Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan tilberede lækre og usædvanlige papirstop "Plum i chokolade"

Hvis du har en sød tand og konstant få slik "Prune i chokolade", vores artikel er for dig. Nej, i dag vil vi ikke tale om kager, men om marmelade "Plum i chokolade", som er meget lig den smag af sødme af samme navn. For sin forberedelse du har brug for friske blommer - dette er et fælles afløb med mørke skind, samt sukker, kakao eller chokolade, afhængigt af opskriften. Vælg en af de måder, hvorpå madlavning og hele året rundt Nyd en lækker sød stykke. Vær sikker på, at blandt dit hjem, det vil gøre en reel splash.

Madlavning Jam "Plum i chokolade"

En lille del (hvis du ønsker at gøre mere, blot proportionalt øge mængden af ingredienser) skal du bruge:

  • 2 kg friske blomme;
  • 2 kg sukker;
  • 100 g kakaopulver;
  • halv-liters krukke afskallede valnødder.

Vask blommer, delt i halve og fjern kernerne, dernæst afsluttede bær vægt sat i en gryde og hæld sukker. Placer alle kog over medium varme og vent lad dræne saften. Valnødder fint chop (vride dem er ikke nødvendigt), tilsættes til frugt og blandes. Forlade koges i 10 minutter, og efter vsypte i kakaopulver masse. Efter papirstop "Plum i chokolade" har brug for at lave mad til omkring 40 minutter over medium varme, så glem ikke at røre, da massen kan brænde. På den afsluttende fase i forberedelsen skal du tilføje smør. Efter 10 minutter slukke for varmen og lad køle lidt færdig vægt. Efter at lægge ud marmelade af banker rulle op eller bare lukke plastlåg og sat i et mørkt sted til opbevaring.

Jam fra blommer med chokolade

Denne opskrift opfordrer til at tilføje en lille mængde af aromatisk alkohol, så fine og kan ikke være egnet for børn, men voksne vil helt sikkert være til din smag. Take:

  • et pund friske eller frosne blommer ;
  • halvt glas gelerende sukker ;
  • skræl fremstillet ud fra en citron;
  • 50 g sort bitter chokolade ;
  • glas enhver duftende alkohol - det kan være brandy, spiritus, etc;
  • et par dråber af enhver egnet sirup.

Plum, hvis du tager en frisk, vaske, kløft i halve og fjern kernerne. Frosne sælges allerede forberedt. Efter hæld frugt med sukker og lad for et par timer, de har brug for at lade saften. Fjern citronskal fra citron, chokolade, rist, men du kan bare bryde i små stykker. Efter denne tid, panden med blomme sat i brand, bring det i kog og kog i cirka 2 minutter. Tilsæt citronskal og hæld alkohol mix. I det sidste trin for at sætte frugt vægt chokolade og en lille stænk af aromatiseret sirup - kan være chokolade, mandel, kirsebær - tage nogen der er, som du kan undvære det. Bland chokolade skal være helt opløst, og derefter slukke for ovnen og lad den køle. Sådanne papirstop "Plum i chokolade" er næppe egnet til langtidsopbevaring, men cook betjener ganske enkel - holde en krukke i køleskabet og tjene en aften te. Duftende og søde, med en let syrlighed, vil det smager absolut alle elskere af indenlandske præparater, desuden er det mere brugbare slik - fordi du koge det udelukkende af naturlige ingredienser. Nu hvor du ved, hvordan man laver papirstop "Plum i chokolade": en opskrift , kan du vælge en af de tilbudte, forbereder sig tager ikke meget tid, men resultatet vil glæde selv den mest kræsne søde tand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.