RelationerBrud af relationer

Afsked med sin elskede: Hvordan skal overleve Tragedy

Der er ikke noget mere smertefuldt end adskillelse fra kære. Efter afskeden med den mand, mister vi lysten til at spise, sove, og nogle gange endda viljen til at leve på. På sådanne tidspunkter, ser det ud til, at verden er brudt sammen, og der er ingen til at beklage end dig. Ingen tårer, selvfølgelig, ikke gør nogen adskillelse fra kære, men du kan ikke græde for evigt. Hvis håb for en genoptagelse af forbindelserne er ikke, forsøger at starte et nyt liv.

Ude af syne ...

Selvom før afskeden med en fyr du beslutter at bo venner med ham, ikke spilde dyrebare minutter af sit nye liv til at kommunikere med ham. Tro mig, vil du ikke være lettere, hvis du hele tiden vil kalde op og chatte med ex-kæreste. Og se dig på alle kontraindiceret. I det mindste, første gang efter at bryde op.

Senhora do Destino.

Bare forestil dig hvor meget frihed du gav afsked med en fyr! Tidligere blev du planlægger deres fritid, i overensstemmelse med interessen i den unge mand. Og nu. ... Nu kan du se de film, som du kan lide, gå til disse parter, hvor du er interesseret. Generelt gøre hvad du vil.

Et relateret sorg.

Svært at overleve alene i denne tragedie, som adskillelsen fra deres kære, men i nogle tilfælde ser det ud til, at venner og familie ikke forstår, hvordan faktisk du føler dig dårligt. Netværkene af internettet vil du finde en masse mennesker med et lignende problem. De er glade for at hjælpe dig med at overleve de rystende øjeblikke, vel vidende, du ikke kunne være bedre. Hvem ved, måske du selv kan give en person - nogle værdifulde råd.

Ører i arbejde.

Afsked med en elsket en, er det først og fremmest en bølge af følelser. Det er fortsat kun at lede dem i den rigtige retning. Spild ikke din energi på raserianfald, bedre hjælp underpræsterende kollega, spørg kokken ekstra opgave, tilbød deres assistance i organiseringen af firmafester. Generelt gør alt for at få tid til sorgfulde suk forblev så lavt som muligt.

En ændring af natur.

Selvfølgelig den bedste løsning - at forlade på en tur, men hvis dette ikke er muligt, kan du gå til at besøge slægtninge eller venner, der bor i en anden by. Der er ikke sådan mulighed? Se dig omkring du kan i din lejlighed er det tid til at lave en permutation eller ændre tapetet i soveværelset, på en mere positiv.

Forkæl dig selv.

Rastavaniya med din favorit førte til det faktum, at du ikke behøver at købe en gave dreng den 23. februar og fødselsdag. Så for at et presserende behov for at købe noget dyrt kjole som du vil. Og ved at lave en ny frisure, vil du se, at din skønhed er værdig til en prins, og ikke den, der dumpede dig.

Trin-for-trin.

Planlæg din fremtid, for nu er du ikke begrænset i deres handlinger. Ganske vist er der ting, som du altid har ønsket at gøre: at få en anden grad, tilmelde sig en køreskole, lære at strikke, og så videre. Sådanne initiativer kan fyldes i det næste år. Glem ikke at beslutte, hvad du begynder at gøre i morgen.

Sport og idræt.

Sport - en fantastisk måde at genoprette ro i sindet. Og hvis adskillelsen fra deres kære har ført til, at du ikke spiser i en uge, fitness, kombineret med en kost, fører til imponerende resultater.

Hils ...

Hvis du slog op med en fyr, lederen af en killing, hvalp, fisk eller bare en blomst i en gryde. Åh, de - som virkelig reagere på din kærlighed. En følelse af ansvar for dem, der tæmmet, vil føre dine tanker i orden.

I en kreds af venner.

Hvem ellers men venner forstår og beklager i et vanskeligt tidspunkt. De vil minde dig, hvad du er god, venlig, smuk og generelt, de fleste - de bedste. Mere almindeligt med sine kære. Og muligheden for at gøre nye bekendtskaber. Men du behøver ikke haste til at binde et seriøst forhold. Efter alt, de har brug for at starte fra bunden, i stedet for med frustration og skuffelse.

Tro på det bedste.

Når ud favorit, ser det ud til, at du gjorde det umuligt at trække vejret. Men ved, at selv de mest alvorlige smerter passerer, vigepligt til nye fornøjelser. Og i hele dit liv vil være meget bedre end nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.