Mad og drikkevarerOpskrifter

Bønner i multivarka

Alle bekendt med de bønner, men ikke alle ved, at produktet ikke blot er tilfredsstillende, er det også stadig meget nyttig. Bønnerne indeholder en masse næringsstoffer, som følge af hvilken den påføres til behandling og forebyggelse af mange sygdomme.

Trods det faktum, at det er ganske høj i kalorier, er det anerkendt som et diætetisk produkt og anvendes i de terapeutiske diæter. Og i de dage af fasten, at proteinet produkt af fuldstændigt at erstatte kødet af mæthed.

En dygtig værtinde kan tilberede en bønne udvalg af lækre retter. Borscht, supper, salater, gryderetter, frikadeller, dåse, bønne puré - er blot en lille del af de fødevarer, der betragtes som en vigtig del af bønnerne. Det vigtigste er, selv når varmebehandling holder nyttige egenskaber.

Men ikke alle ved , hvordan man kokken bønner i multivarka. Det viser sig, det er meget simpelt, og i multivarka-trykkoger er også ganske hurtigt. Men hvis du har tid, til at klare madlavning stor og enkel multivarka.

Bønner i multivarka forbereder to tilstande - en "suppe" eller "Quenching". Det er ønskeligt at pre-blød natten over, så det vil koge hurtigere. På et tidspunkt, kan du koge op til 400 gram tørrede bønner. Dette beløb er nok til et par dage.

Kog bønnerne i multivarka skal være i to faser:

Gennemblødt bønner hældes i en gryde Multivarki med vand, hvori gennemvæde. Hvis det er nødvendigt, tilføje væske op til mærket og en halv liter. Salt er ikke nødvendig, da denne langsomme madlavning.

Aktiver "suppe" eller "brandslukningsmidler" i en halv time. I dette tilfælde bliver det blødt, men fasolinki forbliver intakt.

Når det er mørt, sætte nogle bønner med bouillon og dække panden med et låg og lad det køle af. Derefter sætte i køleskabet, hvor den kan vare i flere dage. Altid være klar bønner i køleskabet er meget praktisk, fordi det ikke tørre ud og vil ikke være for blød. Det kan derefter bruges til at forberede andre måltider.

Men dette er ikke den eneste måde, hvordan du kan tilberede bønner i multivarka.

Hvis du forberede det efter følgende opskrift, så får du en meget velsmagende oprindelige skålen, som helt sikkert bliver nødt til at smage alt.

Du skal bruge:

150 gram røget bacon, 2 kopper bønne, gulerod 3, 3 kartoshinu, 3 løg, muskatnød, paprika, salt.

Før at lave mad bønner i multivarka, skal det først lægges i blød i koldt vand og sættes på et køligt sted natten, så det ikke er gæret.

Om morgenen den opsvulmede bønner kog indtil de er bløde i multivarka "Quenching" mode, cirka en halv time. Så dræne vandet kræves, og bønner til at sætte i en separat skål.

Så er det nødvendigt at forberede grøntsagerne til dette formål er det nødvendigt at hakke løg, gnide gulerod, kartofler skåret i terninger.

Når gryde Multivarki slippe af bønner, først i "Bagning" mode, steger løg, og derefter sætte den forberedte gulerødder. Efter et par minutter tilsættes stykker af røget bacon.

Sauter yderligere tre minutter i den samme tilstand. Nu kan du sætte bønner og kartoffel terninger. Salt, peber, smag til med muskatnød. Bland forsigtigt med en spatel.

Hæld alle de produkter med kogende vand. Vandet i dette tilfælde skal være lidt til at dække grøntsagerne. Aktiver "Braisering" tilstand for omkring en time.

Efter kogning bønnerne i multivarka bør overlades til en kort tid i "varme" mode, men denne gang kan vaskes og skæres greens.

Serveres denne parabol på bordet anbefales, præ drys med hakkede krydderurter.

Afslutningsvis kan vi tilføje, at denne opskrift er madlavning bønner kan ændres til din smag, for eksempel, i stedet for muskatnød kan tilføje hvidløg eller andre favorit krydderier. Men glem ikke, at det er nødvendigt at overholde foranstaltningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.