RelationerBrud af relationer

Hvis du slog op med en fyr, hvad skal jeg gøre?

Meget ofte kan du høre: "Jeg slog op med en fyr, hvad de skal gøre og hvordan man kan overvinde denne situation" Dette spørgsmål vil sandsynligvis bekymre alle piger mindst én gang i livet. Afsked med en elsket, hvad enten det er din kæreste eller mand er en af de mest vanskelige situationer i relationer. Oplev det er ret vanskeligt, fordi det er svært at give slip på den mand, der for dig var mest kære og dyreste i verden. brud ofte sker pludseligt, og folk er simpelthen ikke klar. På dette tidspunkt, du synes livet er forbi, er der en følelse af tomhed.

Du slog op med en fyr, hvad man skal gøre? Først og fremmest skal du forstå, at denne periode er afgjort overstået, vil denne situation ikke vare et helt liv. Der er flere teorier om, hvor meget tid det tager at overleve en pause. Nogle hævder, at for at huske en elsket en, skal du bruge halvdelen af den periode, at du var sammen. Psykologer mener, at hvis dit forhold var lang, skal du omkring et år at overleve adskillelsen. Efter denne periode, i stedet for had og sorg kommer glade minder.

De første måneder efter adskillelsen er de mest alvorlige. Men for hver dag det bliver lettere og lettere. Det vigtigste - at forsøge ikke at huske hvert minut af deres favorit, og tror, at livet er forbi. Du bør være opmærksom på, at verden er stadig en masse andre mænd og én mand i verden er stor konvergeret. Glem ikke, at vanskelighederne i vores liv kun bringe alle de gode ting skal ske for dig. Og dette er kun en lille hindring for din fremtidige lykke.

Du var der en skilsmisse, hvad de skal gøre i denne situation? Hvis du var gift, så vil det sandsynligvis din erfaring vil være endnu sværere. Men du skal huske, at hvis du bor i fortiden, ikke går på datoer, og stopper for at nyde hver dag, du vil aldrig være i stand til at arrangere deres fremtid, og for at overleve adskillelsen fra sin mand eller kæreste. Sikkert du har et job, regninger, der har brug at betale. Tag dette som en vidunderlig måde at flygte fra din pine.

Du er skilt eller brød op med en fyr, hvad de skal gøre, fortsætte med at kommunikere med ham eller ej? I intet tilfælde ikke kommunikere med din ex. Du vil kun vække fortiden, og disse gør dig selv en mere smertefuld. Måske, efter nogle lange periode vil du være i stand til at blive venner. Men efter pausen det er simpelthen urealistisk.

Hvad gør man efter skilsmisse eller bryde op med en fyr :

- Du kan være med til at håndtere stress dit arbejde eller studere. Lad hende i hovedet. Jo mindre du vil have fri tid i de tanker og følelser, jo lettere vil det være at klare den afsked.

- du har brug for at rense væk alle de gaver, billeder og andre ting, der vil minde dig om din ex halvdel.

- Pas på dig selv! Nu vil du have masser af tid på en favorit. Ofte efter at bryde en kvinde ophører med at være engageret, og det er deres vigtigste fejltagelse. Efter alt, jo mere vil du lide det rundt, jo mere du kan lide dig selv. Skift dit udseende: lave en ny frisure, gå til kosmetolog, købe en ny sexet tøj. Gå til gymnastik - Forbedre din krop.

- Sørg for at kommunikere med dine venner, del det faktum, at opleve og tænkning. Vid, at de altid er klar til at lytte og hjælpe dig. Må ikke holde dine følelser for dig selv, fra dette vil det kun blive værre.

Således er svaret på spørgsmålet "Jeg slog op med en fyr hvad de skal gøre" bør være sådan, lån selv, opdage nye horisonter, møde nye mennesker og bare nyde dig selv. Efter alt, kærlighed til dig selv - det er en roman, der varer hele livet. Værdsætte dig selv og respekt. Og snart alle vil helt sikkert få det bedre, være sikker på dette, fordi efter at have forladt du begynder et helt nyt, lykkeligt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.