LovOverholdelse om regulering

Vi skal på en rejse. Internationalt kørekort

Når folk plejede at være mobil, han ønsker at bo på den måde, ikke kun derhjemme, men også i udlandsrejser. Stigende grad vore turister ikke begrænset til pakke ture med deres guidede ture, og tænke igennem for dig selv din rejseplan, let at flytte mellem forskellige byer og lande. For at gøre dette, også er det nødvendigt at overveje den omtrentlige rute af rejse og leje en bil. Og her er det værd at huske, at der findes et instrument som et internationalt kørekort eller internationalt kørekort.

Nogle af vores borgere tror, at deres russiske lov - er en international kørekort, men det er ikke. For kørsel i udlandet, skal du få en ekstra dokument. Men hvis du rejser til lande i det tidligere Sovjetunionen, kan vi begrænse og national ret. Men i mere end to hundrede lande over hele verden nødvendigvis at være i besiddelse af et internationalt kørekort. Selvfølgelig, hvis du er heldig, kan du finde små kontorer, der er involveret i udlejningsbiler, som vil lukke deres øjne for den manglende internationalt kørekort. Eller du kan rejse med privat bil og ikke bekymre sig om lejen. Men i tilfælde af en trafikulykke, eller hvis du har brudt reglerne i vejen, manglen på en internationalt kørekort vil være et vidne imod dig. Og det er vigtigt.

Foretage et internationalt kørekort vil ikke tage meget af din tid, behøver ikke at tage yderligere eksamener. International Driving Permit - en oversættelse af dine rettigheder til FN, de store sprog i organisationen, hvoraf i alt otte sprog: Engelsk, spansk, fransk, russisk, tysk, arabisk, kinesisk, japansk. Du skal bare nødt til at gælde for færdselspolitiet og indsende en pakke af dokumenter, der indeholder sådanne papirer:

- pas eller et andet dokument, der bekræfter identiteten af ansøgeren og tilstedeværelsen af hans registrerede bopæl;

- originalen af et gyldigt kørekort;

- en erklæring i den foreskrevne form;

- førerkort;

- lægeerklæring (original og kopi);

- Matte Photo størrelse 35 * 45 mm (sort og hvid eller farve);

- modtagelse af betaling af gebyrer.

Statsafgift for udstedelse af internationale rettigheder er tusind rubler. I dag kan vi ikke stå i kø i færdselspolitiet, og indsende en ansøgning via portalen af offentlige tjenester, og derefter bringe alle dokumenterne i god tid.

Internationalt kørekort betragtes som gyldig i tre år. Men hvis gyldigheden af dine interne rettigheder udløber tidligt, og internationalt kørekort skal udskiftes. Og hvis du har mistet den russiske kørekort, er flyttet eller ændret deres navn, vil det internationale certifikat også brug for at få mere.

Så du fik internationale rettigheder og er nødt til at samle ting til turen. Glem ikke dit kørekort og i hjemmet, i mange situationer er til stede i udlandet, disse dokumenter skal være sammen. Således vil den udenlandske politimand kunne sammenligne billeder med dit ansigt på rettighederne, og sørg for, at du rent faktisk kan køre bilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.