HjemlighedKonstruktion

Pontonbro

Pont - en bygning over vandet, der har en flydende bærer, som kaldes pontoner. En variation af en flydende bro, som ikke har nogen særskilte pontoner og span strukturer fungere som "flydende". Vi brugte disse faciliteter til midlertidige krydsninger under nødsituationer eller under vedligeholdelse af faste broer, i krigstid og under arbejdet i kølvandet på de orkaner, katastrofer. Men der er mange eksempler på, at en pontonbro og opererer konstant (i Rusland - Paul, Biysk, Tarko-Sale, Urengoy).

Bygninger på pontoner har mange fordele. Først og fremmest er de transportable. De er nemme at bevæge sig gennem vandet og eksploderede på land. Den anden fordel - hastighed installation. Der er imidlertid betydelige ulemper. Pontonbroer skabe problemer for skibsfarten, har en lav bæreevne, da deres stabilitet afhænger af vandstanden, vind, bølger. De kan ikke betjenes under fryse-up og is afdrift.

Pontoon færge - resultatet af komplekse engineering proces, der kræver særlig teknologi og viden. Plastic moduler fremme denne proces. Pont er modulopbygget, bestående af de flydende elementer. Disse præfabrikerede bygninger anvendes til både biler og fodgængere.

Ekstern "lethed" og enkelheden i hele strukturen ikke reducerer den karakteristiske bæreevne, så disse broer anvendes til militære formål.

fordele

Pont - et modulært design, som let kan samles på relativt kort tid. I dette tilfælde har samling kræver ingen særlige tekniske færdigheder og viden.

Sådanne strukturer modulopbygget udvides og du kan nemt ændre bredde og form, om nødvendigt.

Moduler af slid-resistent plast er ikke udsat for syre, havvand, lav temperatur. Pontonbroer baserede plast moduler bruges på en hvilken som helst overflade af vandet, er ikke skadelige for miljøet, ikke overtræder de akvatiske fauna og flora, imod strøm og bølger.

interessante fakta

  • Pontoon systemet er personligt designet af den østrigske ingeniør Karl von Birago kommanderende første nogensinde militær ponton krop. Dette system har spredt sig i alle større europæiske hære.
  • I Rusland, de fleste af udvidet pontonbro har en længde på næsten 750 meter. Det forbinder forstaden Khabarovsk med Big Ussuri Island. Denne bro forbinder øen og højre bred af Amur-kanaler, det virker siden 2002 i perioden fra slutningen af maj til oktober, den bevæger sig på landbrugsmaskiner og køretøjer. Til organisering af broen Big Ussuri Island med byen bundet færge. Om vinteren, på øen for at komme på isen, og i den periode af is og is glider på øen "kontinent" er afskåret. Bro avlet en gang om dagen, for ikke at forstyrre de kinesiske og russiske skibe.
  • Det er interessant, når misbruget pontonbro kan "sejle". Det skete for eksempel i 2005 i byen Novokuznetsk, når broen over floden Kondoma blæste forbi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.