BilerBiler

"Lada Granta" motor: specifikationer og anmeldelser

"Lada Granta" - indenlandsk budget bil i klassen. Model kommercielt tilgængelig siden 2011. Bilen blev bygget på et fælles grundlag med "Kalina" den første generation. Dette gav ingeniører til at spare mange penge på udvikling af en ny bil. Takket være denne "Lada Grant" var en af de billigste biler i sin klasse. Sænk omkostningerne var kun en "Matiz" og nogle "kinesisk". Maskinen er meget populær i Rusland. Nå, lad os se, hvad slags "Lada Grant" motor specifikationer, design og interiør.

design

Som vi har bemærket tidligere, blev bilen baseret på "Kalinovsky" platform. På trods af dette, udseendet af "Tilskud" er væsentligt anderledes. Så ser vi en ny front forlygter, bred gitter med en krom stribe på midten og kroppen-farvede kofanger. Af den måde, på den mest omkostningseffektive versioner han var sort. Også i kofangeren stod halogen tågelygter (eller propper i stedet for dem, afhængig af prisen).

salon

Inde i en masse detaljer, der ligner fra den anden generation af "Kalina". Så denne runde lufthuller i siderne og i midterkonsollen, samt de tre-egede rat. Det har ingen elektriske justeringer, men den er udstyret med prognoser for et mere behageligt greb. Placeret på den centrale konsol enhed med et display (i de fattigste versioner bør plug), samt en ovn styreenhed. De luksuriøse udgaver planlagte og aircondition. Sæder - meget flad, uden laterale og lændestøtte. Dette er måske den mest grundlæggende minus kabinen - anmeldelser sige. Også ejerne sige middelmådig kvalitet lydisolering. Plastic er meget hård og tordner i pitten. Kan ikke klare den opgave, og dørpakningerne: vandet ikke flyder, men vejen støj kan høres tydeligt. I bunden af midterkonsollen har to kopholdere. De luksuriøse udgaver leveres 4 kolonne og magt vinduer. Men sædebetræk - kun stof. Mængden af stammen af sedan er 480 liter. Ryglænet af sofaen ikke tilføje op.

Specifikationer "Lada Grant"

Hvilken motor er sat på denne maskine? En bil udstyret med et af de to fire-cylindrede kraftenheder.

Basen er en 8-ventil sugemotor. Udstyret med denne motor, "Lada Granta" liftbek sedan. I sin helhed den producerer 1,6 liter kapacitet på 87 hestekræfter. Torque fås med fire tusinde omdrejninger og er 140 Nm. Denne motor "Ladas Grants" (8-ventil) er parret med en fem-trins manuel gearkasse. Så for at sprede hundredvis tog 12 og et halvt sekund. En maksimal hastighed på 166 kilometer i timen. Med hensyn til brændstofforbrug, det er helt acceptabelt - op til 7 liter pr hundrede i den kombinerede tilstand. I luksus trim "Ladas Tilskud" motor har 16 ventiler timing mekanisme. Med mængden af 1,6 liter motoren har en effekt på 106 hestekræfter. Moment er 148 Nm og fås med fire tusinde omdrejninger i minuttet.

Til denne 16-ventilede motor "Lada Grant" to transmissioner leveres. Så kan et par af dem arbejder med fem-trins mekanisk eller robot med det samme antal etaper. Med hensyn til de dynamiske egenskaber "Ladas Grants", motoren i den samme effekt producerer forskellige parametre. Årsagen PPC lydhørhed. Så på mekanikken i acceleration til hundredvis af tager 10,6 sekunder. Men "robot" langsommere. Med det bilen accelererede til hundredvis af nøjagtig 12 sekunder. Maksimal hastighed - 179 kilometer i timen. Den eneste måde at sikkert påvirke spredning - hæld en flydende olie i motoren "Lada Grant". Af den måde, fra fabrikken til motoren er fyldt med "Shell Helix" 5W30 viskositet. Mængden af olie fyldt - 3,5 liter.

Som for brændstofforbruget, det er det samme på begge PPC. I kombinerede cyklus aktive komponent er 6,7 liter pr hundrede.

om automatgear

Forud for 2015 i rækken af de nuværende transmissioner og automatgear fra firmaet Jatco. Det var en klassisk 4-modus konverter. Imidlertid blev bilen med ham bruger meget mere brændstof. Som anmeldelser, en hundrede i byen - 13-14 liter benzin.
Og dynamikken i maskinen er ikke tilfreds. At sprede hundredvis tog 13,7 sekunder. I lyset af dette, og også på grund af den reducerede produktionsomkostninger, "AvtoVAZ" indstillede produktionen Jatco transmission og skiftede helt på robot PPC. Anmeldelser ejere siger den eneste plus i denne transmission - "trække i håndtaget" ingen grund til at Men i betragtning af flowet med en pistol, tur på Jatco bliver urentabel.

Sport "Lada Granta"

Motoren i den "Tilskud Sport" er en lille forskel i teknisk beskaffenhed. Således grundlaget for civilingeniører tog 1,6-liters motor. Men udstyre den med multipel injektion og andre knastaksler, steg den samlede kapacitet på op til 118 hestekræfter. Drejningsmoment er steget til 6 Nm, sammenlignet med den 106-stærk model. Dette gav en lille stigning i accelerationen. Først hundrede bil opfanger i de ni og et halvt sekund. Maksimal hastighed - 197 kilometer i timen. Engine "Lada Grant Sport" er afsluttet med noget alternativ til en manuel gearkasse 5-trins. Brændstofforbruget af køretøjet - 7,8 liter i en blandet tilstand.

Priser, udstyr

Bilen fås i flere trim niveauer:

  • Standard.
  • Norma.
  • Suite.

Udgifterne til den grundlæggende version er 330 tusind rubler. Denne pris inkluderer en airbag, trip computer, smedet 14-tommer spike og lyd pakke. Under hætten - 8-ventil motor og manuelt gear. "Norma" til rådighed til en pris på 405 000 rubler. For denne pris køberen vil modtage en folde bagsædet, tågelygter, ABS og ESP, elektrisk servostyring, audiosystem med "Bluetooth" og USB, samt de 4 højttalere. Klimaanlægget er tilgængelig som en mulighed, og den anden airbag. Det bliver nødt til at betale en anden 25 tusind rubler. Der er også en mulighed "metallic lakeringer i" til en pris på 6000 rubler. Luksus version er tilgængelig til en pris på 480 000 rubler. Denne pris inkluderer avanceret lyd isolering pakke, fire el-ruder, spejle, startspærre, opvarmede sæder, klimaanlæg, 15-tommer alufælge, en multimedie kompleks med en 7-tommer skærm. Som ekstraudstyr producenten tilbyder en eftermonteret bil navigationssystem. Til dette skal du betale 9,7 tusind rubler. Men som de siger tilbagemeldinger, indbygget navigation i "Grant" er meget dårlig - det er bedre at bruge den sædvanlige navigator.

konklusion

Så vi fandt ud af, hvad den "Lada Granta", og hvad motorer er udstyret med. I øjeblikket er den bil er den billigste i rækken af "AvtoVAZ". Men kørslen mellem sættet (eller snarere deres værdi) lige store. Dette forårsager en storm af negativitet fra russiske bilister. Men maskinen fortsætter, skal sælges i forskellige regioner i Rusland, selv med 8-ventilede motor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.