RelationerBrud af relationer

Jalousi - god eller dårlig

jalousi er velkendt for alle. Der er næppe en person i verden, der aldrig i sit liv vidste det ikke. Det er ødelæggende i naturen og i de fleste tilfælde have en negativ indvirkning. På trods af dette, mange mennesker tror, at kærlighed og jalousi er uadskillelige begreber. Med dette kan du satse som kærligheden er først og fremmest tillid, og hvor det er, er der ikke plads til jalousi.

Jalousi - god eller dårlig

Hvis vi ser på den forklarende ordbog af kendt forfatter Dahl, derefter finde en forklaring på dette fænomen: jalousi - er en konstant mistro, tvivl i nogens kærlighed, hengivenhed og loyalitet. Forfatteren skriver, at den jaloux ægtemand bliver til et dyr. Det er således ikke opstår spørgsmålet: "Jalousi er godt eller dårligt?". Svaret er entydigt. For at komme til sandheden, se på denne følelse på forskellige måder.

positiv

Blandt svarene på spørgsmål om "jalousi er god eller dårlig", kan ofte findes positivt. Det kan være meget nyttigt, hvis den påståede partner ikke tør at opdage sine følelser. Så vække hans jalousi, vil du lære om hans kærlighed. Desuden føles stærkt jaloux konkurrence. Konkurrerende med andre, er han bedre, forsøger at se bedre ud, at være mere opmærksomme og så videre. Alt dette tyder på, at en rimelig andel af jalousi skal være til stede i forholdet.

ulempe

Jalousi er beslægtet med den følelse af frygt. Manden er bange for at miste den person, der næste, og begynder at opføre sig i overensstemmelse hermed. Han har ikke tillid til, mistænkte, selv ser en elsket. Alt dette er fyldt med hovedpine, depression, psykiske lidelser. Denne betingelse er meget dårligt for jaloux, og for hans partner. I de fleste tilfælde, den følelse er en konsekvens af manglende selvtillid. Konstant overvågning og mistillid kan hurtigt og ødelægge forholdet for evigt. Jalousi - er det godt eller skidt? Du bestemmer, men tilsyneladende stadig ulemper opvejer fordele.

Sådan slå jalousi

Først og fremmest, du har brug for en sober sind. Roligt mener om situationen. Har du nogen grund til ikke at have tillid til din elskede, hvis han gør noget forkert. Det er muligt, at alt er gennemtænkt overstået, vil du indse, at alle handlinger har en logisk forklaring, og erfaring absolut ingen grund.

Problemet kan ikke forsvinde af sig selv. Psykologi af ægteskab og relationer er meget komplekse videnskab. Hun fortæller os, at de fleste af de problemer kan løses ved en åbenhjertig samtale. Forklar din ægtefælle, at du er bekymret for, og hvorfor. Men det vil være lettere at overvinde.

Tag en pause fra problemerne. Gå et sammen. Tilbringe en weekend i sommerhuset sammen. Glem alt om deres egne følelser. Din partner har ret til personlige interesser, hobbies, møde med venner. Prøv forsigtigt at slutte sig til deres virksomhed. Så du selv vil splintres, og blive underholdt på samme tid ved siden af favorit.

Svært at opbygge relationer og fastholde dem endnu vanskeligere. Ikke altid er vi i stand til at forstå favorit. Nogle gange er det endda ud til, at de bevæger sig væk og forsvinde fra vores liv. Mennesket kan ikke holdes med magt. Men også bevidst fremmedgøre dens ikke umagen værd. Tab kærlighed er let, men at finde det igen meget vanskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.