FormationUngdomsuddannelse og skoler

Interessante fakta om Belgien og belgierne for børn og voksne

De, der kommer til at besøge dette lille land i Vesteuropa ikke ønsker at lære interessante fakta om Belgien.

Dette vil bidrage til at få indført til det valgte sted at slappe af og føle atmosfæren fremherskende her.

geografiske placering

Hvad er Belgien på kortet? Det er et lille stykke af kysten, kanaliseret og klemt mellem Tyskland, Frankrig, Luxembourg og Nederlandene.

Det er i dette område, der ligner en trekant, og er beliggende i Belgien. Interessante geografiske fakta om det pågældende land, især landskabet. Dens mangfoldighed vil forbløffe enhver rejsende. Således er den højtstående Belgien ligger i den sydøstlige del. Her tårnhøje bjergkæder Ardennerne, forrevne kløfter og afgrunde. Højden af terrænet over havets overflade ligger fra 200 til 500 meter. Ardennerne bakke præsenterer også et stort antal af skove og bakker. I forbindelse med sin geografiske træk af High Belgien er næsten ubeboet. Kun nogle steder er der stadig bevaret gårde.

På den centrale plateau af landet placeret centrale Belgien. Det indtager territoriet nær dalene sådanne floder som Sambre og Meuse. Her er landskabet rummelige marker og frodige plantager med træer.

Lavere Belgien - en kystslette, der hæver sig over havets overflade til en højde på 100 meter den er placeret i den nordvestlige del af landet .. Her øjne Traveler bragt den fantastiske skønhed af sine sandklitter, der når højder på 30 m. Vil behage både fritids- og strimler af strande, der strækker sig 67 km. I den nederste og Belgien er jorden er under havets overflade. De er ekstremt frugtbare og har længe været anvendt til at producere en rig høst.

Et interessant faktum er, at Belgien er et af de lande tættest på Det Forenede Kongerige. For at komme fra London til Bruxelles på "Eurostar" kan være blot to timer. Dette er betydeligt mindre end hovedstaden i England før sin nordlige område.

befolkning

Et lille land med et areal på kun 305,19 kvadratkilometer er Belgien. Interessante fakta om landet med sådan et lille område, er blevet skoret den Ryazan regionen i Rusland, for massefylden af befolkningen, der bor der. Denne sats svarer til dem, der findes i Indien, Japan, Holland og England.

Ifølge statistiske undersøgelser, at antallet af indbyggere i landet nåede et tal på 10,5 mio. Dette er 321 gange mindre end i USA. Men befolkningstætheden i landet går til den ottende plads i verden, er opført blandt sådanne amerikanske stater som Ohio og Michigan.

Interessante fakta om Belgien vedrører området og befolkningen migration. I dette land flytter permanent mange rige hollandsk og fransk. De har endda tage den belgisk statsborgerskab. Alt dette sker for at undgå skat på rigdom. I dette tilfælde de franske foretrækker at bosætte sig i Bruxelles og de hollandske millionærer dyrere Antwerpen.

Interessante fakta om Belgien kan findes i Guinness Book of Records. Dette land er hjemsted for den højeste mand i Europa. Dette Alain Delansis. Dens højde er to meter 30 centimeter. Og en af beboerne i Bruxelles - den rigeste kvinde i verden. Det er den eneste arving og barnebarn af den berømte græske skibsreder Onassis.

sprog

Hvad kan du ellers føre de mest interessante fakta om Belgien? Landet har tre officielle sprog. I nord, i Flandern, den hollandske befolkning. I Vallonien, som ligger i den sydlige del, beboerne kommunikere på fransk. Kun 0,6% af befolkningen i Belgien, der bor i de østlige egne af landet, talte på tysk.

I Bruxelles kommunikere på tre sprog. Blandt dem er fransk, engelsk og hollandsk. Derfor er mange mennesker i landet har en god beherskelse af to eller endda tre sprog.

Placer i det globale samfund

Takket være sin langsigtede neutralitet Belgien og geografiske placering er stedet for mange internationale organisationer. For eksempel, her er mødet mellem medlemmer af Den Europæiske Union og NATO.

Produktion og forbrug af øl

Interessante fakta om Belgien bekymring og holdning af sine indbyggere til den berusende drik. Den yngre generation foretrækker øl og sodavand. Ældre mennesker drikker berusende drik efter morgenmaden. øl producent i Belgien gør selv munke.
Madlavning tradition for øl i landet tilbage til oldtiden. Oprindelsen af brygning virksomhed har sin oprindelse i 1100-tallet, det vil sige i disse tider, hvor Belgien var ikke engang en stat. Dette produkt kan forårsage at rose 10 interessante fakta.

