor ingen elsker mig" vil ophøre med at begejstre dit sind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.