Kunst og underholdningFilm

"Jeg har ikke spillet i boksen endnu." Skuespillere Jack Nicholson og Morgan Freeman

Eventyrets dramatiske komedie, som blev filmet i 2007 af regissør Rob Reiner, The Bucket List er en meget underholdende film, faktisk et kors mellem malerierne "Invasion of the Barbarians" og "Knockin 'on Heaven". På engelsk er der et vellykket udtryk - spark skovlen, som oversætter som "strække dine ben", "spille i en kasse", "dø", så på trods af oversættelsesfriheden er det russiske udlejningsnavn valgt helt præcist. I Rainer-værket "Ikke endnu spillet i en boks" demonstrerer skuespillerne Nicholson og Morgan Freeman , hvordan du kan opfylde alle dine ønsker før den uundgåelige død, at dø med et smil på dine læber.

For at behage skaberne

Nybegynder manuskriptforfatter Justin Zacam, som formåede at demonstrere sit talent som billedskriver i kortfilmen "Caught in the Place of Crime" og i "Student's Fury", indrømmede, at han havde malet et billede af en af Chambers karakterer udelukkende til den fremragende Morgan Freeman. Og regissøren Rob Reiner, den perfekte udførelsesform af Coles billede, så den uovertruffen Jack Nicholson.

Det vigtigste trumfkort trompetkort

For succesen med filmprojektet, herunder kommerciel, er den kreative tandem af de førende roller afgørende. Hollywood-malerier er meget vanskelige at konkurrere med uafhængige europæiske direktører, næsten uhæmmet genreklichéer. Men i filmen "Indtil han spillede i boksen" er actorerne af hovedrolle hovedtrompet. Og ikke engang deres vidunderlige spil og den unikke sameksistens i rammen af to mestere i filmindustrien med en rig erfaring, ikke flov over for alderdom og et uhøjtideligt udseende, tillader ikke engang tanken om falskhed. Skuespillerne i filmen "Indtil han spillede i boksen", tøvede ikke et øjeblik, gik ind for at få deres hår klippet specielt til de overbevisende billeder af deres tegn.

Galvanisk duo

Filmen "Indtil han spillede i kassen" skuespillerne, hvis navne tager hver kinogurmands hjerter op, hævet til den højeste biografkunst. Duo Freeman og Nicholson - kræftpatienter, der er låst i et rum, er anerkendt af filmkritikere som den største succes i billedet. Skræmmende barberet nicholson Nicholson, der fejler i en natkjole, kæmper med en dråber, der tester styrken af toiletskålen, er i sig selv et skuespil, hvilket ikke er en skam at tilbringe 97 minutter med timekeeping. Tilføj en masse sort humor, lidt fantasi fra Freeman på billedet af en flittig kristen - du får et fremragende galvanisk par.

resumé

Filmen "Indtil han spillede i boksen", hvis skuespillere og roller blev udvalgt med deltagelse af producent Alan Greysman, har en sekundær plot.

Den multimillionær, den kejserlige forretningsmand Edward Cole (ekstravagant Jack Nicholson) og den sædvanlige bilmekaniker Carter Chambers (den afbalancerede Morgan Freeman) efter vilde destinier befandt sig i samme sygehus med samme ikke-trøstende diagnose - kræft. At leve, ifølge lægerne, varede de ikke længe. Men helterne beslutter sig ikke for at falde i fortvivlelse. Carter husker sin ungdom og fortæller sin nabo på køjen om listen over ting, han ville gøre for sit liv. Edward straks gennemsyret ideen og tilbyder en ny ven til at indse deres gamle drømme. Deres eventyr begynder.

Generelt var filmen "Indtil han spillede i kassen" skuespillerne, hvis billeder er dekoreret med en plakat af maleriet, succesfulde på trods af plotens sekundære karakter.

Succesfuld debut

Til stjernens duet af skuespillere var komedien regisseret af Rob Reiner debut for det fælles arbejde. Kraftige Hollywood-mastodoner ser på skærmpersonalet med et stort bogstav. De blev ikke filosof i filmen, hvilket helt sikkert er langt fra festivalpriser. Selv de seere, der er godt bekendt med arbejdet i Jack og Morgan, vil finde meget nyt i skabelsen af flotte skuespillere til billeder. Freeman's helt er klogt med hverdagsoplevelse og urolig, Nicholson er mocking, ekstravagant og har ikke noget imod pridarit for hver enkelt kvinde. En sådan transformation af kunstnere havde seeren allerede lykken til at overveje i andre filmprojekter. I Morgan Freeman's billeder "Escape from Shawshank", "Seven", "Lucky Number Slevin" og "Baby in a Million" i Jack Nicholson's "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "The Departed", "It Happens Better" Selvfølgelig, i "Shining". På trods af den imponerende filmografi, "indtil han spillede i boksen" vil aktørerne blive husket som et succesfuldt samarbejde.

Sjove chips

Seeren, bortset fra spillet af en uovertruffen stjerne duet, vil skaberne tilbyde mange sjove chips, der sikkert vil distrahere opmærksomheden fra fortroligheden og forudsigeligheden af fortællingen (helterne hopper traditionelt med en faldskærm, kommer på dyre højhastighedskøretøjer, tager en rundtur i verdensundersøgelserne). Blandt chipsene kan tilskrives specialbrilletegn Jack Nicholson, som han har mulighed for at ligge på ryggen og se tv, mens han bare kigger op. Og helten erobrer Tibet af en eller anden ukendt grund i de gamle russiske øreflaps med en strålende cockade af sovjetiske væbnede styrker. En masse chips og Morgan Freeman, forfatterne overdriver hans berømte fregner, inkludere i karakterens biografi det originale billede af den udøvende kunstner i sin ungdom og skyde i en af episoderne af Alfonso - skuespillerens søn.

Bob Reiner komedie "indtil han spillede i boksen" blev skuespillerne omdannet til en sjov og sød film, der med al sin magt forsøger at forene en person med dødelighedens uundgåelighed. Ja, historien er ikke original, men optimismens ansvar giver en ret kraftig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.