Kunst og underholdningKunst

Iris Akvarel: Fem enkle trin

Hvis du lige begynder at tage de første skridt i kunst, så skal du øve dig meget. I dette tilfælde er blomster den bedste model, som naturen kan tilbyde. For det første vil billedet med blomster genopfriske ethvert interiør, og for det andet vil sådan skønhed aldrig falme (du behøver kun at tørre støv lejlighedsvis), og for det tredje er det helt enkelt at skabe eksklusive stilleben eller bare små billeder. Vi tilbyder at lære at tegne iris. Akvarel til denne blomst vil gøre det fint.

Indledende fase

Se nøje på irisblomsten. Dette er en fantastisk og meget usædvanlig plante. Hans kronblade spiller i forskellige farver, og blonder strukturen ligner en ball kjole. Selvfølgelig er iris sommerkongen af blomster.

I første fase af at skabe et maleri, hvor kun iris skal være til stede (vi bruger akvarel som hovedværktøj), skal vi vælge "sitter". Ideelt, når du kan gå til blomsterbedet og konstant overveje den knopp, du kunne lide, og vise alle detaljer på papir. Hvis du ikke har en sådan mulighed, foreslår vi som et eksempel et billede af en sådan hvid smuk mand med en citron midt.

Hvorfor skal jeg bruge akvarel?

Så du har valgt blomster som iriser til tegning. Tegningen med akvarel er god, fordi objektet afbildet på det vil se så naturligt som muligt ud. Se tæt på blomsten. På sine kronblade er der ingen klare linjer, alle nuancer synes at hælde en i den anden, mens de forbliver hvide. En sådan effekt kan kun opnås ved hjælp af akvarelmaling. Hovedhemmeligheden i deres brug er at trække på en våd måde. Det betyder, at du først dækker et lag papir med lidt vand, og så tilføjer du maling til det, skygge, indtil du får den ønskede nuance. Iris akvarel vil altid være lidt sløret og samtidig "naturlig".

Trin 2

Nå, med den model, vi har besluttet, forberedt alle de nødvendige værktøjer. Husk at skabe et billede, du har brug for: akvarelpapir, en børste (helst to-tynd og tykt), et glas med vand og malingerne selv. Tegning iriserer med akvarel i faser, og begynder med en skitse.

På papir blyant omridset af blomsten. Se omhyggeligt på sit primære billede og mærke på arket alle overgangslinjer, hvor nuancerne ændres. I fremtiden vil dette hjælpe med ikke at blande maling for at undgå "en stor plet".

Trin 3

Begynd at male billedet fra baggrunden. Hvis din blomst-forekomst er hvid, som i vores eksempel, så brug en mørk farve til den omgivende tekstur. For andre iriser kan du vælge en passende baggrund med en anden farve. Det vil altid være gavnligt at se grønt - det er forbundet med græs og sommergrønne. Og hvis du kan lave en baggrundsgradient, der spænder fra lysegrøn til mørk jade, vil dit billede spille.

Tag en tyk børste, dypp i vandet, og sænk den i malingen uden at trykke den. Tegn et par streger langs konturen og gentag proceduren, hver gang du skifter eller tilføjer en ny nuance. Ved grænserne for dine streger vil der blive skabt en fuzzy tekstur. Farverne smelter således glat og skaber en gradient baggrund.

Lad tørre i nogle minutter.

Trin 4

Som du kan se, er der intet svært i, hvordan man tegner iriser med akvarel. Det næste skridt er at begynde at oprette en midterste. I vores eksempel er det ekstraordinært ømt og har en behagelig solskygge.

Sørg for, at baggrunden er godt tørret. Nu hvor du går videre til at skabe en blomst direkte, behøver du ikke de mørke baggrundsfarver til at skifte til hvide lacy kronblade.

Når du opretter en kerne, skal du prøve at bruge en lidt anden teknologi til at arbejde med akvarel. Først, med rent vand, brug en børste til at vådte papiret inden for grænserne af midterkonturen. Vrid nu en lille tynd børste ud og skriv den med gul maling. Dråbe ind i midten, og du vil se, hvordan maling vil sløre sig i de rigtige retninger. Tag nogle mere lignende trin. Sørg for at kernen er den samme som i billedet.

Brug den samme teknik, anvend de letteste skygger med blå maling. Forlad hvide huller eller lette dem lidt. Husk at den mest mættede farve normalt er tættere på midten, mens periferien skal forblive næsten hvid. For at alt skal fungere, følg de givne billeder, og så iriserer (det er ikke så svært at tegne en akvarel på scenisk vis, det vigtigste er at have i det mindste lidt kunstneriske færdigheder) vil vise sig at være smuk og unik.

Trin 5

Fortsæt med at fylde hele det tomme rum med maling. Skynd dig ikke, flyt let fra et kronblad til et andet. Lad os tørre op de dele, hvor du allerede er færdig.

Husk endnu en regel: Det første lag af maling skal altid være lys. Når du har udfyldt hele tegningen, vil du se, hvor du vil mørkere, og i hvilken derimod skal det afklares.

Hvis du tegner en hvid blomst, må du aldrig bruge hvid maling, som er tilgængelig i enhver akvarelpalette. Til dig - nuancer af blå, blå, lilla, violet og grå. Du vil elske iris. Akvarel - og kun det! - kan gøre det så naturligt som muligt.

Tegning af stammerne

For at få et smukt naturcenter skal du tørre børsten helt (du kan endda bruge en svamp eller et stykke klud). Med en tør børste fjernes overskydende maling fra de steder, hvor storkøderne vil være. Gør det samme med venerne på kronblade. Efter fuldstændig tørring med en fin børste skal du svinge konturerne.

Afslut tegningen og maler detaljerne. Nu kan dine iriser (vandmønsteret vist ovenfor) være indrammet og hængt på væggen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.