Om Belgien siger det i første omgang produceret mængde her øl, som tegner sig for per indbygger. Så i ti provinser i landet berusende drik brygget 3043 sorter. Dette tal omfatter 457 sorter produceret i provinsen Vlaams-Brabant, som ligger i den nordlige del af staten. Hvor øl blev brygget i de dage, hvor den katolske kirke blev givet tilladelse til dets gennemførelse i lokale klostre. Dette gjorde det muligt at indsamle de nødvendige midler til at støtte klosteret. Over tid, munkene opfundet nye metoder til fremstilling af berusende drikke, og signifikant øget mangfoldigheden af dets sorter.

I begyndelsen af det 20. århundrede i Belgien, var der omkring tre tusinde bryggerier. I dag deres antal er faldet til 180.

Et andet interessant faktum om berusende drik Som for hans usædvanlige sorter, kaldet "lambic". Sin produktion mestret i Belgien i det 14. århundrede. Gjort denne slags måde af spontan gæring. I modsætning til konventionelle fremgangsmåder afkølet drikke udendørs. Dette er, hvad giver dig mulighed for at komme ind i de flydende gær. lambic øl produceres i dalen af floden Zenne. Kun her luften er mættet med visse typer gær, gør det muligt at skabe denne fantastiske drik.

Kun i Belgien, i baren Smag M, der ligger i Leuven, kan besøgende prøve øl cocktail. Ejere af virksomheder er en hel liste, der består af hundredvis af opskrifter denne drik. Hvor hver af cocktails kan fremhæve et særligt aspekt aroma øl.

I Leuven kan du finde den længste bar i Europa. Dette er en gammel marked i form af efterstillede gårdhave, inde som er placeret handel pavilloner. Mere end fyrre af dem - barer med private terrasser. Udvider denne butiksareal er næsten en halv kilometer.

I denne interessante fakta om Belgien for turister slutter ikke der. I udkanten af Brugge, rejsende venter på en pivoprovod. Han pumper berusende drik fra forarbejdningsanlægget til stedet for udslippet. Længden af denne pivoprovoda er tre kilometer. Hvert minut af hans pibe passerer hundrede liter friskbrygget drik.

Renter for turister og fremstilling, som ligger nær den lille by Tildonk. Her er det en af de mest ekstraordinære bryggerier i verden. Først var det byg gård. Men med tiden er det efterhånden blevet til international produktion.

Usædvanligt og mørk øl særlige kvalitet, som første gang blev brygget i det 17. århundrede inden for murene af Trappist kloster. Og i dag blandt disse sorter er det betragtes som den bedste i verden.

Ganske interessante fakta om Belgien om afhængighed af berusende drikke, kan findes selv i Guinness Book of Records. Ifølge de oplysninger, som denne publikation, i Bruxelles Delirium Cafe Bar, kan du prøve øl 3162 sorter.
Interessante fakta om Belgien og de berørte belgiere og gudløse brug af berusende drikke. Landet ligger på den attende sted i verden i antallet af øl, som bruges på en per capita-grundlag. I gennemsnit i løbet af året hver belgiske drak 74 liter af drikken.

Et andet interessant faktum er, at for hver øl i landet har sine egne barer, specielt designet glas. Se hver af dem er meget forskelligartet. Dette er den sædvanlige ølkrus og aflange pære, og særlige skåle.

belgisk chokolade

Hvad andet kan medføre nogle interessante fakta om dette fantastiske land? Real "sorte guld" belgisk chokolade anses for at være produceret her. Det er produceret i store mængder, næsten 220 000 tons i løbet af året. Indbygger er omkring 22 kg.

I hele landet, åbnet mere end 2.000 butikker, der sælger chokolade. Vil glæde rejsende og talrige caféer, menuen, hvor alle retter og drikkevarer, der indeholder sødme. Denne suppe er lavet af kakaobønner, og gås pate, som indeholder chokolade og fisk kogte under chokoladesauce. serveres Selv øl i en usædvanlig beholder. Berusende drikke chokolade hældes i flasker.

Med fantastiske og usædvanlige fyldninger produceres i Belgien chokolade. Dette kan være orange og timian, olivenolie og basilikum. Kun i Belgien, kan du finde eksotiske chokolade med salt. Men foodies vil sætte pris på slik med smagen af fisk eller løg, hvidløg eller østers. Nyd i dette land kan være og chokolade pizza.

