LovIndvandring

Forbuddet mod rejse til udlandet: hvordan man lærer og hvad man skal gøre?

I dag kan et forbud mod rejse til udlandet falder som sne på hans hoved i sidste øjeblik. Især trist, når det sker i lufthavnen, under fortoldning. Alt munter og glad forlader på ferie, og du bor. Hvorfor sker det?

Hvem der anses for at være begrænset til at rejse til udlandet?

Listen over begrænset til at rejse til udlandet et stort antal mennesker, der er involveret i de seneste år. Oftest dem, der har skattegæld, lån, bøder, børnebidrag og andre udestående forpligtelser, herunder offentlige forsyningsvirksomheder. Hvis debitor frivilligt nægter at tilbagebetale eksisterende gæld, skal fogeden af loven om tvangsfuldbyrdelse, i henhold til artikel 67 har ret til at pålægge afgørelsen om midlertidig begrænsning af exit.

Nogle tror fejlagtigt, at hvis der ikke var nogen retssag, kan fogeden ikke pålægge en sådan afgørelse. Men ikke alt er så simpelt, grunden til at pålægge forbud kunne være afgørelsen af afgiften inspektion. Også, hvis der er en administrativ overtrædelse af mange andre tjenester: politi, grænsevagter, toldmyndigheder, arbejdstilsyn, færdselspolitiet har også magt til at træffe beslutninger, der bliver grundlaget for et forbud mod rejse til udlandet.

Hvorfor modtog jeg et forbud mod rejse til udlandet?

Situationerne er forskellige. Sommetider folk glemmer at betale en bøde for overtrædelse af tid eller ikke giver myndighed til at pålægge straf, bevis for betalingen. Og det bureaukratiske maskine begynder at arbejde. Dokumenter møde i retten, og derefter i fogeden. Mange er oprørt over, at, efter en kort sigt overtrædelse har for meget. Og betale, og give, og kontrollere, at alt er korrekt, men det bør erindres, at dette er en overtrædelse, og straffen, men ikke en velgørende bistand til fordel for staten.

På den anden side, en sådan foranstaltning som et forbud mod rejse til udlandet gælder for en domstolsafgørelse. Forud for denne adresse misligholderen kommer til at lægge mærke til, stævning, gæld opløsning. Meget sjældent en person er i uvidenhed om problemet. Læs omhyggeligt al korrespondance på hans bopæl. Så du kan undgå mange misforståelser.

Også være opmærksom på, at størrelsen af gælden kan være enhver. I Rusland er der ingen minimumsgrænse for lignende beløb. Lille bøde på $ 100 kan være grund til forbud.

Sådan fjerne begrænsningen forlader?

For at gøre dette, skal du henvende sig til fogeden i samfundet til at afklare udestående beløb. Betal for det. Efter dette, originalen og kopien af kvitteringen igen komme til fogeden tjeneste. Kontroller, at betalingen ordredata kan nå ind i dine dokumenter.

Yderligere er det nødvendigt at vente. Fjernelse begrænsning tager mindst 3 uger. Dette omfatter en ny retsafgørelse, sende den til toldstedet i Moskva. I praksis da betalingen er ofte kører 2, og nogle gange 3 måneder før deregulering.

Hvordan ved jeg, om jeg har en grænse for afgang?

På nuværende tidspunkt er der ingen bestemt websted, der ville give oplysninger om alle, der har et forbud mod rejse til udlandet. Liste over ubetalte skattegæld, hvis den overstiger 3000 rubler, kan findes på hjemmesiden for Federal Tax Service nalog.ru, og bøder på gosuslugi.ru.

Databank udøvende produktioner på den officielle hjemmeside fssprus.ru fogeder indeholder oplysninger om tilstanden af dine anliggender fra fogeden. Her kan man se, om der er tvangsfuldbyrdelse, hvilket betyder, at der er, eller der er noget forbud på rejser i udlandet. Sådan lærer direkte fra toldmyndighederne og paskontrol eller ikke har begrænsninger? På dette tidspunkt, behøver sådanne steder ikke eksisterer. Derfor planlægger en tur til fjerne lande bedre i en måned eller to efter fjernelse af restriktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.