Denne ret, ingen tvivl om, vil blive nydt af unge rejsende. Hvad kan overraske Belgien? Interessante fakta for børn og voksne lys beliggende i Brugge chokolade museum. Det tilbyder sine gæster:
- at stifte bekendtskab med historien om belgiske chokolader;
- besøg vinsmagning værelser,
- Kig på konditoren arbejde, skaber søde mesterværker;
- skabe deres egne chokoladeprodukter.

Belgisk slik

Beboere i de vesteuropæiske lande er overbeviste om, at de først opfundet pommes frites. Og det ser ud til at være sandt. Stort set egen "deep-fried" arbejde alle steder.

Hvad andet kan underholde deres gæster Belgien? Interessante fakta for børn og voksne vedrører leveringsomfanget. er imod de restauranter, "McDonalds" i dette land. Deres den mindste mængde per indbygger blandt alle udviklede lande. 10.000 mennesker er bare 0062, eller 4 gange mindre end i Japan, og er 7 gange mindre end i USA.

Belgien er berømte bagerier. Købere tilbydes forskellige kager, såsom:
- brød med rosiner og æggeblomme;
- tærter med forskellige fyld;
- kager;
- snacks fra Wallonien;
- en række belgiske vafler.

konstruktion

Der er mange interessante fakta o det land, Belgien. De vedrører, og byggebranchen. Så en meget interessant og fantastiske struktur er det belgiske system af motorveje. Det er den eneste menneskeskabte struktur på Jorden, som kan ses fra månen natten takket til belysning af dens motorveje.

Men i den belgiske provins Hainaut, nær den lille by Thiers, bygget den største lift, så retten til at løfte. Dens højde er 73,15 m.
Byggeindustrien i Belgien blev det første land i Europa, har mestret opførelsen af skyskrabere. Den første bygning dukkede op i 1928 i Antwerpen.

transport

Et andet interessant faktum er, at Belgien er på tredjepladsen i verden i antallet af biler pr kvadratkilometer. Landet er kun overgået af Holland og Japan. Men på den veje og jernbaner tæthed Belgien bundet til første sted på planeten.

Turister, der besøgte kysten af landet, kan se en interessant attraktion, som er beliggende mellem den hollandske og den franske grænse. Denne sporvognslinje længde på 68 km, som ikke har nogen lige i verden. af hendes trafik blev åbnet i 1885

historiske monumenter

Når man underviser eleverne læreren kan forberede en præsentation af "Interessante fakta om Belgien» 3 klasse. Dette vil introducere børnene til det fantastiske land beliggende i Vesteuropa. Det er bemærkelsesværdigt, at i dens område er en enorm mængde af interesse i sin arkitektur og strukturer af historiske monumenter.

Hver belgiske by har slotte eller fæstninger, kirker eller bygninger opført i middelalderen. Alle disse strukturer holde mindet om den rigdom, der adskiller de vallonske amter og handel Flandern.

Interessante fakta om Belgien for klasse 3 skal indeholde historien om Bruxelles. Dette er en politisk og kulturelt centrum af staten, samt hele Det Europæiske Fællesskab. Beboere i hovedstaden kalder ham den gamle del af "Pentagon", fordi det er omgivet af ring boulevarder, bygget på stedet af gamle fæstningsværker. Alle ture starter i Bruxelles, med sin største plads - Grand Place. Her kan du beundre det gamle rådhus "Hotel de Ville" og dens berømte vejrhane af det 15. århundrede skildrer St. Michael, som påvirker dragen.

sandslotte

Traditionelt usædvanlige festivaler afholdes i Belgien. Deltagelse i sådanne arrangementer indebærer oprettelsen af forskellige skulpturer og slotte i sandet. Beach art har tiltrukket sig opmærksomhed fra mange kunstnere. Hver af deres kreationer er værd de enorme udgifter til energi og kræfter. Tråd, installation, skulptur, plus inspiration af kunstneren - og publikum synes fiktive karakterer fra filmene, samt skulpturer af forskellige helte og store mænd i vor tid. Kun bevidsthed om skrøbelighed mesterværker skabt kaster lys over al sorg.

Nordens Venedig

Mange turister er tiltrukket af selve hovedstaden i Vestflandern - Brugge. Denne by er kaldt Nordens Venedig, som dens længde og bredde af området er skåret op af mange smalle kanaler.

Den venlige og søde, romantiske og venlige Brugge er en uforglemmelig historie at besøge sine børn og voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.